taka doide red i az da napi6a ne6to. ne sam nqkav zagorql nito iskam da si slagam kraq na jivota a prosto sam v edna strnna i neobi4aina za men situaciq. BIH se radval da me posavetvate kak da postapq.
Na4i to izvestno vreme si bqh haresal edna madama no nqma6e podhodq6t povod da stanat ne6tata i pokrai nova godina q viknah na kafe. Tq ne doide i az q bqh otpisal no se okaza 4e nqma kade da praznuva NOVA godina i q viknah s men i tq doide. I drugi mom4eta q svalqha i vsi4ki bqhme qko po4eprepni no tq vse pri men si idva6e. Vzeh i doma6niq i i kazah 4e 6te i seo badq na drugiq den. Kato go napraih tq ne si spomnq6ae daje 4e mi go e dala. Edvam q nakarah da izleznem i na sre6tata mnogo trudno si govorehme. 6tqhme da izlziame i vtori pat no po4na daskalo i tq daje ne iska da se razkara s men po koridora a posle mi kazva 4e ne razbrala 4e iskam da se razhodim po koridora a si mislela 4e q karam da bqga ot 4as. Tq e asedniq klas i vse mi sep ravi na interesna . ISKA VSI4KO AZ DA PRAVQ koeto ne e problem ako mi be6e samo za ebaneto no ve4e mislq po seriozno na ne6tata i mi se struva 4e za seriozna vrazka e hubavo i dvete strani da pravqt ne6to. a tq se pravi na nedostijima.
E kakvo 6te me posavetvate?