Цитирай Първоначално написано от покахонтас
Има романтични момчета, разбира се. Има и романтични момичета. Но лично според мен момчетата са по-романтични, по-лесно се влюбват и по-трудно забравят. Романтиката не е само в любовните песни и цветята, някои романтични жестове и думи могат да са даже лигави, ако не са казани както трябва. И спрете да обвинявате момчетата, че искали само едно нещо, защото и за момичетата може да се каже, че искат само пари, както каза едно момиче по-нагоре. Вярно е, че хормонът ги тресе на тая възраст, но това е различно. С едно момиче дадено момче може да има едно отношение, да иска само да я забие, а с друга може да е съвсем различно.
Mi kvo da vi kaja ... ot vsichkite 300 000 mneniq po taq tema tva e nai vqrnoto ... Ima momicheta koito iskat samo pari (no opredeleno ne sa vsichki ) ima momcheta koito iskat samo sex (ama i te dalech ne sa vsichkite) a do romantikata bez da sum nqkuv expert moga mnogo lesno da vi kaja che oshte ima romantichni momcheta (neznam sq dali da se pisha ot tqh tva spored mene e tupo da si kazvame za nas si az sum romantichen i tn ... )a momichetata do kolkoto vi znam po golqmata chast vinagi ste si bili romantichni ...nqma losho.

P.S.- inache evalata vi pravq na tiq muje-momche mrazkite... (basi dumata) (vushtnost mislq che ste mnogo (mnogo mnogo mnogo) zle... no vie si mislite che ste pravi )