.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: проблем

Hybrid View

проблем

на гаджето ми и е супер тъпо да праи секс... прави го да не я скъсам(най вероятно) или щото просто така съм свикнал... едва ли не като праим секс тя си затваря очите и заспива докато тъпия полов акт не свърши... знам че съм кюфте, но само това ли е причината?
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Едва ли това ще е причината.Не те знам как правиш секс,но не е лошо да вкараш нови неща в репертоара,че едно и също омръзва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Един път се хвани стабилно приготви се за по-дълъготраен акт и я подхвани хубавичко. Смени две три пози като задължително използвай 69 (за мен поне пък и за гаджетата, с които съм бил това е номер 1) и гледай да и бъде възможно най-готино. Не се стреми на теб да ти е готино, а на нея и предполагам всичко ще е точно (а и да ти кажа, когато видиш че и е много добре и на теб така ти става )

П.П. Има много трудно задоволими жени, ако е такава ще трябва много дълго и качествено да се постараеш

РАЗНООБРАЗИЕ му е майката! Сменяй пози а у... Ако е толкова еднообразно и аз ще си затварям очите...

Фен
    Град
    Sofia
    Abe s nqkolko dumi priblema ne v tova 4e si topka a prosto i e omruznalo togava pravi6 slednoto:
    1:Subli4a6 q nabiva6 i prazna botilka ot ariqna v putkata i po4va6 da q durpa6 kato podurpa6 malko 6te osuznae6 4e nemoje da se izvadi poradi pri4inata 4e e stanal vakum i nemoje6 da q izvadi6 sled tova q otvejda6 v pirogov i dokato rejat dunoto na botilkata i po4va6 da q cepi6 analno i tq zapo4va da go use6ta otzad.Sledovatelno vkarai malko raznoobrazie izkarai q otvunka pred bloka ili pred ku6tata v toq kilin4 i q razcepi da vidm dali nqma da i e interesno.OPEN THE DOOR PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ми виж явно или мацката нещо е трудно задоволима или и трябва повече разнообразие?! Може и да няма чувства, защото квото и да правите с любимия човек винаги е приятно и интересно, но за какво е с теб тогава?! Най-добре поговори с нея, питай я какво и е, какво и харесва повече, защото говоренето за секса е 1/3 от удоволствието! Айде успех, а иначе пробвай да смените мястото, условията, позите, старай се да и удовлетвориш желанията! Можете и да си говорите по време на секс а не само да мълчите, и тя да заспи! Абе пич мисля, че знаеш к`во да правиш! Успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Фен
    Град
    Sofia
    az bih dopulnil pogovori si s neq i taka moje i da i e pisnalo da pravi sex izob6to togava izlizaite nqkude zabavlqvaite se a sexa malko taka po na rqdko.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Цитирай Първоначално написано от Klizmata
    az bih dopulnil pogovori si s neq i taka moje i da i e pisnalo da pravi sex izob6to togava izlizaite nqkude zabavlqvaite se a sexa malko taka po na rqdko.
    И аз сън на това мнение първо отиди да поговориш с нея.Може да и разнообразието да не помогне.Не си хаби силиците напразно.Ако е уморена рабори скъсва се от учене може и от това да е.Един приятел на сестрата ми се беше оплакал по същия ?'ос .Ами момичето птосто имаше маса да учи проблеми и какво ли оше не на главата.

Използвайте главата си за да не останете без нея.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

е мене така не ме устройва
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Мега фен
    Не беше ли същата, която не ти обръща никакво внимание? Защо си с нея изобщо?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Waterhand
    е мене така не ме устройва

щом ходиш с нея само заради секса .. какво да ти кажа .. заслужаваш такова отношение
    секса ли е най-важен?! не е ли по-важно всичко между вас да е ОК,да си запазите и подобрите отношенията,пък и тогава ще мислиш за секса .. а и ако всичко между вас е ОК,секса ще бъде перфектен
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Aз не мисля, че проблемът е в това как прави секс. Тя няма грам желание за секс. И дори той да е дърво, тя може да го яхне и да го изчука.

аве ако питаш мен я зарежи
    не само зареди секса,а заради отношението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си