- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в кола
Значи искам с приятела ми да го направим в колата, но до сега не съм пробвала там! Разкажете за вашите бурни преживявания там! Какви пози правите, готино ли е, дайте някви съвети!
П,С Мерси предварително
Emi probvai , ne e zle , samo 4e posle moje da ima nqkoq sinina po kolenata tva onovaProbvai na predniq kapah nqkade sred prirodata; Mn qko
da bi bilo hubavo na kapaka sigurno, no v slu4aq iskame vytre 6toto ne ni se riskuva mn mn da sme iznenadani! Daite nqkvi napytstviq
ами честно казано аз съм правила секс в кола и наистина е забавно...
но по принцип не позволява кой зна какво разнообразие на позите, е то пак зависи и колко е голяма колата де...
нопо принцип според мен най-удобния вариянт момчето да седне на задната седалка, да избутате предните седалки напред и ти да седнеш в него и така...
може и той да е отгоре ама е малко неудобно за него предполагам...
иначе идеята на предния капак е доста добра само, че сега е малко хладно![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
na prednata sedalka sashte e dobre ama na zadnata e nai dobre i zadaljitelno ti da si ot gore zashtoto inache e super neudobno.uspeh![]()
Живот без любов не е живот, а съществуване!!!
del
Аз знам как се прави, ама няма ви кажа.Мързела ми е голям.
Абе лично за мен В кола е по-скоро неудобно...виж ОКОЛО колата е друго...на капака...![]()
А иначе вътре в колата..на задната седалка най-добре и ти да си отгоре...няма възможност за разнообразие,а и почти сигурно ще си с минимум 1 синина след изживяването![]()
Успех!
![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
a taka unknow!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зависи в ква кола...на мен ми се е случвало и не беше мнооо яко...
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Първоначално написано от poliii
podkrepqm..tva i az sam go probvala i moga da ti kaja 4e e taka i 4e naistina e taka...tai 4e...
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Ще искам да видя зимата в снега как го правите на капака...
abe to na kapaka 6te e qko ama ne i prez zimata malko nqma li da ti zamr1zne dupeto??? :P