- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си върна момичето??
Значи ходя от месец вече с едно момиче което мн харесвам, а тя мен сащо.Проблема е в мен обаче че колкото и да я харесвам и обичам може би не го изразявам както трябва защото вече мн по често излизаме, когато се целува се отдрапва и др.Кажете какво да и кажа за да я варна отново?!?!![]()
moje bi sega e momenta da se poqwish pred wratata i s edno cvete i da i kajesh tochno kakwo izpitwash
Целувай я по-нежно и страстно, пиши и непрекъснато сладки смс-и, обаждай и се, това за цветето също е добра идея! Покажи и че е специална и няма да се отръпва! Успех![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
da pravi pove4e ne6ta za neq jervai se edin vid! napravi ne6to za neq koeto tq mnogo obi4a primerno zavedi q na lubimoto i mqsto ili ne6to takova! prekaraite 1 romanit4na ve4er! eto ima nqma 1 mesec i idva Sv.Valentin lubmimiqt ni praznik na vsi4ki vlubeni izmisli ne6to ne se predavai!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Виж сега пич, замисли се защо го прави това? Защо се одръпва? Замисли се дали проблема не е в тебе! Може ти нещо да си направил лошо и тя да ти е сърдита или просто тя да не те харесва!
e da ne go xaresva i da hodi s nego ve4e 1 mesecПървоначално написано от Анонимко
malko nerealno mi zvu4i kolkoto do tova 4e problema e v nego mislq 4e kolkoto i toi e vinoven tolkova i tq! a da mu e sardita za kakvo? 4e iska da q celuva?
![]()
a moje i da ima ne6to za koeto avtora na temata da e zabravil da spomene? hm?
И кво като ходят вече 1 месец??? Може би просто да са и "изтинали" чувствата вече или просто да е тръгнала с него заради нещо друго, не защото е имало чувства към момчето! Или може да му е сърдита за нещо и затова да не иска да го целува!Първоначално написано от MAFIOZO
Първоначално написано от Анонимко
e ako e sardita mislq 4e trqbva da ima pone nqkva pri4ina nali taka?
Значи да ви кажа още малко по темата...
Тя ме харесва в това сам сигорен но като ви чета коментарите и се замисля наистина не мисля че сам се старал мн в целувките (не са били мн страсти по моя вина( просто като я видя и настръхвам, забравям всичко което сам решил да и кажа и споделя не е от срам просто прекалено силна любов... )А относно
..Покажи и че е специална и няма да се отръпва!-- тук сащо мисля че греша защото чувствата ми са огромни но не мога да ги изрязя .. в писане на любовни смс-и и прочее хич ме няма..пиши и непрекъснато сладки смс-и,![]()
ПС: Я кажете един як смс да и пратя !
pi4 bez da se obijda6 no ti si nai-slaboto gadje koeto sam vijdal!
Ami ne se obijdam ama aide pomognete kakvo da pravq kakvo da i kazvam?!