.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Guest
    Или си карък или си роден гей. Друго не може да е. Не има вярвай, когато ти говорят, че ще ти излезе късмета! Не е така!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Draconis
    yo, guys, по-полека бе, аз ще дам коментар тука, а пък вие си правете изводите, та да се подкрепя само с един пример, кажете ми колко дебеловрати, яко напомпани хора биват управлявани от не толкова напомпани нормални хора, които имат една купчина кинти в джобовете си, и доста акъл в главата си, отговора ще ви го дам, еми много, просто то който има акъл и пари е пича в случая, хубу помпаш ще идеш в дискотеката и к'во, видиш некои де не е кой знае к'во като физика, рече базикне се с теб, запалиш му се и накрая тъкмо да му извиеш врата и оня щракне с пръстчета, от двете съседни маси станат 3-ма, 4-ма като теб на физика извадят патлаците и ти си аут, после айде вкъщи да си церя раните, мне мерси предпочитам да си имам акъла, вместо да си губя и без това ценното време по фитнеси, където освен килограми мускули друго се не прави, бе то има една поговорка "Откакто китайците са измислили барута, бабаитите на тая земя се свършиха" , пък и не е задължително да си напомпан за да може да биеш някого като ти се изпречи, важна е техниката и акъла, стига да ти дойде навреме.
    Та правете си изводите от това дето го написах, а и съм на мнение, че доста повече жени въздишат по по-нормалните мъже като Брад Пит, отколкото по напомпаните тип Арнолд Шварценегер, и кечистите от TNA и WWE.
    Ти пари имаш ли и колко бодигарда те охранявят денонощтно ? Престанете да си измисляте оправдание за огромния ви мързел ми ходете да тренирате смешници. Като ше ми даваш за пример акъл и пари не отивай при мутрите защото точно те са само борци и химици. И според теб брад пит не ходи на фитнес така ли ?

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Като ти дойде акъла в главата ще ти потръгне. Децата се държат за ръка и това им е достатъчно.

priqtelio ima hilqdi momi4eta na toq svqt spokoino se se popadne6 na vqrnata ima vreme jivota e pred teb osven ako ne si na 30-40 ne 4e kazvam ne6to ama ....
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Град
    Троян
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Ти пари имаш ли и колко бодигарда те охранявят денонощтно ? Престанете да си измисляте оправдание за огромния ви мързел ми ходете да тренирате смешници. Като ше ми даваш за пример акъл и пари не отивай при мутрите защото точно те са само борци и химици. И според теб брад пит не ходи на фитнес така ли ?
    Първо, пич не ме познаваш, за да знаеш имам ли пари или нямам, второ, много пък знаеш дали съм мързел или не, трето, пич едно време като са нямали фитнес салони, как са правели мускули и са си поддържали тялото бре умник такъв, физически труд, това е, вместо да идеш да си похарчиш парите в някои фитнес, да си накупиш една купчина протеини, креатини, и т.н. може да идеш пък да свършиш малко полезна работа през това време, от която да се натовариш по почти същия начин, и пак да си трупаш мускули и да се поддържаш, а що се отнася до предния ми пост, не съм казал че Брад Пит не ходи на фитнес, просто направих сравнение на "напомпаните със какви ли не медикаменти" и човек които ходи на фитнес, само за да си поддържа формата,а фитнеса при него е задължителен понеже трябва да се вмества в еди-какви си килограми, за да изиграе еди-коя си роля, там е цялата уловка, то ако гледаш него, някога го карат и да не ходи на фитнес, дори го подлагат и на диета, аз просто го дадох за сравнение, но както и да е, не ми се спори с хора които са под моето ниво, просто няма смисъл, по-добре ще е да поспоря с радиото.

P.S. При радиото даже може да имам по-голям успех, да ме разбере, отколкото ти да ме разбереш, а и мацките не предпочитат напомпаните, повярвай ми поне студентките не предпочитат, ходещите на фитнес, иначе дали изобщо щяха да си "губят" времето с мен, който не ходя на фитнес, но си поддържам фигурата по други по-традиционни начини (за който не ги знае - нормален физически труд), така че недей само си мисли, че само защото имаш по-големи мускули, повече се котираш при жените, сорка батка ама не е така.
    I am the game, you don't wanna play me.
    I am control, no way you can change me.
    I am heavy debt, no way you can pay me.
    I am the pain and I know you can't take me.

