- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тя ме копира!
бе незнам ама като малки с 1 мои фр си купувахме 1 и са6ти игра4ки и после като пораснахме п1к се карахме кои си я купил 1ви![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Ми то аз водя модатата в седмите класовеВсеки е като мен
![]()
...
Оооооф кво като те копира .. Значи си супер яка и всички искат да приличат на тебее .. Аз даже се кефа като видя ,че някой ме копира по облекло , коса или нещо друго ахахаха .. Значи те харесват ..
Е ... малко става досадно от еднообразие ,но важното е ти да си имаш изграден стил ; )) и да не се влияеш от останалите ...
И аз от време на време се дразня .. като пример : майка ми има спедиторска фирма и води постоянно делови срещи и е ясно ,че ходи по делово облечена .. И една от фирмата и служителка постоянно я копира .. мама е с черна права коса ,а тази служителка беше с червена къдрава и си я почерни и изправиОМГ .. и постоянно мама отива един ден на работа примерно с неква пола от тея с високите талий дет ги носят сега и на другия ден служителката и ,я гледаш със същата
абе то не е некво гадно ,а по скоро смешноо .. Смятаййй . .!!
![]()
![]()
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
ооо, много се дразя така, някой да ме копира! Гадно е!!! Просто всеки е уникален и не е хубаво някой друг да го копира, става тъпоооо!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ъъъ да и е ужаснооооооооооо .. пф и като си купя нещо и като се почне с тфаа "оххх откъде ти ееее ? " и се побърквам преди казвах откъде ми е нистина но нпоследък послъгвам![]()
гледай хората покрай вас да разберат че тя те копира шот могат д си помислят че и ти я копираш
И на мен ми се е случвало и е мн дразнещо...мн мразя някой да копира...бахти не могат ли да си мислят собствен стил и да се държат нормално, ами се някой копира...![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
нищо не разбираш ти :PПървоначално написано от Whisskas
на ми се случи ама преди доста години...сега в класа имаме такива индивиди които копират един съученик...супер тъпо е така ама какво да се прави...
и ти направи нещо което тя няма как да го копира...опитай се да й покажеш че няма как да бъде като теб
of i az teq gi mraza basi horata te ne mogat da si izgradqt sobstven imidj stil i t.n. spored za da te imitirat ima za kakvo da zavijdat smisal 4e ti si neshto kato off ne moa da se izraza zna4i si gotina i iskat da prli4at na teb za da privli43at vnimanie da pril4at na teb abe mani az na edna se behme skarali mn qko i nali se karahme a imashe mn hora i az po4nah da i govoroa kak me imitira i nekvi takiva i si4ki se skasaha da se hilqt i nai nakraq si ostana sashtata drisla i pak si4ki q obijdat zaka4at i taka az ako beh na tfoe mqsto 6tqh da q zasramq ili zlepostavq pred hora da vidish kak barzo 6te se promeni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ух..до болка познат проблем.(ако може да го наречем проблем)
Моята съквартирантка ме копира тотално!
Дори яде каквото аз ям.
Подрежда си нещата по същия начин, както аз.(Дори и шампоана,пастата за зъби и т.н са ни еднакви..).
Стигна се до там, че когато се караме с моя приятел и тя се кара с нейния..и => когато ние се сдобрим..те също![]()
Намеквала съм й го безброй пъти, но уви..![]()
На всичкото отгоре сме и една и съща зодия!
Просто без коментар.
Много се дразня...
Но защо да се ядосвам..да оставя момичето да се учи, пък и трябва да се притеснявам, ако аз гледам от нея, а не както е в случая..
та такива му работи![]()
мда мнооу е гаднообаче върви със самочувствие,защото знаеш,че ти си първата,която си си направила такава прическа,грим и пр. .. обаче ако искаш да я премахнеш просто и кажи и ще видиш как ше я затъпиш
![]()
Ми знам как е - при мене е често срещано! И то е от моя близка приятелка тоест няма как да и кажа нещо и дори да и кажа ще си е същото. Просто да не ти пука много! А ако искаш да я прецакаш направи нещо много тъпо за да те последва и тя и да се изложи (ама се постарай тебе да не те видят така де)![]()
По 1 време едни момичета от класа ме копираха,но им писна след като видяха че никой не ги забелязва,но сега пък има една дето ше кажеш,че ми е сестра..![]()
тя ме копира маина ... ако има подобни ботушки, дънки или блузи на твойте вобще няма да се замисля защо е така ..просто нали се сещаш че тъпата изкревена мода води до точно тва копиране ... така че саветвам те да направиш нещо изчанчано с вида си ..ако тя го направи ...значи те копира ... и за да и е гадно постояно променяй вида си и в един мик тя ще се откаже ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
НЕ на мен не ми се е случвалоно ако се случи ще и смачкам каската и ще се откаже много бързо
на теб като не ти е приятно поговори с нея
пък ако се прави на интересна дай и да разбере че ти командваш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бе един два пъти се е случвало ама на тая дето ме копираше и разкатах играта![]()
И мен ме копират понякога. Who cares?Зарежи ги.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Мен ме копира най-добрата ми приятелка.Аз си купих една блуза и тя си взе същата.Купиха ми телефон ,и на нея и взеха същия.Дразни ме това,но все пак мисля,че не е болка за умиране.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Na men sa6to mi se e slu4valo daje ne vednaj, a mnogo pati. Ako pita6 men pokaji i 4e te drazni tva ili se pravi 4e ne q zabelqzva6. Sa6to moje da se naduva6 i da se pravi6 na mnogo oborotna pred neq i da vidi 4e ne mje da te stigne dori i da te kopira napalno. No moje i da se opita ne e sigurno
и мен са ме копирали и е много гадно,защото накрая някои почват много да харесват момичто дето копира и става гадно.овцее без стил
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Тегли и една...не се занимавай повече с нея,не си заслужава да си губиш времето с такива хора.![]()
Първоначално написано от Last_kiss_f
Със мен е същото. Много мразя като си купя някоя хубава блузка и някой друг да си я купи(същата). В нашия клас има едно момиче, което е от най-добрите ми приятелки(повече от 5г)и от тази година започна да ме копира.
1.Започна да ме имитира как говоря, какво говоря и как се държа.
2.Започна да ми краде приятелите.
3.Копира ме как се обличам.
4.Започна да ме копирва как се гримирвам.
5.Започна да си прави като мойте прически.
Тя ми открадна стила! Ако някой знае начин как да се спре това плс кажете ми!![]()
![]()