.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Незнам какво да правя...

...С гаджето ми сме заедно от няколко месеца.Нещата бяха идеални,докато не се скарахме преди няколко седмици и разбрах, че е бил с друга...Въпреки това пак сме заедно.Реших,че трябва да опитаме пак и да опитам да забравя за случилото се...Но сега му нямам никакво доверие и т`ва е голям проблем,чувствам се несигурна...Понякога се държи много странно и студено, друг път е просто перфектен във всяко отношение.Страшно много го обичам,но започвам да се чудя дали няма да е по-добре ако се разделим,трудно ми е да не мога да му вярвам, а и моментите, в които се държи студено ме карат да се чувствам ужасно и да се съмнявам дали отново няма друга...Как бихте постъпили вие?

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    emi as bqh v pochti sushtata situaciq predi 2meseca i..malko mi beshe trudno,no mu prostih,obache toi naistina sujalqvshe i sled tova v produljenie na 2meseca mi dokazvashe kolko me obicha...toi naistina se promeni sled tazi sluchka...mislq,che fskei ima pravo na greshki,zatova dai mu shans,no ako vidish ch eneshtata ne vurvqt go ostavi i produlji napred...tova e moqt suvet,no reshenieto vzemash ti..
    Uspeh,milichka !!
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Еми миличка като ми даде съвет на мен мисля че си отговори и на себе си.и аз това си го мислех...щом веднъж го е направил защо да не го направи пак

щом веднъж го е направил защо да не го направи пак

Дам всичко изглежда, че е загубено. Остави го.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Виж мила ние хората не сме съвършенни.Понякога пропускаме да кажем на някои колко много го обичаме и какви чувства имаме към него просто защтото си мислим че тои го знае.Не усъзнаваме че човекът които е до нас има нужда да го чува колкото се може по-вече.Има много варианти...може твоят човек да го кара на настроения...тоест в един момент има голяма нужда от тебе в друг сякаш му писваш това е сигурен сигнал че тои не е сигурен в чувствата си.Може просто да не знае как точно да ти покаже че държи на теб.Колкото до изневярата всички сме хора и грешим много често ако имаш истински чувства и човека си струва просто забрви за това... Надявам се съветът ми да ти послужи!!!Успех!!!
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Tochno zaradi tova me e strah,che moje da go napravi otnovo i znam,che ne trqbva da sme zaedno,no ot druga strana...ne moga da si predstavq kakvo shte pravq bez nego...Blagodarq za syvetite {}
    Zashto ti kaza mi che me obichash,sled kato s druga te vidqh?Zashto ti kaza mi,che me jelaesh sled kato snoshti s druga spa?Spri!Stiga si me lygal,prestani s tezi prazni dumi i lyji!Boli me,no povechte shte me boli ako me gledash v ochite i me lyjesh ti!

усъзнаваме
    Когато го написа с У на ти ли просвОча малко неправилно?

Фен
    Град
    На гъза на географията
    voinika ako iska6 ela mi pregledai tetradkite da vidi6 za pravopisni gre6ki _|_
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

_|_
    Не е правилно такова отношение между хората.

Не искам да ти гледам тетрадките благодаря. Не ми се гледа буквата У вместо буквата О !!!

Цитирай Първоначално написано от voinika

Ostavi go
    MESS WITH THE BEST
    DIE LIKE THE REST

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Имах същия проблем ЦЪКНИ ТУК дано някои мнения ти помогнат...Успех!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Всеки греши.Прости му,но само този път.При втора грешка просто го зарежи

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Дрън-дрън. Ако тя му дава всичко, от което се нуждае, защо да ходи при друга
    Я се вижте колко сте интересни Вместо да се жалваш, че е ходил при друга и сега не можеш да му вярваш, по-добре се замисли какво направи ТИ, че той да потърси чуждо легло... И работи в посока на поправяне на своите грешки, от колкото да се съмняваш в него...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi

Дрън-дрън. Ако тя му дава всичко, от което се нуждае, защо да ходи при друга
    Я се вижте колко сте интересни Вместо да се жалваш, че е ходил при друга и сега не можеш да му вярваш, по-добре се замисли какво направи ТИ, че той да потърси чуждо легло... И работи в посока на поправяне на своите грешки, от колкото да се съмняваш в него...
    brawo,mnogo me izkefi twa mneniice!pogledni ti kakwo ne mu dawash..,za da go tursi pri druga!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

mn e gadno da ti izneveri lubimoto momche az te pozdravqvam che si mu prostila i toi e s teb.Ako bqx na tvoe mqsto nqmashe da mu prosta zashtotot toi e predal edin doverieto mi znachi nqma da se pokolebae da go predade pak ai ti sama kaza che se darji mn stranno nqkoi put tva dokazva che i toi se dvoumi neshto.PO dobre si pogovrete i ako krie pak neshto ot teb i nqma da se promeni i moje pak da ti izneveri go ostavi mn shte boli no dobre otkolkoto da te luje nali .
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Shtom si nesigorna go ostavi. Vse pak shtom e izneveril vednash poschti sas sigornost shte ima i vtori pat. no ti si izbirash sama
    Fuck The Religion

Супер фен Аватара на sometimes_
    LadyDi chestno kazano dala sym vsichko! Vsichko,koeto e iskal i vsichko,koeto moga.I...samo edna popravka,toi ne e spal s neq...Moje bi naistina prichinata da go napravi e v men,ne sym bezgreshna,no i toi e pravil mnogo greshki,vypreki tva ne sam tichala pri nqkoi drug...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    LadyDi chestno kazano dala sym vsichko! Vsichko,koeto e iskal i vsichko,koeto moga.I...samo edna popravka,toi ne e spal s neq...Moje bi naistina prichinata da go napravi e v men,ne sym bezgreshna,no i toi e pravil mnogo greshki,vypreki tva ne sam tichala pri nqkoi drug...
    Въпрос на личен избор. Не се обиждай. Щом той не е спал с нея... какво са правили, че го считаш за директна изневяра Целувал я е, така ли
    О, да... ииии вероятно пича изобщо не си струва, щом при първия проблем тича при друга. Прецени сама плюсовете и минусите и дали някога ще му повярваш отново. Ако не, недейте да се мъчите взаимно
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на sometimes_
    Незнам...Права си наистина,ама не мога да оставя всичко ей така,все пак сме заедно от 7 месеца,не е малко! Ще видя как ще се развият нещата,ако не става...ще измисля какво да правя...
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си