.

Виж резултатите на анкетата: KOLKO OT VAS SA KOMPLEKSIRANI

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 100 prozenta

8 20,00%
  • 90 prozenta

16 40,00%
  • 50 prozenta

9 22,50%
  • po malko ot 50 prozenta

7 17,50%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мен яко ме тресат комплексите...

ама поне съм грамотен и не пиша само с главни букви, които се приемат за крещене...

и не пускам нон- стоп тъпи теми и да търся как да привлека внимание и да се правя на супер ебач..
    Сега и ако почнеш да пишеш с главни букви в началото на изречението цена няма да имаш. Колкото до автора на темата - точно той е на системата "онлайн форевър", а отгоре на това бих се съгласил, че е комплексиран, поне до известна степен. А също така наистина иска да се изкара ако не голям ебач, то поне сексолог от висша класа.
    A TI BE...MOETO MOM4E....iazak 4e si levskar4e..ia se vij....KVA E TAIA SNIMKA....GOLIAM MAJ SI A....
    AMA STE TI KAJA NESTO....NIKOGA V JIVOTA SI NE SAM STRADAL OT LIPSA NA VNIMANIE,NITO SAM SE PRAVIL NA NESTO ,KOETO NE SAM-TAKA 4E MNENIETO NA HORA ,KATO TEB NE ME ZASIAGA OSOBENO MNOGO I STE E DOBRE DA IZKARACH EDNO KURS4E PO SEXOLOGIA PRI MEN,VMESTO DA SI GUBICH VREMETO DA ME OBSAJDACH....

-A ZA GLAVNITE BUKVI-VE4E STE PICHA SAMO S TIAH,NE ZA DRUGO...A ZASTOTO TAKA MI HARESVA...TO4KA!!!!!!!!!!!!
    xmmm a koi e kazal che nas ni zasqga mnenieto na "hora kato teb"

P.S.dano ne zvuchi kato zaqjdane. prosto komentiram sobstvenite ti dumi
    a koi e kazal 4e triabva da 4etech temite mi...
    NO interesno e...pogledni vsi4ki moi temi v foruma,koito tolkova pluete-vinagi debatite v tiah sa nai-mnogo..ZASTO LI...ti kak mislich...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    NO interesno e...pogledni vsi4ki moi temi v foruma,koito tolkova pluete-vinagi debatite v tiah sa nai-mnogo..ZASTO LI...ti kak mislich...
    човек, на който не му липсва внимание не би казал такова нещо. За какъвто се имаш ти. А съвсем друг е въпроса, че туй ти е май от малкото теми, които сам си измисляш...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ловец,Едно нещо не мога да разбера- що за човек ще пусне подобна тема... Какво те интересуват комплексите на другите? На всичкото отгоре всички виждаме манията ти за величие, пейстнатите ти теми...

Хора без комплекси има само на 4ти километър и в другите специализирани заведения от този тип...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Сички сме комплексари, включително и ти! Секи си има слаби места и никой не ги харесва! На това му се вика комплекс! Има само един човек, който не ги притежава и това е Нарцис от един много хубав разказ, за който ти едва ли си и чувал. Но защо, по дяволите, предираш че си супер пич, след като пишеш на латиница, с пунктуационни и правописни грешки? Мани другото, но да не знаеш родния си език (а от това, което прочетох в темата ти дори не си и виждал българска реч)... Това би трябвало да ти е голям комплекс (за малоценност), но хора като теб, влюбени в себе си, едва ли биха го усетили... Аз, която знам и мога толкова много неща, се смятам за невежа в много неща...

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    90% sa spored men...6toto svesnite(i teq koito ne lujat v toq forum)sa mnoo malko

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
    Сички сме комплексари, включително и ти! Секи си има слаби места и никой не ги харесва! На това му се вика комплекс! Има само един човек, който не ги притежава и това е Нарцис от един много хубав разказ, за който ти едва ли си и чувал. Но защо, по дяволите, предираш че си супер пич, след като пишеш на латиница, с пунктуационни и правописни грешки? Мани другото, но да не знаеш родния си език (а от това, което прочетох в темата ти дори не си и виждал българска реч)... Това би трябвало да ти е голям комплекс (за малоценност), но хора като теб, влюбени в себе си, едва ли биха го усетили... Аз, която знам и мога толкова много неща, се смятам за невежа в много неща...
    napalno sam saglasen s teb,no pove4eto tuk ne osaznavat O4EVADNATA ISTINA!!!!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Loveza NEO,нищо лично,но си мисля,че точно хора,които пускат такива теми са си яко комплексирани
    а и каква съм аз,че да казвам кой е комплексиран и кой не?!
    а и човек без комплекси НЕ съществува
    съгласна

Loveza NEO,нищо лично,но си мисля,че точно хора,които пускат такива теми са си яко комплексирани
    Напротив - съществува.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Не се чувствам особено комплексиран,а да определя кой е комплексар е малко смешно.
    Това е и моят отговор.

Цитирай Първоначално написано от XePouH
    а пък има и някой дет въобще нямат
    Такива хора няма! Всеки има комплекси, въпросът е до колко ги показва и колко са големи. И имайте предвид, че не говорим за комплекси само за външния вид.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest

ha taka

ta rezultatite dotuk pokazvat.....

100 prozenta kompleksari v saita-20%http://www.teenproblem.net/forumglasuvali

90 prozenta kompleksari v saita-40%http://www.teenproblem.net/forumglasuvali

zna4i obsto 60 prozenta sa za tova 4e nad 90 prozenta tuk sa kompleksi...BLAGODARIA..NIAMA KAKVO DA DOBAVIA!!!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    значи общо 60% си мислят, че 90% са комплексари...хммм...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    значи общо 60% си мислят, че 90% са комплексари...хммм...
    abe TAPANAROV..4eti vnimatelno...60 prozenta ot glasuvalite

чай са! Кво е да си комплексар и кво е да имаш коплекси. Всеки има комплекси. Комплексар е тоя дето им се дава, вместо да се бори с живота, за да има нещо с което да се гордее, нещо което е важно за него. Така комплексите остават на заден план и се появява човека.

Адски ми е смешно когато тука ми викате комплексар и т.н. Нито ме познавате, нито пък знаете дори що за човек съм.

Просто някой чул че е смешно да си комплексар и айде на всеки който не харесваме да му викаме комплексар.

Цитирай Първоначално написано от Tedka-Medka
    съгласна
    И аз съм съгласен ... просто ти липсва внимание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си