.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Karlos
    Guest

Re

От личен опит съм се обедил, че понякога любовта е преходна, а приятелството си остава за цял живот. Има едно момиче с което се познаваме и сме добри приятели от 6 години, а само два месеца сме били гаджета, така, че нищо лошо няма в това.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    А да те питам закво ти е любов на тая възраст, забивай си пички в дискотеката еби си ги и недей се набутва в любовта защото горчиво ще съжаляваш повярвай ми много като тебе са патили недей и ти като останалите балъци.
    Браво Съвсем, напълно съм съгласна. Подкрепям те с две ръце Безсмислено е да търсиш любовта толкова малък, тя и без друго ще те намери и без капка милост ще ти се стовари на главата. И повярвай ми, тя съвсем не е безметежен летеж върху розови облачета, целувки, мили думички и сплетени под масата ръце Любовта е компромиси със самия теб, безкрайни главоболия и главоблъсканици. Подкрепям Oyama в съвета му: сваляй и забивай наред в дискотеката. СЕГА е моментът После ще ти се иска да го правиш, но няма да можеш да превъзмогнеш себе си и "любовта", която ще изпитваш към дългогодишния си партньор.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    opredeleno ne se spriqtelqvai tolkova s momi4etata, vqrnooo 4e ne moje6 da se hvurli6 bez da q poznava6 ama ...puk i sred teq momi qvno ne e bila tvoqta! tursi i se nadqvai !
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    ОТ мен една сентенция.

"За всеки влак си има пътници"
    Kratko, qsno i tochno.

Az iskam samo da dopylnq neshto. Pokaji, che si momcheto. Ne stavai tolkova romantichen vednaga. Bydi po-tvyrd. Nakarai q da razbere, che nqma da i padnesh v krakata. Pone ne ei taka. Shte privlechesh interesa i. Ne pokazvai jenskata si chast taka otkrito. Nie sme santimentalnite i zaslepenite romantichki.

da ne ti puka ...qvno do sega ne si popadal na podhodq6tata..prosto trqbva da potarsi6 pove4e ne da se hvarlq6 v bezmisleni opiti za vryzki s pyrvite koito ti padnat...

Стеси
    Guest
    Трябва да се дъжиш като готин пич, и да си сладурче. Ние момичетата много обичаме яки момченца.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    abe kakvo da dodelo momi4eto be. to ei taka 6te se poqvi i 6te mu kaje "obi4am te, iskam da sum zavinagi s teb" . problema e 4e toi trqbva da svur6i ne6to, puk i e mom4e otgore na vsi4ko.
    Съгласен съм.

Искам да ти кажа,че ще намериш момичето, продължавай да се опитваш и да търсиш въпреки неуспехите си. Казвам ти го от личен опит.
    Успех.

Стеси
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Стеси
    Трябва да се дъжиш като готин пич, и да си сладурче. Ние момичетата много обичаме яки момченца.
    как дефинираш "яки момченца" по-точно?
    Ми сладури, високи с мускулчета, да са забавни . А не тапаци като тебе.

Голям фен Аватара на Remini

....

1.Стеси...мисля че мислиш много ограничено ако се кефиш на Напомпаците...90 на 100 този тип хора са абсолиутните глупаци.
    2.Мисля че от Край Време Мацките си Падат по Bad Boys
    ...въпреки че много може да се коментира какво точно трябва да си за да си.
    3.Това с "Много Държа на Теб но искам да си останем приятели" това ще рече...махай ми се от главата не ме кефиш.Тогава ти им теглиш една майна и рано или късно една от всичките ще се сети че е загубила един як пич.
    4.Усеща се кога едно момиче има симпатии към теб...
    Ще рече....Ако е красавица...задръж я няколко път...тоест не се забивай с нея от първия път дори и да ти се хвърля на врата...Бъди Недостъпен за да се усети...че не си от лесните
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

vseki rano ili kasno namrira svoqta polovinka.ne se ot4aivai

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    Цитирай Първоначално написано от fresh4e
    vseki rano ili kasno namrira svoqta polovinka.ne se ot4aivai
    da 6te ti doide kato grum ot qsno nebe!!!
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Стеси
    Guest

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Remini
    1.Стеси...мисля че мислиш много ограничено ако се кефиш на Напомпаците...90 на 100 този тип хора са абсолиутните глупаци.
    Какво общо имат мускулите с мозъка? Аз ли съм разсъждавала тъпо?

