Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
Цитирай Първоначално написано от air_J
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
мен яко ме тресат комплексите...

ама поне съм грамотен и не пиша само с главни букви, които се приемат за крещене...

и не пускам нон- стоп тъпи теми и да търся как да привлека внимание и да се правя на супер ебач..
Сега и ако почнеш да пишеш с главни букви в началото на изречението цена няма да имаш. Колкото до автора на темата - точно той е на системата "онлайн форевър", а отгоре на това бих се съгласил, че е комплексиран, поне до известна степен. А също така наистина иска да се изкара ако не голям ебач, то поне сексолог от висша класа.
A TI BE...MOETO MOM4E....iazak 4e si levskar4e..ia se vij....KVA E TAIA SNIMKA....GOLIAM MAJ SI A....
AMA STE TI KAJA NESTO....NIKOGA V JIVOTA SI NE SAM STRADAL OT LIPSA NA VNIMANIE,NITO SAM SE PRAVIL NA NESTO ,KOETO NE SAM-TAKA 4E MNENIETO NA HORA ,KATO TEB NE ME ZASIAGA OSOBENO MNOGO I STE E DOBRE DA IZKARACH EDNO KURS4E PO SEXOLOGIA PRI MEN,VMESTO DA SI GUBICH VREMETO DA ME OBSAJDACH....

-A ZA GLAVNITE BUKVI-VE4E STE PICHA SAMO S TIAH,NE ZA DRUGO...A ZASTOTO TAKA MI HARESVA...TO4KA!!!!!!!!!!!!
xmmm a koi e kazal che nas ni zasqga mnenieto na "hora kato teb"

P.S.dano ne zvuchi kato zaqjdane. prosto komentiram sobstvenite ti dumi