- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NIsi4ka sym ...
едно нещо не можах да разбера-кат се имате за джобни гаджета за вас над колко см са високи и под колко ниски...защото за тези момчета из моя град които са по 1.90 мога да съм ниска ама за сички останали да съм висока...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
хм.. височината не е най-важнааз съм типично мини момиче,едва 154см ,а приятеля ми е 182 висок
а сестра ми е 160,а нейният 196
така че,направете си сметка от какво значение е височината
а и според някаква си статистика момчетата си падат по ниските девойчета за по продължителна връзка,а "манекенките" за по вечер-две...
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
hehe est!nali sme nai sladkite nie djobnite gadjeta!mnogo sa radvam 4e vi haresa temata mi
![]()
хехе тук може леко да поспорим...не съм съгласна че тапите са по-сладки от по-високите...виждала съм такива ниски грозотий че не сте си и представяли...така че не зависи от височината колко си красива и сладка,защото това си е конкретно до човека!!!
![]()
ne se trevoji i az sam niska i kvo ot tva nai dobrata mi priqtelka e po4ti edna glava nat mene nito ima mn priqteli nito gadje ima a ne e nikak gorzna mn e hubava daje no prosto mom4etata haresvat djobnite gadjeta pove4e qvno ;p xixi e za tva vs niski momi4eta da ne sa pritesnqvat ami da se kefqt daje
http://www.sladur.com/tools/cgi-bin/pic3.php?ID=141123 primer za visok katil
djobni gadjeta rulz :P
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
az sum na 15 i sum 1.57 obache tva ne mi prechii pak si me haresvat horata po edno vreme si misleh za nqkvi gluposti za porasvane obache razbrah che nqma smisul tui che spoks v tva ti e chara ne se pritesnqvai
Ми то аз съм 163 и съм най-ниска но тва не ми създава проблеми
az sym moje bi malko nad 1,60-wodq se za niska,a prqtelqt mi,s koito sme we4e godina e 1,90(wse mom4eta nad 1,80 sa me hareswali) ...Kwo ti puka kak izglejda6 do nego?Ne im obry6tai wnimanie na tiq typaci deto ti se smeqt za rysta.Za jena e 300 pyti po-dobre da e po-niska otkolkoto da e nqkoi jiraf nad 1,75....
Малката! Не обиждай! Аз нарекох ли високите "кобили"?Първоначално написано от rusalkata_
да бе яко е да си нисък.само се дразна малко кат почнат"ооооо колко си мъничка колко си слабичка сладичка бебенце" и да ми стискат бузите.хахахаха![]()
tapi tapi,ama gajetata joben format sa nai-predpo4itani.Se pak malko sa mujete koito do sebe si predpo4itat da imat po4ti svoe podobie.Za muja e tipi4na viso4inatamutaciqta e lo6a rabota
![]()
А и повечето мъже имат заложени педофилски наклонности, защото търсят млада жена, която да ражда, а не някоя дърта, която няма да роди здраво поколение. А жените търсят здрав и силен мъж, който ще ги осемени с добра сперма. Поне така би трябвало да е по природа.
хахахаха вие тотално ме закопахте с тая тема...и така и не ми отговорихте на въпроса за вас над колко са високи и под колко ниски???а колкото до това явно не сте прочели предишното ми мнение...в моя град повечето момчета са над 1.80 и съответно си търсят по-високи момичета,защото много смешна картинка е някъв 1.80 се навежда да целуне някоя дет е 1.50...горкичкият...ше земе да фане дископатия...така че мойта височина си ми е перфектна и сички момчета ме харесват като височина(защото както казах те са по1.80...)
![]()
spored men nad 170 si visok ..
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Първоначално написано от the^sweetest^sin
от кого си най-ниска?
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Всички разбраха, че в твоя град мъжете са високи и ти си перфектна, затова всички ти налитат...на бас, че си и невероятно красива. Това спомена ли го?Първоначално написано от rusalkata_
Може да е смешна картинка, но моят приятел е 2 метра, а аз нямам 1.60. И се обичаме. И се целуваме. Какво толкова? Аз даже мисля, че е сладко. Влюбените винаги са смешни и точно това е сладкото.
А това за града не го осъзнах...аз пък имам наблюдения, че мъжете стават все по-ниски, защото от малки ходят на фитнес и не порастват...но щом казваш, ти вярвам.
Аз не мога да давам определения кой е нисък и кой - висок. Но ще ти кажа едно: ти ако си 1.75, а гаждето ти - 1.80, ще е по-смешно (поне за мен), отколкото ако си 1.50 и гаджето ти е 1.80. Една глава разлика, напълно нормално.
Така като е тръгнало да се споделя мухахаха
ще кажа ,че зависи от "вкуса" на човека аз лично съм 1.85 и предпочитам момичета със същият ръст или малко по ниски разбирате ,че 1.50-60 е малко смешничко ,но пък не е от значение в повечето случай за връзката.
това имах в предвид...че момчетата които са високи предпочитат малко по-ниски от тях...не съм искала да обиждам никой с мненията си...ако има обидени много се извинявам...'Death'Whore' браво на теб...Така като е тръгнало да се споделя мухахаха
ще кажа ,че зависи от "вкуса" на човека аз лично съм 1.85 и предпочитам момичета със същият ръст или малко по ниски разбирате ,че 1.50-60 е малко смешничко ,но пък не е от значение в повечето случай за връзката.![]()
Emi zna4i 6tom si bila predi ot nai-visokite,sega ne si tolkova niska!Normalna si si
![]()
A tova 4e mom4eto s koeto hodi6 e s edna glava po-golqmo ot teb...mi to tova si e normalno sproed men.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Миличка, мозък на високо не виреи! така че няма да се притесняваш мн си си добре+ е хубаво да си по ниска от момчето, иначе би се чувствала супер неудобно!
Пък и се казва, че ниските правели мн по страстен и вълнуващ секс!и така като гледам всичко ти е в "+"
успех!![]()
Off bilo sme6no gadjeto ti da se navejda da te celuva!Pylni gluposti!Ne e izob6to vqrno ... men mnoo me kefi pak nqkoe momi4e kato i se nalaga da se nadigne na prysti za da celune gadjeto si!Pak ako e kolkoto nego - basyy po sme6no e!A i bez tova po dobre mom4eto da se navejda ot kolkoto momi4eto!I mnogo 4esto 4uvam mom4etata da se bazikat s visokite 4e bili kone,4e bili marku4i i t.n.!Men li4no si me kefi viso4inata mi,no ponqkoga mi se e iskalo i da sma dori malko po niska!Se pak djobnite gadjeta sa i leki4ki i gadjetata im mogat da si gi digat bez problem za da gi celunat(da ne polu4at diskopatiq
- kakto kaza rusalkata_ )
Е те тва ме уби.Мозъкът вирее навсякъде въпросът е да го имаш.Първоначално написано от Mastilo
jalko......