- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми върви със момичетата :( HELPPP
Първо, пич не ме познаваш, за да знаеш имам ли пари или нямам, второ, много пък знаеш дали съм мързел или не, трето, пич едно време като са нямали фитнес салони, как са правели мускули и са си поддържали тялото бре умник такъв, физически труд, това е, вместо да идеш да си похарчиш парите в някои фитнес, да си накупиш една купчина протеини, креатини, и т.н. може да идеш пък да свършиш малко полезна работа през това време, от която да се натовариш по почти същия начин, и пак да си трупаш мускули и да се поддържаш, а що се отнася до предния ми пост, не съм казал че Брад Пит не ходи на фитнес, просто направих сравнение на "напомпаните със какви ли не медикаменти" и човек които ходи на фитнес, само за да си поддържа формата,а фитнеса при него е задължителен понеже трябва да се вмества в еди-какви си килограми, за да изиграе еди-коя си роля, там е цялата уловка, то ако гледаш него, някога го карат и да не ходи на фитнес, дори го подлагат и на диета, аз просто го дадох за сравнение, но както и да е, не ми се спори с хора които са под моето ниво, просто няма смисъл, по-добре ще е да поспоря с радиото.Първоначално написано от Oyama
P.S. При радиото даже може да имам по-голям успех, да ме разбере, отколкото ти да ме разбереш, а и мацките не предпочитат напомпаните, повярвай ми поне студентките не предпочитат, ходещите на фитнес, иначе дали изобщо щяха да си "губят" времето с мен, който не ходя на фитнес, но си поддържам фигурата по други по-традиционни начини (за който не ги знае - нормален физически труд), така че недей само си мисли, че само защото имаш по-големи мускули, повече се котираш при жените, сорка батка ама не е така.
I am the game, you don't wanna play me.
I am control, no way you can change me.
I am heavy debt, no way you can pay me.
I am the pain and I know you can't take me.
http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html