.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен
    Ако хората се харесват истински, изобщо не ги интересува дали "са като слепени". Целуват се и се прегръщат, защото го желаят. Тя явно не го желае.

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    ili ima ne6to koeto mn silno q pritesnqva i ne go e spodelila s teb! a tva 4e ne ti go e kazala e ili se pritesnqva da go spodeli s teb i na tozi etap smqta 4e ne ste tolkova blizki za da ti kaje takova ne6to! ili ima ne6to koeto se otnasiq za teb i se straxuva da ti go kaje za6toto moje bi 6te te narani!
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Не се ли гушкате или целувате? Ебати връзката....и тя с какво е заета? Аз ако бях момче, бих поговорила с нея, или ако продължава...не бих се задържала с такъв човек...няма за какво...
    abe ti si mn typa be...ako ne znae6 momi4etata ne sa samo za e*ane. ama kat ti gledam pic, deto si slojila, mai ne go znae6.
    po vyprosa smqtam, 4e ili ti preuveli4ava6, ili tq prosto razbira liubovta po po-drug na4in. ne mislq, 4e kato se vidite i dokato ne se razdelite vseki den tr da ste kato slepeni, no pyk i ne e normalno tq VYOB6TE da ne posqga da te celune ili ne6to takova. a moje bi o6te ne se e nau4ila kak da se dyrji, ako vryzkata i s drugi mom4eta e bila po-razli4na...
    4e koi e kazal ne6to za ebane? tva da ima6 gadje i da ne se pregru6ta6 i celuva6 s nego..e 4isto priatelstvo ne znam kakvo tolkova lo6o sam kazala...i pica mi nqma ni6to ob6to s temata!Ni6to ne moga da napravq 4e ne ti haresva!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако хората се харесват истински, изобщо не ги интересува дали "са като слепени". Целуват се и се прегръщат, защото го желаят. Тя явно не го желае.
    to4no za tova govorq, 4e moje da se polu4i edno mnogo hubavo i istinsko priatelstvo

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    to4no za tova govorq, 4e moje da se polu4i edno mnogo hubavo i istinsko priatelstvo
    to xybavo no ne mislq 4e pi4a 6te se zadovoli pone s ednoto priqtelstvo i sam 10000% siguren 4e kogato 1 momi4e kaje na 1 mom4e ne6to ot sorta "mn te haresvam no samo kato priqtel i iskam da si ostanem dobri priqteli" 4e ne vi puka za tva priqtelstvo i vi bolqt cicite za ednoto priqteslvto s mom4e koeto e iskalo da xodi s vas!

Мега фен
    Много си прав. И когато нараняваш някой, не можеш да искаш от него приятелство.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ei, opluhte me......mii tova 4e ti poznava6 takiva momi4eta ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiva...az li4no mnogo cenq vsi4kite si priateli no naitina mom4eto nqma da go iska...prav si

Мега фен
    Ама той не иска да е приятел с нея, а иска да са заедно. Така приятелство не става.

Голям фен
    Град
    e da de! koi iska priqtelstvo ot 4ovek kogoto go e naranil super mnogo!?

Град
    Pazardjik
    Moje bi prosto o6te ne e sviknala s teb i q e sram da po4va pyrva.Li4no i az v na4aloto na vsqka vryzka sam taka.Oba4e sled vreme kat svikna s 4oveka do sebe si ela da vii6 kfo stava....
    Lubovta e 4uvstvoto koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvoto koeto nikoga dosega ne si 4uvstval..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си