- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NIsi4ka sym ...
Zdr na si4ki!Eto i tova koeto iskam da spodelq s vas!To ne e to4no problem,no iskam da vi pitam!Hodq s edno mom4e,koeto e s edna godina po golqmo ot men,ama az sam mnogo nisi4ka ... v smsial ne mnogo ama kato zastana do nego i sam nqkade edna glava po niska ot nego... ot si4kite mi priqteli (po4ti si4ki - nqkolko pravqt izklu4enie) sam po visoki ot men!4uvstvam se kato nqkoq tapi4ka ...
![]()
I iskam da vi pitam spored vas hubavo li e da si po nisi4ak???V smsial men me kefi ... 6toto do skoro bqh ot nai visokite i izvednyj si4ki se izmyknaha nagore,pak az si ostanah niska :P
i az imam sashtoto problem4eno bez da se izhvyrlqm daje izobshto ne ma pak si4ki si me haresvat i kato priqtelka i za gadje . i az sam s edna glava po niska ot gadjeto mi pak na nishtu ne ni pre4i
![]()
![]()
Аз нямам 1.60 и даже се кефя. Не трябва да имаш комплекси заради нисичината си. Ако е чак толкова ужасно, си сложи високи обувки и готово.
1 глава е нормална разлика между височината на момиче и момче. Моят приятел е 2 метра, аз съм почти 2 глави под него...смешни сме, обаче според мен е сладко.
Да не ти пукааааааааа!
po e shit ako si mom4e da si nisykmomi4e nema problemi
![]()
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Az vinagi sum haresvam niskite momi4eta pove4e.. Prosto sum na mnenie 4e niskite momi4eta sa po-sladki:P
Taka 4e hi4 da ne ti puka...![]()
In dreams there are no rules...
Mi az su6to sum jobno gaje,haresvam se taka i 4estno kazano,ne samo po moe mnenie,no po mnenieto i na jeni i muje(ne momi4eta ili mom4eta),niskite,efirnite,nejni momi4eta opredeleno ne gubqt ni6to,zaradi tazi si viziq..naprotiv..:P
[b][i]е то не е много 1 глава...има и по-зле повярвай ми...ами то честно да ви кажа повечето момичета в BG са по ниски от 1.70...Е има време и за нас да израснем повечко...Аз изгарям от желание да мина 1.70...сега съм 1.68...едно допълнение още-повечето момичета от моя клас са по-ниски от мен и честно да ви кажа най-ниските са доста незабележими и мен и повечето високи момичета ни гледат на кръв като минем покрай тях!
освен това и ние по-високите си имаме доста ухажори...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Незабележими? За кой? Може би са забележими за някои хора, които пък за теб са незабележими. И може да ви гледат на кръв, ако сте надути кучки и най-малкото, защото "минавате покрай тях" и сигурно не говорите с тях. Хипотетично, естествено.
rusalke az sam 1.55 i pak si imam uhajoriПървоначално написано от rusalkata_
![]()
"Хипотетично" разбира се говоря за непознатите момичета по улиците,из даскалото с които не се познавам но пак ме гледат на кръв!Така че преди да казваш че ние по-високите сме "надути кучки" поразпитай малко за какво говоря,на никого не вреди да пита!!!
и всичките ми приятели,близки знаят че не съм такава за каквато викаш че сме високите!Хм между другото и lp_krasi е горе-долу колко мене висока що не я питаш дали съм кучка или пък дали тя се мисли за кучка...просто казвам че вие-по-ниските гледате не кръв когато някоя по-висока от вас мине покрай вас(няма значение дали е позната или не)...Повярвай ми знам за какво говоря!
![]()
браво!rusalke az sam 1.55 i pak si imam uhajoriняма значение дали си висок или нисък...сички имаме ухажори...
![]()
malii...az vinagi sum se kefila na nisi4ki![]()
Pone se radvai 4e si po niska ot priqtelq ti..t'va e mnoogo sladko..![]()
az kakvo da kaja..kato sum 1.75 i sum naravno s priqtelq mi..tui e kofti..
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
късметлийка си че не са толкова злобни...ами то много си зависи и от човека...аз пък не че искам да ставам 2 метра ама искам да съм 1.70 някъде...бе то и сега как съм е добре...
![]()
Не казах, че си надута, но защо мислиш, че всички ниски момиче завиждат на високите? Това е един вид надутост. Може пък да те гледат не защото си висока и не защото ти завиждат. И как така в тийндейджърска възраст си толкова добър психолог, че разбираш какво мислят хората и защо те гледат?
\Първоначално написано от rusalkata_
damm prava si![]()
xaxa ... ubiva me tova s visokite 4e sme gi gledali na kryv!Ne e vqrno be!Az dori im se presmivam ... 6toto sa mi kato nqkoi kone(sorry za izraza)!poznavam edna deto e na 13 i e visoka 1.85sm ... emi povqrvaite mi nqma pove4e ohajori ot men!tq kato zastane do nqkoe mom4e i toi trqa si diga glavata za da q gleda ... pak kamo li da hodqt!trqa si nosi stol4e kato izlizat!xixiI az sam 1.60 ... e ve4e sma po spokoina!
blagodarq za mneniqta vi!
Не разбирам защо всички говорят за ухажори. Аз искам едно момче да ме харесва. Ухажорите ме изнервят. И не мисля, че това дали много момчета те харесват, те прави качествен човек или жена. Доста момчета са глупави и си падат по леките жени, защото им се виждат краката и т.н.
DA ti go na4ukam i niskata kurva!![]()
ne znam na kakvo po-to4no na visokite momi4eta,moje da zavijdat po-niskite i obratnoto.Tova nqma po4ti nikakvo zna4enie,e stiga da ne si visoka kato kon ili neproporcionalno niska kato juje.Vajno e izlu4vaneto na edna jena!
ops,izvinqvam se..tova bqh az![]()
![]()
Аз съм 182 см. Бившата ми беше 155, така че миньончетата си ме кефят!![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Da i az taka mislq - sladko e... i kolko si visoka vsy6tonst?Първоначално написано от NaSkO_
е па то и аз съм нисичка, ма тежа и 63 кила нали, което ме прави още по-дива