.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87

Тема: NIsi4ka sym ...

Hybrid View

az s1m 1,65-7 (nz to4no) i se smqtam za dolu gore visoka...no predi malko pro4etoh mnenieto na edno mom4e i spored nego nisi4ki sa ot 165-175t1i 4e nz k1m koe da se smqtam.vsi4ko e otnositelno.kolkoto do temata-smqtam 4e e mn hubavo mom4eto da e dosta po-visoko ot momi4eto...s okolo edna glava

Guest
    eehe, миминка - ти пък си със супер тяло.Аз лично също сам нисичка ама не съм толкова пълна. Да обачи си падам и по момичета и не го крия и си харесвам пълнички с големи цици.Досега не сам била с момиче ама така искам да опитам

Фен
    Град
    на футболния терен
    haha zvaijdane na visokite tva e pylna glupost ve e sigurno ima i takiva deto zavijdat no tva sa kompleksarite
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    eehe, миминка - ти пък си със супер тяло.Аз лично също сам нисичка ама не съм толкова пълна. Да обачи си падам и по момичета и не го крия и си харесвам пълнички с големи цици.Досега не сам била с момиче ама така искам да опитам
    тва предложение ли е???и аз бих пробвала с мадама, щото с мойте габарити никой мъж не иска да ма люби обаче малко ме е срам,щото не сам пробвала

Повече от фен
    Фърги от Black eyed peas,Рийз Ъидърспун,Мери Кейт и Ашли Олсън,Рейчъл Макадамс,Рейчъл Билсън,Кайли Миноуг и не знам си още кой са 1.57 или 1.60...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ниските момичета са душици.. не се притесняай.. мн е сладко да имаш ниска приятелка.. а и аз не съм от НАЙ-ВИСОКИТЕ така че спох !..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

dam taka e...daje nqmat 160

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Момичета до 175 см. някъде са иди-дойди, но по-високите са супер зле! По-може да се комплексираш, ако си висока, отколкото да си ниска. Най-хубавите жени са ниските и те винаги са по-вървежни, така че не се притеснявай. Най-добре е момичето да не е над 170 сантиметра (макар че, както споменах до 175 см. също се ядват).
    Левски шампион але але!

Град
    София
    Нямаш място да се притесняваш ИЗОБЩО за това Ти си момиче!Нормално е да си по нисичка от приятеля си.За мен по нисичките са по сладки Мен лично много ме кефят момичета до 165 високи

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    Абе по ниски по прекрасну както сам казвал нема да трагна с некоя на която да и виждам сополите ве

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Много ме кефи да съм нисък Само 165 съм и съм дребен - 50 кила с мокри дрех :P Ама не ме бърка
    ATB - Collides with beauty

Regards

nqmam ideq ti kolko si niska,ama az sum 158 i teja 44 kila i tova izob6to ne mi pre4i i ne se kompleksiram,spokoino si ubuvam tok4eta,za6toto e ujasno edna jena 175 da ne govorim 180 i nagore da ubue tok4eta,spokoino si minavam pod po-niski tavani i spokoino se nadigam na prusti da si celuvam gajetoxix

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    [b][i]е то не е много 1 глава...има и по-зле повярвай ми...ами то честно да ви кажа повечето момичета в BG са по ниски от 1.70...Е има време и за нас да израснем повечко...Аз изгарям от желание да мина 1.70...сега съм 1.68... едно допълнение още-повечето момичета от моя клас са по-ниски от мен и честно да ви кажа най-ниските са доста незабележими и мен и повечето високи момичета ни гледат на кръв като минем покрай тях! освен това и ние по-високите си имаме доста ухажори...
    hehe vqrno e na men sichki mi kazvat che sam dosta visoka (makar che sam 1.69 )
    ama to tva e shtot sam i malko slabichka
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

FiRe_LaDy
    Guest
    xexe .. ot si4ki razbrah 4e e hubavo edno momi4e da e nisko!(S izklu4enie na teq deto sa visoki!) I ve4e se kefq 4e sam nisi4ka mnogo vi blagodarq za mneniqta ... i nqkoi be6e pital kolko sma visoka - ni 159sm

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ami 4i to i az nemam 1,60 daje sam 1,58 ...ama sam kat si4ki normalni hora viso4inata ne trqbva da te pritesnqva
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ей, и аз съм нисичка-160см ма хич не съм се комплексирал от това,даже си се кефя.. :P

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    За момче не е много приятно да си нисък, но за момичетата даже хубаво. Вярно,ч е не можеш д а станеш манекенка, но пък можеш спокойно да си обуваш до небето високи обувки и да не се притесняваш, че ще се извисяваш над гаджето си. Това е едно от предисмтвата. Пък и има един лаф - Голяма жена за парад, малка жена за креват . не си го измислям, чувала съм го. И аз съм тапичка, но съм си свикнала и като има някой по-нисък от мен и се чувствам грамадна и груба .Пък и като ми се прииска винаги мога пак да стана на 15 и никой да не се усъмни.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    xaxa dobre doshla v kluba :P i az sam si nisichka ama veche ne mi puka pyk i vseki mi kazva mn si sladichka prilichash na nqkoe bebence i tn i veche vzeh daje da se kefq na tva pyk i priqtelq mi ot vreme na vreme mi kazva che sam mu djobno gadje i moje da si me nosi navsqkade i sqkvi ei takiva az pone mislq che nqma nishto losho v tva da si po nisichyk

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    хехе ми това имах предвид-че повечето момичета в Bg са ниски...така е и в моя град,но тук повечето момчета са по 1.90 и затова харесват по-високите и най-вероятно за това тези по-ниските от нас ни гледат на кръв...не съм визирала сички по-ниски...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Фен
    Град
    на футболния терен
    nisi4kite sme kompaktni :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е идеална си бе

nqma nikakuv problem 4e si nisi4ka i az bqh mn visoka a izvednuj se smalih

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да не ти пукааааааааа!
    така е ко ти пука,че си ниска,аз си падам по по-нисичките,а и повечето момчета си падат

FiRe_LaDy
    Guest
    Moje da si sazdasem klub nie nisi4kite xixixi abe to ne bilo lo6o da si niska!Daje zapo4va da mi haresva!Mda i na men mnogo 4esto sa mi kazvali 4e sam djobno gadje! :P Priqtelq mi kato me pregurne i se gubq pred nego!

Фен
    Град
    на футболния терен
    shte si napraime sdrujenie na djobnite gadjeta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си