http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html

Първо, пич не ме познаваш, за да знаеш имам ли пари или нямам, второ, много пък знаеш дали съм мързел или не, трето, пич едно време като са нямали фитнес салони, как са правели мускули и са си поддържали тялото бре умник такъв, физически труд, това е, вместо да идеш да си похарчиш парите в някои фитнес, да си накупиш една купчина протеини, креатини, и т.н. може да идеш пък да свършиш малко полезна работа през това време, от която да се натовариш по почти същия начин, и пак да си трупаш мускули и да се поддържаш, а що се отнася до предния ми пост, не съм казал че Брад Пит не ходи на фитнес, просто направих сравнение на "напомпаните със какви ли не медикаменти" и човек които ходи на фитнес, само за да си поддържа формата,а фитнеса при него е задължителен понеже трябва да се вмества в еди-какви си килограми, за да изиграе еди-коя си роля, там е цялата уловка, то ако гледаш него, някога го карат и да не ходи на фитнес, дори го подлагат и на диета, аз просто го дадох за сравнение, но както и да е, не ми се спори с хора които са под моето ниво, просто няма смисъл, по-добре ще е да поспоря с радиото.

P.S. При радиото даже може да имам по-голям успех, да ме разбере, отколкото ти да ме разбереш, а и мацките не предпочитат напомпаните, повярвай ми поне студентките не предпочитат, ходещите на фитнес, иначе дали изобщо щяха да си "губят" времето с мен, който не ходя на фитнес, но си поддържам фигурата по други по-традиционни начини (за който не ги знае - нормален физически труд), така че недей само си мисли, че само защото имаш по-големи мускули, повече се котираш при жените, сорка батка ама не е така.
    Това е правилно.

Стеси
    Guest

Мноо ясно че се котира , поне според мене повече се котира от такива като тебе които правят по твои думи се занимават с прекопаване на лехи (тва разбирам под физически труд) Па и ясно колко много пари имаш фермерчо .

Стеси
    Guest
    време като са нямали фитнес салони, как са правели мускули и са си поддържали тялото бре умник такъв
    Освен това фитнеса е измислен още в древна гърция и рим, тогава идеал е било божественото тяло, обръзат на аполон и тн.. това се наблюдава и във всички произведения на изкуството от онова време.

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин

Re: Не ми върви със момичетата :( HELPPP

Цитирай Първоначално написано от Sa40
    Здравейте приятели и приятелки . Имам мноооооого голям проблем, не ми варви тая любов ама хич . Пробвах с различни момичета, с различни интереси и характери и се не се получава. Като реша да направя решителната стъпка и получавам отговр "Не, аз те искам за приятел " . Не мога да ги разбера, правя жсичко идеално романтично но те се не ме искат. Ако някои знае или има опит да каже благодаря ви предварително
    "Ако нети върви в любовта върви в манастира - там има места"

Това в кръга на шегата.Иначе - споко man.Жени има много на тоя свят и все ще си намериш някоя, но виж ако имаш истенски приятели, то тогава си много по-голям късметлия.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Град
    Троян
    Цитирай Първоначално написано от Стеси
    Мноо ясно че се котира , поне според мене повече се котира от такива като тебе които правят по твои думи се занимават с прекопаване на лехи (тва разбирам под физически труд) Па и ясно колко много пари имаш фермерчо .
    Интересно ми е Стеси на колко ли годинки си, за да ми разсъждаваш по този начин, пък и като погледне човек, че си се регнала тука преди има няма 2 седмици и му става ясно, аз влизам тук просто, за да си губя времето, понеже тийн възрастта вече я минах, а и като гледам какво разбираш под физически труд ми е ясно и колко ти е IQ-то, защото под физически труд се разбира много повече от прекопаване на лехи, а и както казах и на Oyama, не ме познаваш, за да кажеш дали съм фермер и колко пари имам, защото мога да гарантирам, че имам повече пари от 70% от тук пишещите, а и си права той повече се котира, но не си уточнила сред коя група, аз ще го направя вместо теб, котира се в групата на момиченцата, дето още не са осъзнали факта, че не мускулите и външния вид правят човека, като стигнете до моето ниво тогава може би ще го разберете, само едно се надявам, да не е прекалено късно за вас.

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    prav e!
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Guest

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Remini
    1.Стеси...мисля че мислиш много ограничено ако се кефиш на Напомпаците...90 на 100 този тип хора са абсолиутните глупаци.
    Какво общо имат мускулите с мозъка? Аз ли съм разсъждавала тъпо?
    Стеси аз Винаги съм бил на Принцип...за Всичко си има хора.Ще ти дам един простичък пример:
    Според Мен боя е за тъпаците...които не могат да вържат две три думи за да се оправят затова разчитат на силата си(и аз се бия..но рядко когато е неизбежно)...Защо да не си пия Уискито на Бара докато "ЯКИТЕ" ми Вършат черната работа?!Think about it
    pich govorish gluposti ako mislish che si neshto izlez ti a ne ostavqi "Ninjite" da ti vyrshat rabotata shtoto posle sichki she znaqt che drugo sa tiq deto biqt a ti si nishtoto

