.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    yjassssss
    Guest

mojete li da si predstavite 4e nqkoga 6te umrete?

kakvo misli vi navqva smurtta? nqkoi ot vas znae li kolko dulgo 6te jivee ako e hodil na qsnovidki

Всеки умира, рано или късно. За Оня свят ред няма. Затова се стремете да живеете всеки един ден все едно, че ви е последен. Нямам предвид животът ви да е един непрестанен купон, просто си подредете нещата така, че когато ви застигне смъртта, да не съжалявате за нищо което сте или не сте извършили. Това е моето мнение.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар / широчина/

Guest
    auuuu kolko hitro aide da zadrustim foruma s kli6eta!!

..

Смъртта е преход..към нещо повече...

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Като ми прочетеш подписа ще разбереш мнението ми за смъртта н мен ми дават 20 години най много ама да ти кажа ли не ме интересува...сега си живея смъртта е най забавната част...за тфа е оставена да дойде последна...
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Постоянно си представям как ше умра по-лошото е че си го представям как и всеки път се субъждам облян в пот.Обикновенно ми минава след 2 бири.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    докато съм жива не ми дреме за смъртта. после ше му мислим
    алелуя.

Голям фен
    "edno dete porastva kato osuznae 4e edin den shte umre"
    Ne me interesuva koga shte umra!Vajnoto e da si izjiveq vseki edin mig ot jivota![/b]

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

На тая планета никои до сега не се е измъкнал жив.
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Nikoi ne moje da kaje koga drugiq 6te umre

doki_m(2)
    Guest
    Две бебета си говорили в корема на майката:
    -Дали има живот навън?
    -Незнам,никой не се е връщал!

Guest
    You cant get out of life alive!!!
    L.Brown
    като дойде ше му мислим
    живейте си сега най-добре!

Скоро взех книжка (за мотор ) а аз съм голям маняк на тази тема и сега да си призная хич не ми се мре... но знам че някой ден ще дойде. Надявам се да не е скоро Не ме е страх защото знаете че няма смисъл да се страхувате от неизбежното Живей днес защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде - аз го карам малко по този начин
    А СПОРЕД ВАС ИМА ЛИ ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ ??? АЗ НЕ ВЯРВАМ МНОГО МНОГО АМА ИСКАМ ДА РАЗБЕРА И ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ.

Супер фен
    Абе айде то само тва остава да седна и да мисля за смъртта Да както на всеки човек,така и на мене ми се е случвало да се замисля за това,но чак да се вманиачавам...в крайна сметка се някога ше дойде и колкото и да мисля няма да измисля как да я "прескоча" Вече кви ли не теми има...ми като ви е толко интересно какво предсталвява смъртта не я чакайте,а ходете се метнете от някой покрив Така де...това е живота,но нека извличаме максимално красивото и доброто от него и да заобикаляме такива "черни" мисли
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

съниииинини
    Guest
    Ами смъртта...преди се бех паникьосала много зле и само за това мислех в продължения на два дни.Ама после ми мина Ами вярвам в задгробния живот.Просто няма смисъл от всичко това,което преживявше,предоляваме и т.н...Няма смисъл щом накрая свършваме с червейте...Къде e била целта?За какво е било всичко това?.Вярвам в прераждането.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    Като ми прочетеш подписа ще разбереш мнението ми за смъртта н мен ми дават 20 години най много ама да ти кажа ли не ме интересува...сега си живея смъртта е най забавната част...за тфа е оставена да дойде последна...
    kak 6e ti davat 20 godini nai-mnogo?!? da ne si bolna?

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    kak 6e ti davat 20 godini nai-mnogo?!? da ne si bolna?
    И аз това щях да питам?

BeHuTo_91
    Guest
    emi da vi kaja 4estno i az mislq za smurtta i se 4udq kade li otiva6 kato umre6, kakvo stava s tebe ... i e takiva ne6ta! Oba4e spored men nqma smisal da se korkame 6toto tva rano ili kusno i da iskame i da ne iskame 6te stane-nie 6te umrem! taka 4e staraite se da ne mislite mnou mnou za tva ili pone ako mislite ne se sduhvaite

am da ti kaja chesno men mi e vse taq tai kato mai na tam e tragnalo she se mre se nqkoi den nqma bezsmartni se pak osven Dunkan Maklaud pak za mislite ami nikakvi

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    докато съм жива не ми дреме за смъртта. после ше му мислим
    Хах адски си права!

Guest
    Znaete li kakvo e puk moeto mnenie . Ne e vajno kak 6te umre6-ubit,zastrelqn,padnal ot nqkude,krotko v sunq si ili po nqkoi drug na4in.VAJNOTO E HORATA DA TE ZAPOMNQT KATO "SVESEN"4OVEK.4ovek,pokazal kak trqbva da se jivee jivotut.az su6to mnogo sum mislil po tozi vupros,i smqtam 4e ima zadgroben jivot-PRI GOSPOD.za6toto vqrvam v nego.ne vednuj mi e dokazval 4e su6testvuva.kolko puti sum se molil mi e "otvry6tal".ta zatova ako jiveem dobre , "GORE" 6te budem dobre .Jivota e daden da go jiveem,a ne da mislim za smurtta.smurtta e prosto DRUGA FORMA NA JIVOT.JIVEI TAKA , 4E KOGATO UMRE6 I DQVOLA DA TI ZAPALI SVE6T!tova e moeto poslanie.blagodarq za vnimanieto!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Ei sladuri....Zashto si gubite jivota da mislite za smyrtta. Tq shte doide bez da pita. Jiveite, dokato ne vi e zabelqzala.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    estestveno, ne mi se mre. jivota 4esto e truden, no pone e interesen. sled smurtta nqma ni6to. prosto se izkliu4va6 zavinagi, a tqloto ti go qdat 4ervei.

nqma bog, nqma prerajdane, nqma zadgroben jivot.

Цитирай Първоначално написано от съниииинини
    Няма смисъл щом накрая свършваме с червейте...Къде e била целта?За какво е било всичко това?.
    ne znam kakvo razbira6 pod smisal. az mislq 4e vse pak imame cel da sa6testvuvame i tq e da se razmnojim i da prodaljim vida. za6to e taka, naukata edva li 6te dade adekvaten otgovor na tozi etap, no sas sigurnost nqma da go dadat filosofiqta i religiqta.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си