- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izprazvane
Abe nqkoi moje li da mi kaje dali ima nqkakvi hap4eta koito zabavqt izprazvaneto. blagorq predvaritelno
Shto be da ne bi da si ot dvuminutnite. NE maitapq se . A za hapchetata sigurno ima po aptekite
![]()
Хм за хапчета незнам, но доколкото ми е известно има некви като спрейчета, с които си пръскаш главичката преди секс...
Ама до сега не съм използвал и немога да кажа дали действат. Пробвай в аптеките или секс магазините.![]()
e nqkoi ako e probval ili znae neshto.. shte se radvam da 4uq![]()
za hap4eta neznam,no ima jenski trikove koito zabavqt orgazma i izprazvaneto![]()
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
Има спрей, с който напръскваш главичката 10-тина минути преди акта и казват, че можеш да контролираш неговата продължителност без това да повлияе на удоволствието ти.
pyrvo burn`burn`f kakvi sa tiq ne6ta koito momi4eto pravi![]()
i `Death`Whore` znaesh li nqkoi da go e probval tova.. i kyde moga da go namerq)
ima takiva spreiove za hapcheta neznam ama idi pitai v nqkoi sex shop
Живот без любов не е живот, а съществуване!!!
според мен с практиката ще почнеш да се контролираш и без спрей
e nqma da razprostranqvam tainite si...
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
Първоначално написано от `Death`Whore`
vij sq batka.. che takiva spray-ove ima, ima, no mnou po-lesnu bi bilo da govorish s priqtelkata si. ima dosta pozi pri koito shte svyrshvash mnogo po-bavno otkolkoto obiknovenno. zemi se raztyrsi iz GoOgle
..and Satan says: "No, Hobbs is not my boy, but I love him like a son!"
А дали тези пози не намаляват и удоволствието на жената?
HEHE Снабдявам нелегално от Папоа Нова Гвинея с опаковки АнтиЕякулан ( качество доказано от Хенкел).
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
emi poeche trenirovkiv 1 sait bqh 4ela ma ne pomna q v koi za nqkfi trenirovki da se nau4ish da se kontrolirash
![]()
nqam predstava dali deistvat
![]()
Така,от опит говоря-само пректика,мой човек,а като започнеш с тези спрейове,след 2-3 години нищо няма да можеш да направиш сам.Така че кажи на приятелката ти/партньорката ти да се постарае малко повече,ако има някакъв друг проблем или тя не знае как,да пишеш на ЛС,щти обясня как е.
Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!
Отиваш до аптеката и си купуваш Durex Performa !! Това са презервативи точно за тая цел - вътре има нещо като слаба упойка, която намалява чувствителността на главичката на пениса и нямаш проблеми със задържането. Пробвал съм ги и действително имат доста силен ефект, а и са доста по-дискретни от спрейовете, защото представяш ли си как забиваш мацка и малко преди да почнете ти вадиш спрея и викаш : "Дай да се напръскам "А с презерватива 3 в 1 : безопасно, нямаш проблеми с бързо свършване и мацката и не разбира, че има нещо
![]()