Голям фен
    Град

dosta tupo

Стеси аз Винаги съм бил на Принцип...за Всичко си има хора.Ще ти дам един простичък пример:
    Според Мен боя е за тъпаците...които не могат да вържат две три думи за да се оправят затова разчитат на силата си(и аз се бия..но рядко когато е неизбежно)...Защо да не си пия Уискито на Бара докато "ЯКИТЕ" ми Вършат черната работа?!Think about it

Стеси
    Guest

Стеси аз Винаги съм бил на Принцип...за Всичко си има хора.Ще ти дам един простичък пример:
    Според Мен боя е за тъпаците...които не могат да вържат две три думи за да се оправят затова разчитат на силата си(и аз се бия..но рядко когато е неизбежно)...Защо да не си пия Уискито на Бара докато Напомпаците ми Вършат черната работа?!Think about it
    Какво общо имат мускулите с боя? Да си виждал някъде напомпан боксиор - всичките са гърчави.

...

Нямам Нищо против твоето мнение...но това е доста дълга тема...според мен ще е добра идеея...ако пуснеш една анкета "ЗА" и "Против" Напомпаците ще бъде забавно...и въпреки всичко ти пак не успя да ме разбереш както и да е...това си е твое лично мнение

Стеси
    Guest

Re: ...

Нямам Нищо против твоето мнение...но това е доста дълга тема...според мен ще е добра идеея...ако пуснеш една анкета "ЗА" и "Против" Напомпаците ще бъде забавно...и въпреки всичко ти пак не успя да ме разбереш както и да е...това си е твое лично мнение
    Кристално ясно разбирам - това че ти не си напопман и същевременно наричаш напомпаните глупаци без изобщо да ги познаваш просто паказва какъв комплексар си ти !
    Темата беше как да му върви с момичетата, аз казвам че харесвам момчета които се грижат за външния си вид и при еднакви други условия ще избера напомпания естествено, ако ти имаш нещо против мойто мнение по добре бегай в залата вместо да ми казваш "тинк абаут ит". И още нещо, тва че боя бил за тъпаците - ако ме бутнат в дискотеката и гаджето ми смята че боя е за тъпаците - демек смешен си момче , не знам коя би те зела така че моля ти се отвори си своя тема където да обсъждаш проблемите си.

Голям фен
    Град

Кристално ясно разбирам - това че ти не си напопман и същевременно наричаш напомпаните глупаци без изобщо да ги познаваш просто паказва какъв комплексар си ти !
    Темата беше как да му върви с момичетата, аз казвам че харесвам момчета които се грижат за външния си вид и при еднакви други условия ще избера напомпания естествено, ако ти имаш нещо против мойто мнение по добре бегай в залата вместо да ми казваш "тинк абаут ит". И още нещо, тва че боя бил за тъпаците - ако ме бутнат в дискотеката и гаджето ми смята че боя е за тъпаците - демек смешен си момче , не знам коя би те зела така че моля ти се отвори си своя тема където да обсъждаш проблемите си.
    xaxa izvinqvai no si mnogo sme6na SPRI izlaga6 se mnogo!estestveno 4e boq e za tapanari!za6to spored teb po cql den bluskat vyv fitnesa? za6toto nqmat gram mozak v kuxata si glava i samo dai im da butat i da digat 6tangi 6toto sa prekaleno prosti da izmislqt drug na4in na prexrana! i govorqt kato 4ovek s akul na 5-to klasnik samo DAA NEE vikat i govorqt nqkvo super durveno i NQMAT 1 pro4etena kniga prez jivota si!IQ-to im e pod 5%

