.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Елена

дайте съвет,плувам в море от любов,но имам малки проблемчета

Здравейте!Ами мойта история е следната:
    Харесвам едно момче,което е две години по-голямо от мен.много е готин и е много свестен.големи сме friendove с него.Винаги,когато се го срещна той ме поздравява и ми се усмихва.всичко ми споделя и ме има за много добра приятелка,но аз усещам,че има и нещо повече.Винаги,когато ме види се усмихва,а е много тъжен човек,няколко пъти досега сме се карали и той винаги ми се извинява за постъпките си.Вече няколко пъти излизахме заедно.беше много яко,приказвахме си,пращахме си тайни погледчета. след това ме и изпрати до вкъщи.няколко пъти ме е прегръщал дори ме е целувал по челото.Луда сам по него и усещам дори в погледа му че и той изпитва нещо към мен.какво да правя?да рискувам ли,но ме е страх да не го загубя и като приятел моля ви дайте ми съвет!как да постъпя?

Guest
    Той е момче! Толко ли не зацепихте, че не можеш да загубиш момче като приятел, ако му станеш приятелка, а?! ТОВА СА ЖЕНСКИ ГЛУПОСТИ! ОПРЕДЕЛЕНО! Приятели не се губят, ако се влюбиш в тях и им кажеш! Мааа, ама много се дразня на такива... Тоз младеж 100% ти е навитак, ама се притеснява! Слушай ме аз тез работи ги разбирам.

mii opredeleno ti e navitak kakto kaza gosta...ti ko da pria6 ami prodaljavai zaribqvkata s nego no ne go ostavqi samo toi da var6i rabotata tei ili ina4e toi 6e te celuni ako ne i dvamata navednaj i posle si4kio e lesno...prosto neka ne sam otoi ti se obajda 4e sq v edna druga tema to4no tva keomntirame kato moi problem

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    damm.. i az podkrepqm ostanalite. Deistvai
    Che dokato se obarnesh i toku-vij sa ti go izmaknali pod nosleto :P :P :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Абе скъпа по нещата , които казваш момчето те харесва или мн държи на теб! Нищо не губиш да опиташ, разкрии му чувствата си!!! Пък и ако за това се скарате, значи не е истинско приятелството ви! Успех, няма какво да се притесняваш!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Nqma6 vreme za gubene!Govori s nego.sigurna sam 4e 6te otvarne na 4uvstvata ti

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аммм за теб кое е по-важно да го имаш като приятел или да бъде .. твоето момче?!
    любовта или приятелството?!
    аз лично на твое място бих разкрила чувствата си
    няма страшно да опиташ,може да спечелиш повече,отколкото предполагаш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    до тебе...
    opitai
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    щом мислиш,че между вас може да се получи нещо и усещташ че има чувства към теб-давай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си