Първоначално написано от
Draconis
yo, guys, по-полека бе, аз ще дам коментар тука, а пък вие си правете изводите, та да се подкрепя само с един пример, кажете ми колко дебеловрати, яко напомпани хора биват управлявани от не толкова напомпани нормални хора, които имат една купчина кинти в джобовете си, и доста акъл в главата си, отговора ще ви го дам, еми много, просто то който има акъл и пари е пича в случая, хубу помпаш ще идеш в дискотеката и к'во, видиш некои де не е кой знае к'во като физика, рече базикне се с теб, запалиш му се и накрая тъкмо да му извиеш врата и оня щракне с пръстчета, от двете съседни маси станат 3-ма, 4-ма като теб на физика извадят патлаците и ти си аут, после айде вкъщи да си церя раните, мне мерси предпочитам да си имам акъла, вместо да си губя и без това ценното време по фитнеси, където освен килограми мускули друго се не прави, бе то има една поговорка "Откакто китайците са измислили барута, бабаитите на тая земя се свършиха" , пък и не е задължително да си напомпан за да може да биеш някого като ти се изпречи, важна е техниката и акъла, стига да ти дойде навреме.
Та правете си изводите от това дето го написах, а и съм на мнение, че доста повече жени въздишат по по-нормалните мъже като Брад Пит, отколкото по напомпаните тип Арнолд Шварценегер, и кечистите от TNA и WWE.