- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KOMPLEKSITE V TOIA SAIT
a koi e kazal 4e triabva da 4etech temite mi...Първоначално написано от valantain_love
NO interesno e...pogledni vsi4ki moi temi v foruma,koito tolkova pluete-vinagi debatite v tiah sa nai-mnogo..ZASTO LI...ti kak mislich...![]()
човек, на който не му липсва внимание не би казал такова нещо. За какъвто се имаш ти. А съвсем друг е въпроса, че туй ти е май от малкото теми, които сам си измисляш...Първоначално написано от Loveza NEO
Ловец,Едно нещо не мога да разбера- що за човек ще пусне подобна тема... Какво те интересуват комплексите на другите? На всичкото отгоре всички виждаме манията ти за величие, пейстнатите ти теми...
Хора без комплекси има само на 4ти километър и в другите специализирани заведения от този тип...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Сички сме комплексари, включително и ти! Секи си има слаби места и никой не ги харесва! На това му се вика комплекс! Има само един човек, който не ги притежава и това е Нарцис от един много хубав разказ, за който ти едва ли си и чувал. Но защо, по дяволите, предираш че си супер пич, след като пишеш на латиница, с пунктуационни и правописни грешки? Мани другото, но да не знаеш родния си език (а от това, което прочетох в темата ти дори не си и виждал българска реч)... Това би трябвало да ти е голям комплекс (за малоценност), но хора като теб, влюбени в себе си, едва ли биха го усетили... Аз, която знам и мога толкова много неща, се смятам за невежа в много неща...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
napalno sam saglasen s teb,no pove4eto tuk ne osaznavat O4EVADNATA ISTINA!!!!Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
съгласнаПървоначално написано от miloto_girl-4e
Напротив - съществува.Първоначално написано от miloto_girl-4e
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Това е и моят отговор.Първоначално написано от xaxo_xixi
Първоначално написано от XePouH
Такива хора няма! Всеки има комплекси, въпросът е до колко ги показва и колко са големи. И имайте предвид, че не говорим за комплекси само за външния вид.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ta rezultatite dotuk pokazvat.....
100 prozenta kompleksari v saita-20%http://www.teenproblem.net/forumglasuvali
90 prozenta kompleksari v saita-40%http://www.teenproblem.net/forumglasuvali
zna4i obsto 60 prozenta sa za tova 4e nad 90 prozenta tuk sa kompleksi...BLAGODARIA..NIAMA KAKVO DA DOBAVIA!!!!
![]()
значи общо 60% си мислят, че 90% са комплексари...хммм...
abe TAPANAROV..4eti vnimatelno...60 prozenta ot glasuvaliteПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
чай са! Кво е да си комплексар и кво е да имаш коплекси. Всеки има комплекси. Комплексар е тоя дето им се дава, вместо да се бори с живота, за да има нещо с което да се гордее, нещо което е важно за него. Така комплексите остават на заден план и се появява човека.
Адски ми е смешно когато тука ми викате комплексар и т.н. Нито ме познавате, нито пък знаете дори що за човек съм.
Просто някой чул че е смешно да си комплексар и айде на всеки който не харесваме да му викаме комплексар.
И аз съм съгласен ... просто ти липсва вниманиеПървоначално написано от Tedka-Medka