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    xaxa izvinqvai no si mnogo sme6na SPRI izlaga6 se mnogo!estestveno 4e boq e za tapanari!za6to spored teb po cql den bluskat vyv fitnesa? za6toto nqmat gram mozak v kuxata si glava i samo dai im da butat i da digat 6tangi 6toto sa prekaleno prosti da izmislqt drug na4in na prexrana! i govorqt kato 4ovek s akul na 5-to klasnik samo DAA NEE vikat i govorqt nqkvo super durveno i NQMAT 1 pro4etena kniga prez jivota si!IQ-to im e pod 5%
    Абе кавал , много си е право момичето. И за твоя информация не блъскам в фитнеса защото нямам мозък в кухата ми глава ами защото искам да изглеждам добре и да не изглеждам като напикан гей(като тебе) като ми скочи някой в дискотеката .
    Та ти понеже си извънредно умен ми кажи как дигането на щанги е начин на прехрана ? Поне умен да беше че да ти се вържа .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Голям фен
    Град
    xaxa napikan gei (4ovek obijda ot tova koeto nai mnogo go e zabolqlo)emi kato si parcal i sme6nik estestveno 4e 6te te butnat!p.s. predpolagam si 4uval za Galabin Boevski(6tangist) li4no sam razgovarql s nego i 2 dumi nemoje da obeli tapanara mu s tapanar!drugoto koeto e ti kvo xodi6 v nqkoq diskoteka da se prai6 na golemiq muj sus muskolite si? pff izlaga6 se mnogo

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    xaxa napikan gei (4ovek obijda ot tova koeto nai mnogo go e zabolqlo)emi kato si parcal i sme6nik estestveno 4e 6te te butnat!p.s. predpolagam si 4uval za Galabin Boevski(6tangist) li4no sam razgovarql s nego i 2 dumi nemoje da obeli tapanara mu s tapanar!drugoto koeto e ti kvo xodi6 v nqkoq diskoteka da se prai6 na golemiq muj sus muskolite si? pff izlaga6 se mnogo
    Аз не се правя, аз съм си .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Голям фен
    Град
    xaax brao pe4eli6 usmivka po radioto

Град
    Троян
    yo, guys, по-полека бе, аз ще дам коментар тука, а пък вие си правете изводите, та да се подкрепя само с един пример, кажете ми колко дебеловрати, яко напомпани хора биват управлявани от не толкова напомпани нормални хора, които имат една купчина кинти в джобовете си, и доста акъл в главата си, отговора ще ви го дам, еми много, просто то който има акъл и пари е пича в случая, хубу помпаш ще идеш в дискотеката и к'во, видиш некои де не е кой знае к'во като физика, рече базикне се с теб, запалиш му се и накрая тъкмо да му извиеш врата и оня щракне с пръстчета, от двете съседни маси станат 3-ма, 4-ма като теб на физика извадят патлаците и ти си аут, после айде вкъщи да си церя раните, мне мерси предпочитам да си имам акъла, вместо да си губя и без това ценното време по фитнеси, където освен килограми мускули друго се не прави, бе то има една поговорка "Откакто китайците са измислили барута, бабаитите на тая земя се свършиха" , пък и не е задължително да си напомпан за да може да биеш някого като ти се изпречи, важна е техниката и акъла, стига да ти дойде навреме.
    Та правете си изводите от това дето го написах, а и съм на мнение, че доста повече жени въздишат по по-нормалните мъже като Брад Пит, отколкото по напомпаните тип Арнолд Шварценегер, и кечистите от TNA и WWE.
    I am the game, you don't wanna play me.
    I am control, no way you can change me.
    I am heavy debt, no way you can pay me.
    I am the pain and I know you can't take me.

http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html

Голям фен
    Град
    az tva se opitvax da obqsnq na g-n "vseznaiko"

Не мога да ви разбера какво лошо има в това да се грижиш за външния си вид.Едва ли ако отделяш по 1-2 часа на ден тооолкова много ще затъпееш.Това е измислено от комплексираните 50 килограмови момченца дето ги е яд,че има такива които се грижат за външния си вид и това прави впечатление.Не се опитвайте да изкарате тези,които ходят на фитнес тапаци,защото това си зависи от самия човек,колкото са глупаците които ходят на фитнес толкова са и глупаците,които не ходят.А това да се грижиш за външния си вид се прави от уважение към себе си и след това да са харесаш на другите,щот тея рахитичните злобари вместо да киснат пред блока или да играят някоя игра на компа могат съвсем спокойно да отделят 1-2 часа за себе си.Времето едва ли е толкова голям проблем,ако имате желание ще намерите и време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си