- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- mojete li da si predstavite 4e nqkoga 6te umrete?
kakvo misli vi navqva smurtta? nqkoi ot vas znae li kolko dulgo 6te jivee ako e hodil na qsnovidki
Всеки умира, рано или късно. За Оня свят ред няма. Затова се стремете да живеете всеки един ден все едно, че ви е последен. Нямам предвид животът ви да е един непрестанен купон, просто си подредете нещата така, че когато ви застигне смъртта, да не съжалявате за нищо което сте или не сте извършили. Това е моето мнение.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
auuuu kolko hitro aide da zadrustim foruma s kli6eta!!
Смъртта е преход..към нещо повече...
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
Като ми прочетеш подписа ще разбереш мнението ми за смъртта н мен ми дават 20 години най много ама да ти кажа ли не ме интересува...сега си живея смъртта е най забавната част...за тфа е оставена да дойде последна...
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Постоянно си представям как ше умра по-лошото е че си го представям как и всеки път се субъждам облян в пот.Обикновенно ми минава след 2 бири.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
докато съм жива не ми дреме за смъртта. после ше му мислим![]()
алелуя.
На тая планета никои до сега не се е измъкнал жив.
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
Две бебета си говорили в корема на майката:
-Дали има живот навън?
-Незнам,никой не се е връщал!
![]()
You cant get out of life alive!!!
L.Brown
като дойде ше му мислим
живейте си сега най-добре!
Скоро взех книжка (за мотор) а аз съм голям маняк на тази тема и сега да си призная хич не ми се мре... но знам че някой ден ще дойде. Надявам се да не е скоро
Не ме е страх защото знаете че няма смисъл да се страхувате от неизбежното
Живей днес защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде - аз го карам малко по този начин
![]()
А СПОРЕД ВАС ИМА ЛИ ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ ??? АЗ НЕ ВЯРВАМ МНОГО МНОГО АМА ИСКАМ ДА РАЗБЕРА И ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ.
Абе айде то само тва остава да седна и да мисля за смърттаДа както на всеки човек,така и на мене ми се е случвало да се замисля за това,но чак да се вманиачавам...в крайна сметка се някога ше дойде и колкото и да мисля няма да измисля как да я "прескоча"
Вече кви ли не теми има...ми като ви е толко интересно какво предсталвява смъртта не я чакайте,а ходете се метнете от някой покрив
Така де...това е живота,но нека извличаме максимално красивото и доброто от него и да заобикаляме такива "черни" мисли
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Be rano ili kasno seki umira!
Be rano ili kasno seki umira!
Ами смъртта...преди се бех паникьосала много зле и само за това мислех в продължения на два дни.Ама после ми минаАми вярвам в задгробния живот.Просто няма смисъл от всичко това,което преживявше,предоляваме и т.н...Няма смисъл щом накрая свършваме с червейте...Къде e била целта?За какво е било всичко това?.Вярвам в прераждането.
kak 6e ti davat 20 godini nai-mnogo?!? da ne si bolna?Първоначално написано от Death_F
И аз това щях да питам?Първоначално написано от fti4ka
emi da vi kaja 4estno i az mislq za smurtta i se 4udq kade li otiva6 kato umre6, kakvo stava s tebe ... i e takiva ne6ta! Oba4e spored men nqma smisal da se korkame 6toto tva rano ili kusno i da iskame i da ne iskame 6te stane-nie 6te umrem! taka 4e staraite se da ne mislite mnou mnou za tva ili pone ako mislite ne se sduhvaite![]()
am da ti kaja chesno men mi e vse taq tai kato mai na tam e tragnalo she se mre se nqkoi den nqma bezsmartni se pak osven Dunkan Maklaudpak za mislite ami nikakvi
![]()
![]()
![]()
Хах адски си права!Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Znaete li kakvo e puk moeto mnenie . Ne e vajno kak 6te umre6-ubit,zastrelqn,padnal ot nqkude,krotko v sunq si ili po nqkoi drug na4in.VAJNOTO E HORATA DA TE ZAPOMNQT KATO "SVESEN"4OVEK.4ovek,pokazal kak trqbva da se jivee jivotut.az su6to mnogo sum mislil po tozi vupros,i smqtam 4e ima zadgroben jivot-PRI GOSPOD.za6toto vqrvam v nego.ne vednuj mi e dokazval 4e su6testvuva.kolko puti sum se molil mi e "otvry6tal".ta zatova ako jiveem dobre , "GORE" 6te budem dobre .Jivota e daden da go jiveem,a ne da mislim za smurtta.smurtta e prosto DRUGA FORMA NA JIVOT.JIVEI TAKA , 4E KOGATO UMRE6 I DQVOLA DA TI ZAPALI SVE6T!tova e moeto poslanie.blagodarq za vnimanieto!
Ei sladuri....Zashto si gubite jivota da mislite za smyrtta. Tq shte doide bez da pita. Jiveite, dokato ne vi e zabelqzala.
estestveno, ne mi se mre. jivota 4esto e truden, no pone e interesen. sled smurtta nqma ni6to. prosto se izkliu4va6 zavinagi, a tqloto ti go qdat 4ervei.
nqma bog, nqma prerajdane, nqma zadgroben jivot.
ne znam kakvo razbira6 pod smisal. az mislq 4e vse pak imame cel da sa6testvuvame i tq e da se razmnojim i da prodaljim vida. za6to e taka, naukata edva li 6te dade adekvaten otgovor na tozi etap, no sas sigurnost nqma da go dadat filosofiqta i religiqta.Първоначално написано от съниииинини