- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тя ме копира!
Сякаш повечето копирани не са видели отнякъде съчетанията от опашките, кецовете и т.н. Както казва Али Баба в "Али Баба и 40-те разбойници" - не е кражба да откраднеш краденото.Друг е въпросът, когато сам си обособиш собствена схема за стил на обличане, грим и т.н., като всичко се припокрива.
Мен едно нещо не успяват да ми изкопират: поведението и чувството за хумор.![]()
как няма да ни се е случвало... ако искаш да я накараш да спре ще ти кажа аз кво направих...
значи просто 1 ден изценирах самоубийство ама той не успя![]()
![]()
![]()
Въпреки че не трябва да ти пука, защото по този начин тя показва ,че твоят стил или там каквото копира и харесва и иска да бъде като теб и да подръжава , според мен наистина е гадно и аз лично много се дразня, когато някои прави нещо като мен или ме копира/имтира и т.н.![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Пълна олигофренка..няма спасение от такиваАз обичам да съм си уникалнаа по облеко и държание копувам си дрехи който точно такива пикли немогат да си го позволят а по подражанието.. пак не могат да ме копират много защото "р"-то ми е френско
![]()
Кажи и, че ен ти е приятно да те копира, прави неща, които тя не може (купи си нещо скъпо, което тя не може да си го позволи / направи си някаква прическа, абе с една дума - направи нещо невъзможно за нея).Ако се опита и това да копира, ще стане за смях и сама ще престане да те копира.
С това можеш само да се гордеешПървоначално написано от kissorankata
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
исках само да питам ти ли си на двете снимки в профила ти?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Lof YAaA..!
олее не ужасно е !!![]()
през повечето време говоря глупости и се лигавя ..тя почна да го прави същото .. само дет ще кажа,че аз го права щот ми е вродено !после .. обичам жълтия цвят ОБОЖАВАМ го ! през ден почна да си копува жълти раути и идва да ми се хвалии
също мн обичам прасенца-играчки,едни такива розофки xD лелелел не .. взе си 5 прасенца и пак хваленето .. грим - едно към едно ...
а и най-тъпото което е казвам някоя глупост ,базик или нещо от сорта и тя после си я пише на скайпа ( темата )сяка песен която си запея после я виждам насякъде ф нейните скайпове,импулсове и майспейс
![]()
![]()
![]()
![]()
обаче вече и свикнах пък и всички ми казват знаеш ли че те копира и дъра бъра .. радвам се че го забелязват поне![]()
no doubt-don't speak
Апффф и аз имах една такава, но за жалост ми беше "приятелка" и не можех нищо да й кажа. Обаче на теб ако не ти е приятелка отиваш и директно и забиваш два шамара пред класа и й казваш: "Сега ще спреш ли да ме копираш, кучко?"![]()
edin put edno momi4e dodide pri edno dr momi4e i i vika '' ti kvo mi kopirash noktite aa'?? i onova momi4e vika '' ne ne te kopiram !!!'' i tq vika sig li si ? i tq vika da.. onaq deto vika 4e q kopirat q hvana za kosata oba4 ne sus sila i i kaza ne se smei ma govorqti seriozno (shtoto dr se beshe zasmqla leko ) zabi i shamar ne mn silen i si trugna![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Случвало ми се е, но не ми се говори за тая пикла, че само ще се ядосам.![]()
![]()
![]()
Кефи се , че иска да прилича на теб. Отстрани е много смешно и съм сигурна, че вече и се подиграват....
Kogato vsichko svarshi i liubovta ugasne edna jestoka rana ostava sled tova, kogato vsichko svarshi i ranata zarasne, togava pak se vrashta lubovta...
Чудя се от 2006 дали ще продължава да те копира![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
to i ot na6iq klas ima6e takiva,zemat se gramnat drygo nemoat napraqt![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
vai ama tq e stara temata,molq vi se zaklu4ete q ve4eot 2006 malei
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!