- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кфи ги забърквам само :Р
Е,приятели дойде и моят ред да разкажа кфи ги върша и какви се заформят. Попринцип историята е доста дълга обаче повечето не им се чете така че ще я посъкратим.
Та всичко почна края на Юли. Запознах се с едно момиче да речем "П" на свободните тернировки по волейбол и се оказа че ще бъде заек (8клас) в моето училище. Обаче аз още на другия ден заминавах за Пловдив. Там се случиха някой неща които адски много ме сасипаха но тва е савсем друга тема. И след като се върнах съвсем случайно се засичах с това момиче из центъра и с 2 негови приятелки. И така ме запознаха и с тях..и едната от тях да речем "Т" ме намери в чата и почнаха некви свалки и глупости. Обаче проблема беше че тя мн говореше в чата..пълнеше ми телефона с некфи безсмислени съобщения под формата на монолог и въобще...а като се видим сякаш сме само познати. Опитах се да направя нещо...да се сближим но дори при простия опит да я прегърна тя се дърпаше. После пък ми приказва че била влюбена в мене и разни такива глупости...те така се влюбват тия че... и всащност това което стана е че вместо да прекарвам повече време с "Т" която също харесвах прекарвах повече с "П". Имаше мн гафове..."Т" ме ревнуваше от сичките ми приятелки (а те са мн) включително и от най-добрата и приятелка "П". Аз видях на къде бият нещата и знаех че неискам да съм с такъв човек като "Т" (пълен детиняк и лига отсекъде) и реших да прекратя секфи контакти с тая компания на 3-те. И реших да кажа на "П" тъй като тя ми беше най-близка и един път като си я изпратих и разясних какво мисля да направя при което тя се разплака пред мен и ме моли свет време да не го правя...не заради "Т" а заради нея и некфи такива.. И аз нали съм добра душица и я послушах...и почнахме да излизаме само ние 2-та(за сравнение "т" съм я викал доста пъти на срещи а тя идваше все с приятелките си..само 1 път сме били сами!!!) и в крайна сметка се сближихме... харесахме се..влюбихме се един в друг и това стана точно преди месец. А иначе от септември насам "Т" ме тормози с тия смс-и и в чата и аз я резах няколко пъти кой от кой по-гаден и тя се не отказва..просто е свикнала да бъде нейната. Та всъщност с "П" тръгнахме без "т" да знае а др-та 3-тата приятелка знае че ние ходим но си мълчи пред "Т" щото ще стане ... тва са 8 години приятелство... И така това продължава месец. Днес правим месец с "П". Проблема е че нищо не зависи от мен..ако аз кажа на "т" каквото и да било то ще е кофти за приятелката ми а това ще ми се отрази и на мен. Аз нищо друго немога да направя...тя твърди че ме обича и аз също и неискаме да късаме. Та...съм я завързал една..чудно ми е кфо ли ще измисли а никак и се неиска да си разваля приятелството с "Т". Бе тва момиче толко ми сбарка живота и е такъв чешит..ма както и да е. Та тва е проблема всъщност. Малко дългичко за което се извинявам но както аз ви чета постовете така и вие може да попрочете поне 1-я мойАко някой има идея от която с "п" да излезем от ситуация и да нема недоволни (?което малко ме самнява де
) да казва! Мерси за вниманието и за отделените 3 мин да прочетете историята ми
![]()
![]()