- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет за гадното отношение на гаджето ми
Ако хората се харесват истински, изобщо не ги интересува дали "са като слепени". Целуват се и се прегръщат, защото го желаят. Тя явно не го желае.
ili ima ne6to koeto mn silno q pritesnqva i ne go e spodelila s teb! a tva 4e ne ti go e kazala e ili se pritesnqva da go spodeli s teb i na tozi etap smqta 4e ne ste tolkova blizki za da ti kaje takova ne6to! ili ima ne6to koeto se otnasiq za teb i se straxuva da ti go kaje za6toto moje bi 6te te narani!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
4e koi e kazal ne6to za ebane? tva da ima6 gadje i da ne se pregru6ta6 i celuva6 s nego..e 4isto priatelstvoПървоначално написано от Анонимко
ne znam kakvo tolkova lo6o sam kazala...i pica mi nqma ni6to ob6to s temata!Ni6to ne moga da napravq 4e ne ti haresva!
to4no za tova govorq, 4e moje da se polu4i edno mnogo hubavo i istinsko priatelstvoПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
to xybavo no ne mislq 4e pi4a 6te se zadovoli pone s ednoto priqtelstvo i sam 10000% siguren 4e kogato 1 momi4e kaje na 1 mom4e ne6to ot sorta "mn te haresvam no samo kato priqtel i iskam da si ostanem dobri priqteli" 4e ne vi puka za tva priqtelstvo i vi bolqt cicite za ednoto priqteslvto s mom4e koeto e iskalo da xodi s vas!Първоначално написано от SeXyTo_f
Много си прав. И когато нараняваш някой, не можеш да искаш от него приятелство.
ei, opluhte me......mii tova 4e ti poznava6 takiva momi4eta ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiva...az li4no mnogo cenq vsi4kite si priatelino naitina mom4eto nqma da go iska...prav si
Ама той не иска да е приятел с нея, а иска да са заедно. Така приятелство не става.
e da de! koi iska priqtelstvo ot 4ovek kogoto go e naranil super mnogo!?
Moje bi prosto o6te ne e sviknala s teb i q e sram da po4va pyrva.Li4no i az v na4aloto na vsqka vryzka sam taka.Oba4e sled vreme kat svikna s 4oveka do sebe si ela da vii6 kfo stava....![]()
Lubovta e 4uvstvoto koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvoto koeto nikoga dosega ne si 4uvstval..