- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво според Вас е любовта ??
Какво според Вас е любовта ??
smqh, sylzi, radost, trapka, nejnost, taga, jelanie, mechti, spomeni, krasota, udovolstvie, kopnej, bolka, nadejdi, vylnenie, samota.....
vsichko hubavo i tajno za koeto se setish![]()
liubovta e vsichko; liubovta e.... liubov
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Съгласен съм,но най-много е болкатаПървоначално написано от valantain_love
![]()
Любовта е само чувство:P
![]()
Ne6to strano koeto ne moje da se opi6e s dumi to se 4uvstva s surceto![]()
Lubovta e nai-krasivoto 4uvstvo,,, :PПървоначално написано от opss
In dreams there are no rules...
OH MI LUBOVTA E EDNO OT NAI-PREKRASNITE 4UVSTVA NO V POVE4ETO SLU4AI PRIKLU4VA S TAGA!
Великолепна магия,която те зашеметява,отвеждате в един приказен сън,от който не искаш никога да се събуждаш,имаш чувството че когато си с любимия човек времето е спряло,че на този свят живеете само ти и той.За съжаление обаче понякога много боли когато този съм свърши...
малееее
любов,болка,сълзи
аве вие нормални ли сте ве
Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
![]()
![]()
Знаеш ли, извинявай че ще ти отговоря на въпроса с въпрос... но Какво е живота, а какво е смъртта, а щастието и болката.... Искам да кажа че това са въпроси на които никой не може да даде изчерпателен отговор... Какво е любовта... за всеки човек е различна колкото хора познаваш толкова определения за лбовта ще получиш.... и един съвет вместо да седиш във форума и да питаш за нея защо просто не я потърсиш....тогава ще усетиш най-добре отговара на въпроса...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Lubovta e mnogo izmamna...Tochno kogato povqrvash v neq ,kogato ti e hubavo,kogato chuvstvash blizosta na choveka do teb i imate planove za badeshteto izvednaj vsi4ko izchezva i ostava samo bolkata po izgubenite mechti...![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ne e zadyljitelno da iz4eznat. moje da se slu4at hilqda razli4ni strani4ni efekti, no ima slu4ai v koito tezi me4ti se zapazvat i realizirat. moje da ne sa ve4ni, no ne sa i nevazmojni !Първоначално написано от He3HauKa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
hmm trudno moje da se dade tochno opredelenie :} . az shte opisha pri men kak stava . zapochvam da useshtam 4e korem4eto mi se sviva i syrceto mi zapochva da tupti po silno kogato vidq mom4eto koeto haresvam . liubovta e priqtno 4uvstvo i nie ne q gubim prosto moje da q namerim v razli4ni hora . zatova ne kato se razdelite s priqtelq / priqtelkata ne kazvaite " ooo az nikoga poveche nqma da obi4am " zashtoto nezaesh kakvo te o4akva na sledvashtiq den , mesec ili godina![]()
![]()
![]()