.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Сякаш повечето копирани не са видели отнякъде съчетанията от опашките, кецовете и т.н. Както казва Али Баба в "Али Баба и 40-те разбойници" - не е кражба да откраднеш краденото. Друг е въпросът, когато сам си обособиш собствена схема за стил на обличане, грим и т.н., като всичко се припокрива.

Мен едно нещо не успяват да ми изкопират: поведението и чувството за хумор.

Дразнещо е,ама кво да се прави
    Бъди себе си..

как няма да ни се е случвало... ако искаш да я накараш да спре ще ти кажа аз кво направих...
    значи просто 1 ден изценирах самоубийство ама той не успя

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Значи ти е " фенка "

Въпреки че не трябва да ти пука, защото по този начин тя показва ,че твоят стил или там каквото копира и харесва и иска да бъде като теб и да подръжава , според мен наистина е гадно и аз лично много се дразня, когато някои прави нещо като мен или ме копира/имтира и т.н.
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Пълна олигофренка..няма спасение от такива Аз обичам да съм си уникалнаа по облеко и държание копувам си дрехи който точно такива пикли немогат да си го позволят а по подражанието.. пак не могат да ме копират много защото "р"-то ми е френско

SK0RP10N
    Guest
    Кажи и, че ен ти е приятно да те копира, прави неща, които тя не може (купи си нещо скъпо, което тя не може да си го позволи / направи си някаква прическа, абе с една дума - направи нещо невъзможно за нея).Ако се опита и това да копира, ще стане за смях и сама ще престане да те копира.

Град
    Испания

Re: Тя ме копира!

Цитирай Първоначално написано от kissorankata
    Абе случвало ли ви се е ваша приятелка или приятел да се облича като вас,да прави някой неща като вас?Наистина е много гадно...от моя клас има едно момиче, което се облича точно както се обличам аз,държи се като мен.Ужасно е тя иска да стане мое копие по вид и държание. Искам да питам случвало ли ви се е и на вас???
    С това можеш само да се гордееш
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Детска ви работа...от къде на къде ще те копира" я и покажи, кой е шефа, другия вариант е пък да си и идол, знам ли ви...
    исках само да питам ти ли си на двете снимки в профила ти?
    Lof YAaA..!

Град
    PlD ;]
    олее не ужасно е !!
    през повечето време говоря глупости и се лигавя ..тя почна да го прави същото .. само дет ще кажа,че аз го права щот ми е вродено ! после .. обичам жълтия цвят ОБОЖАВАМ го ! през ден почна да си копува жълти раути и идва да ми се хвалии също мн обичам прасенца-играчки,едни такива розофки xD лелелел не .. взе си 5 прасенца и пак хваленето .. грим - едно към едно ...
    а и най-тъпото което е казвам някоя глупост ,базик или нещо от сорта и тя после си я пише на скайпа ( темата ) сяка песен която си запея после я виждам насякъде ф нейните скайпове,импулсове и майспейс

обаче вече и свикнах пък и всички ми казват знаеш ли че те копира и дъра бъра .. радвам се че го забелязват поне

no doubt-don't speak

Голям фен Аватара на o0ps
    Апффф и аз имах една такава, но за жалост ми беше "приятелка" и не можех нищо да й кажа. Обаче на теб ако не ти е приятелка отиваш и директно и забиваш два шамара пред класа и й казваш: "Сега ще спреш ли да ме копираш, кучко?"

edin put edno momi4e dodide pri edno dr momi4e i i vika '' ti kvo mi kopirash noktite aa'?? i onova momi4e vika '' ne ne te kopiram !!!'' i tq vika sig li si ? i tq vika da.. onaq deto vika 4e q kopirat q hvana za kosata oba4 ne sus sila i i kaza ne se smei ma govorqti seriozno (shtoto dr se beshe zasmqla leko ) zabi i shamar ne mn silen i si trugna
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    София
    Случвало ми се е, но не ми се говори за тая пикла, че само ще се ядосам.

Кефи се , че иска да прилича на теб. Отстрани е много смешно и съм сигурна, че вече и се подиграват....
    Kogato vsichko svarshi i liubovta ugasne edna jestoka rana ostava sled tova, kogato vsichko svarshi i ranata zarasne, togava pak se vrashta lubovta...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Чудя се от 2006 дали ще продължава да те копира
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    to i ot na6iq klas ima6e takiva,zemat se gramnat drygo nemoat napraqt
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    vai ama tq e stara temata,molq vi se zaklu4ete q ve4e ot 2006 malei
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си