Голям фен
    Град

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1.Стеси...мисля че мислиш много ограничено ако се кефиш на Напомпаците...90 на 100 този тип хора са абсолиутните глупаци.
    Какво общо имат мускулите с мозъка? Аз ли съм разсъждавала тъпо?
    Стеси аз Винаги съм бил на Принцип...за Всичко си има хора.Ще ти дам един простичък пример:
    Според Мен боя е за тъпаците...които не могат да вържат две три думи за да се оправят затова разчитат на силата си(и аз се бия..но рядко когато е неизбежно)...Защо да не си пия Уискито на Бара докато "ЯКИТЕ" ми Вършат черната работа?!Think about it
    pich govorish gluposti ako mislish che si neshto izlez ti a ne ostavqi "Ninjite" da ti vyrshat rabotata shtoto posle sichki she znaqt che drugo sa tiq deto biqt a ti si nishtoto
    a koi dava parite na tiq deto se biqt be? nali znae6 pogovorkata TOZI KOITO IMA PARI PORU4VA MUZIKATA (ili ne6o takova neznam slovoreda dali e to4no taka ako ne e molq da me izvinite)

;]

Znaesh li .. mislq, che problema ti ne e tam, che ne ti varvi v lubovta .. mislq, che se prestaravash .. spored men vsichko shte doide ot samosebe si .. nedei da naglasqsh nishto - vsichko hubavo idva samo, tochno togava, kogato nai-malko go ochakvash .. stiskam palci pri teb da e skoro

Guest
    А сега да обобщим вашите високофилософски теории:

Теория №1: Недей да правиш нищо, чакай докато срещнеш твоето момиче, не я търси, тя е там и някой ден ще се намерите
    Теория №2: Търси, действай, давай, ти си мъжът, ако седиш и чакаш, ще останеш на сухо

Загадка: Как се съчетават тези две взаимоизключващи се теории?... Мистерия!...

И накрая Истината: НЯМА универсално решение. Всичко зависи от човека и от ситуацията. Може да срещнеш любовта, а може и да не я срещнеш. Може да си щастлив, а може и да си нещастен. Никой не ти гарантира нищо. Така е устроен светът. Веднъж да го проумееш, и вече няма да пускаш такива теми.

Първо пич понеже ми лазиш серизно по нервичките
    1. Не взимам никакви медикаменти, тялото ми съм го изградил единствено с пот кръв и сълзи.
    2. Не съм учил 12 години в училище и засега 3 години във ВУЗ за да се занимавам с физическа работа каквато и да е тя (особено па селскостопанска )
    3 ВЪРША полезна работа, имам частен бизнес миионеро фермерски ,следващия път като искаш пари от баща си се замисли какво ли ще ти струва сам да си ги изкараш.
    4. Гледам некви тъпи примери ми даваш кви жени ще ме харесват и какви не, явно от доста време не си лъскал бастуна та само жени са ти в главата ма нека те светна нещо, достатъчно си ебъ и без некъв умник да ми казва как жените ще ме харесат и противно на очакванията ти тренирам тялото си заради самия себе си а не заради тъпи путки които така или иначе само парите гледат.
    5. КВО Е ТВОЕТО НИВО бе пендел. За некъв висш ли се имаш защото така като те гледам може спокойно да си избърша гъза с тебе, кво ше кажеш. Аре бегай да разкопаваш градината и после да ми хленчиш що си си контузил кръста.

hihi, pi4ove nadu6vate li kakvo vi e prigotvil skalata?

@Oyamoto dude, celiq forum razbra 4e hodi6 na fitnes... dobre 4atkame ti si dupe, nqkuv mnogo zdrav si i si stra6en svalq4.. shvanahme ideqta...ur so smoooooooth and coooooooooollll.... down sparky

@Draconis, da si jiv i zdrav ima te v klasaciqta pod nomer 23192312732739213917139 nai-bogat 4ovek v zapadna bulgariq.. siguren sum 4e si po bogat ot vsi4ki.. ne ne 4akai 78.32456% ot foruma, ima6 2 4erni BWM-ta i 6es hii marki v djoba v momenta sedi6 v bar-a i poneje si nema6 druga rabota cuka6 forum ot laptop-a ti.... da ne zabravqme utre ima6 izqva v WWE Monday Night RAW... skusai im guza ma6ino!!

@MAFIOZO, mnogo hrani6 horata we.. ma kefi6

@Steisi, will you merry me? Obe6tavam 6te te prekopavam redovno..

Aaa da i sled kato cqlata taq patardiq e za fitnesa.. nqma zna4enie dali hodi6 na fitnes ili ne ako si si idiot si ostava6 idiot ne zavisimo kolko kilograma moje6 da povdigne6.. razbira se ako si 1500 kilogramova svinq vednaga otivay na fitnes!!!

