.

Виж резултатите на анкетата: mislite li 4e ima oshte romanti4ni mom4eta ?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

38 59,38%
  • ne

4 6,25%
  • pochti gi nqma

22 34,38%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    uh neznam v moia grad dali ima 2-3 takiva mom4eta . tolko li e sramno da podarish na momi4eto 1 cvete za nqkoi praznik ili nqkoi malyk podaryk . a m/u drugoto tova 4e momi4etata gledat da zimat parite ne e vqrno ... pone za tiq koito istinski obi4at polvinkata si
    Аз съм подарявал цветя и май съм направил твърде много. Едва после разбрах, че момичето не ги е заслужавало.
    ili se pravqt na interesni i iskat ne6to po golqmo! i nakraq ti pisva i im dava6 1 golqm _|_
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Има
    ама баш "газарите" и "готините" са тъпи, неграмотни и слабоумни, а за да си роматичен не може да си глупав блъскач дето неможе да завърже един интересен разговор. Има ги .. стига да има и кой да ги намери

Guest
    Ей ма на ! Лъхам на цветя и романтика !

Голям фен
    Град
    ama vie ste....................... .............

Има романтични момчета, разбира се. Има и романтични момичета. Но лично според мен момчетата са по-романтични, по-лесно се влюбват и по-трудно забравят. Романтиката не е само в любовните песни и цветята, някои романтични жестове и думи могат да са даже лигави, ако не са казани както трябва. И спрете да обвинявате момчетата, че искали само едно нещо, защото и за момичетата може да се каже, че искат само пари, както каза едно момиче по-нагоре. Вярно е, че хормонът ги тресе на тая възраст, но това е различно. С едно момиче дадено момче може да има едно отношение, да иска само да я забие, а с друга може да е съвсем различно.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    Има романтични момчета, разбира се. Има и романтични момичета. Но лично според мен момчетата са по-романтични, по-лесно се влюбват и по-трудно забравят. Романтиката не е само в любовните песни и цветята, някои романтични жестове и думи могат да са даже лигави, ако не са казани както трябва. И спрете да обвинявате момчетата, че искали само едно нещо, защото и за момичетата може да се каже, че искат само пари, както каза едно момиче по-нагоре. Вярно е, че хормонът ги тресе на тая възраст, но това е различно. С едно момиче дадено момче може да има едно отношение, да иска само да я забие, а с друга може да е съвсем различно.
    dosta obektivno mnenie... i si e prav za tva 4e momi4etata/jenite iskat samo pari!az 4etox 1 statiq v 24 4asa i tam ima6e zaglavie kudeto nqkvo momi4e na 24 godini be6e kazala citiram:"s botu6i za 300 evro do 28 godini trqbva da si nameriq baluk koito da me izdurja" ebati izkazvaneto..... ima6e i drugi no tova be6e nai farpira6to i nai glupavo!!!!

Град
    Планетата Земя
    има, бе, малко сме ама ни има.
    Долу авторитетите!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    <---- има има ^^

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    <---- има има ^^
    broite me i mene

Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    Mi kvo da vi kaja ... ot vsichkite 300 000 mneniq po taq tema tva e nai vqrnoto ... Ima momicheta koito iskat samo pari (no opredeleno ne sa vsichki ) ima momcheta koito iskat samo sex (ama i te dalech ne sa vsichkite) a do romantikata bez da sum nqkuv expert moga mnogo lesno da vi kaja che oshte ima romantichni momcheta (neznam sq dali da se pisha ot tqh tva spored mene e tupo da si kazvame za nas si az sum romantichen i tn ... )a momichetata do kolkoto vi znam po golqmata chast vinagi ste si bili romantichni ...nqma losho.

P.S.- inache evalata vi pravq na tiq muje-momche mrazkite... (basi dumata) (vushtnost mislq che ste mnogo (mnogo mnogo mnogo) zle... no vie si mislite che ste pravi )

Има, има. Не са на изчезване.
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Guest
    Няма ма аз се старая хахахха.Но по-природа няма като изключим такива за който няма да говоря.

Leniva_Me4ka
    Guest
    Знам,със сигурност,че има един,ама...съжалявам вече е зает и не си го давам

:)

Романтичността при мъжете се поражда тогава когато в него е събудено онова желание и онзи порив, който го кара да мечтае да се замисля, да се чувства добре, да се чувства щастлив, да вижда смисала на всичко като се стреми да провокира усмивката у жената, да я накара да се почувства спесиална, желана и единствена...
    За всеки влак си има пътници, дори и за тези чиито идеал е най-романричния мъж! :P

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Има,ама вече са застрашен вид от изчезване

Верно си е а е готино момче романтик (аама не в огромно количество) ..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Има ни още Като гледам почваме да ставаме армия

Голям фен
    Град
    Sofia
    Има, има. Аз все на такива попадам
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Za sujelenie az sum edinstveniq ostanal romantik
    In dreams there are no rules...

Ima razbira se!

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Има! Аз преди бях много лошо настроена към момчетата.Но ... срещнах момчето за мен.
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Момчетата са дълбоко романтични. Да, мисля, че това е точното определение. Те рядко го показват, но когато го направят знаеш, че наистина си специална и си спечелила всичкото му доверие. Момчетата са романтични, когато обичат, а когато обичаш разтваряш сърцето си и това го прави уязвимо. Всеки човек се страхува от това, другия да не го нарани и затова се доверява по малко. Романтиката и пълният израз на доверие. За момчетата.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Момчетата са дълбоко романтични. Да, мисля, че това е точното определение. Те рядко го показват, но когато го направят знаеш, че наистина си специална и си спечелила всичкото му доверие. Момчетата са романтични, когато обичат, а когато обичаш разтваряш сърцето си и това го прави уязвимо. Всеки човек се страхува от това, другия да не го нарани и затова се доверява по малко. Романтиката и пълният израз на доверие. За момчетата.
    mnogo mi xareva kak rasajdava6

http://dvariysky.com/kirokura/

Фен
    Град
    Plovidv
    estestveno che ima ima mocheta koito sa mnogo romantichni,umereno romantichni, malko romantichni i vse pak vuv vsichki ot tqh ima pone malko romantika taka che nesumneno romantikata e jiva v momchetata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си