- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- V kakvi otno6eniq ste s va6te?
maika mi e neveroqtna!!ne se darji s men kato nqkakav despot,a kato priqtelka..estestveno ponqkogasi se karame,no vse pak tova e normalno.znae nqkoi pikanterii za men,no i az za neq.spodelqme si dosta ne6ta![]()
същата история!понякога много се караме щот аз избухвам много често.Първоначално написано от Roxy
ми с майка ми попринцип съм по-близък с баща ми не чак толкова...не им говоря много често де...само като искам пари отивам при тях,а тва със споделянето аз не споделям с никой така че и с тях не бих тръгнал да споделям...
Мии по принцип мн си лафим, но лични работи не им споделям особено.. Започват да ми дават разни идиотски съвети и да се правят че всичко знаят за менИначе и мн се караме.. най-често за глупости
![]()
...в най-чудесни утношения сме)))))))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Разбираме се чудесно.![]()
Разбираме се много добре. Прекрасно. Разбира се, по - добре ни е, когато не се виждаме всеки ден, хъх, трябва да си почиваме един от друг.
За споделяние... хмм, аз съм човек, който не умее особено много да споделя - нито с родители, нито с приятели. Е, с приятели по - става, но никога не мога да се отпусна и да си излея цялата душа. Така че почти не споделям с тях. С майка по - става, но и с нея толкова. Инак, като сме заедно, е супер яко. Тате ме мъкне из родата, на мен ми предлагат мноооого бира, говорим пълни простотии... забавно е.![]()