P.S. Za malko da zabravq..

@Gost.. ti si nai 6ibanoto tupo smotano kopele v celiq forum
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Фен
    Град
    Sofiq
    като не ти върви с момичета пробвай с момчета къв е проблема ?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от n0mak
    hihi, pi4ove nadu6vate li kakvo vi e prigotvil skalata?

@Oyamoto dude, celiq forum razbra 4e hodi6 na fitnes... dobre 4atkame ti si dupe, nqkuv mnogo zdrav si i si stra6en svalq4.. shvanahme ideqta...ur so smoooooooth and coooooooooollll.... down sparky

@Draconis, da si jiv i zdrav ima te v klasaciqta pod nomer 23192312732739213917139 nai-bogat 4ovek v zapadna bulgariq.. siguren sum 4e si po bogat ot vsi4ki.. ne ne 4akai 78.32456% ot foruma, ima6 2 4erni BWM-ta i 6es hii marki v djoba v momenta sedi6 v bar-a i poneje si nema6 druga rabota cuka6 forum ot laptop-a ti.... da ne zabravqme utre ima6 izqva v WWE Monday Night RAW... skusai im guza ma6ino!!

@MAFIOZO, mnogo hrani6 horata we.. ma kefi6

@Steisi, will you merry me? Obe6tavam 6te te prekopavam redovno..

Aaa da i sled kato cqlata taq patardiq e za fitnesa.. nqma zna4enie dali hodi6 na fitnes ili ne ako si si idiot si ostava6 idiot ne zavisimo kolko kilograma moje6 da povdigne6.. razbira se ako si 1500 kilogramova svinq vednaga otivay na fitnes!!!

P.S. Za malko da zabravq..

@Gost.. ti si nai 6ibanoto tupo smotano kopele v celiq forum
    da dobre dade mnenieto si za si4ki

Град
    Троян
    Oyamoto, пич ако това на аватара ти си самия ти, то обстановката зад теб много спартанска изглежда батка, земи разправяй на някой друг, че си с частния бизнес, бро, а аз дето пиша дъжд на вятър в тоя форум само, за да закопавам отворковци като тебе, ако щеш ме слушай, както писах и по-напред по постовете си, влизам тук, само и единствено да си губя времето, щото няма какво да правя, а и съм в този форум от времето, когато нямаше толкова тъпи и безсмислени теми, в които комплексарчета като теб си мерят пишките с другите

n0mak за теб какво да кажа батка, незнам, ако не си забелязал, че нагоре просто си правя фън и се смея на всичко написано по тая тема, незнам просто, явно всички сте ми малко недоскиващи, когато ми доскучее идвам тук във форума малко да се посмея, да се позаяждам с някой и изобщо не си го слагам присърце, ако вие си го слагате, еми много съжалявам ама май ви е време да си пооставите камиончетата и кукличките и да погледнете малко по-добре на света и да осъзнаете факта, че докато вие тука ми говорите за любови и глупости от сорта "как да се изпразня" както видях имаше една тема, някои други си се кефят с някой мацка, с чаша бира, вино, ром, коняк, и т.н. в ръка, и си щракат с пръсти, вместо тук да хленчат като бебета, не ми върви в това, не ми върви в онова, чакай бре ще кажете тука сме, за да си помагаме, но като гледам напоследък в темите се пише за всичко друго, но не и по самата тема, или ако е по самата темa, то определено написаното не би помогнало поне в 50% от случаите.
    Порастнете най-накрая бе деца.

n0mak за теб какво да кажа батка, незнам, ако не си забелязал, че нагоре просто си правя фън и се смея на всичко написано по тая тема, незнам просто, явно всички сте ми малко недоскиващи, когато ми доскучее идвам тук във форума малко да се посмея, да се позаяждам с някой и изобщо не си го слагам присърце, ако вие си го слагате, еми много съжалявам ама май ви е време да си пооставите камиончетата и кукличките и да погледнете малко по-добре на света и да осъзнаете факта, че докато вие тука ми говорите за любови и глупости от сорта "как да се изпразня" както видях имаше една тема, някои други си се кефят с някой мацка, с чаша бира, вино, ром, коняк, и т.н. в ръка, и си щракат с пръсти, вместо тук да хленчат като бебета, не ми върви в това, не ми върви в онова, чакай бре ще кажете тука сме, за да си помагаме, но като гледам напоследък в темите се пише за всичко друго, но не и по самата тема, или ако е по самата темо то определено написаното не би помогнало поне в 50% от случаите.
    Порастнете най-накрая бе деца.
    aaa da misleh da go editna ama me murze6e, ne bqh pro4el si4ko 6toto me murze6e kakto i da e

peace

tva mai e metalska ikonka.. bah se taq
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си