- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да познаете каква е една жена в леглото!!!!!!!!!!!!!!!!!
Въпросът на въпросите- ще си паснем ли в леглото? Според специалистите добрата връзка се състои от 70% добър секс и 30 % „друго“ ( разбирай еднакви интереси, доверие и всички останали „несексуални“ неща).
За да намалим поне малко притеснението за първата ви съвместна нощ, ви представяме пет признака, по които можете да познаете лъвица или кротко агънце ще е в леглото жената до вас.
1.Какво поръчва
Внимавайте с жени от типа „Не знам какво искаш да правим“- това е знак за пасивна в леглото жена. Независимо дали се отнася до вечеря в ресторант или парти в петък вечер, жена, която се съобразява изцяло с вашите желания, ще лежи кротко в леглото и ще чака от вас да свършите цялата работа.
И обратното- жена, която изказва мнението си и заявява открито какво иска, е много по-вероятно да бъде агресивна и самоуверена и в секса.
2.Как се храни
Обърнете внимание на това как се храни, как държи вилицата. Бавно и с наслада ли вечеря или бърза да утоли глада си? „Ако някой се храни бавно, трябва да ви наведе на мисълта, че обича да прави секс с часове“, обяснява издателката Кандида Роял пред списание Man's health.
Жена, която яде бързо и с голям апетит, досещате се сами, нали...
3.Какъв сладолед обича
Според изследователите, любимият сладолед разкрива основни черти на характера. Същото се отнася и до представянето под завивките.
Привържениците на сладолед с вкус на кафе са драматични, изкусителни и горещи. Доказано е, че тези хора имат прекрасна връзка с хора, които си падат по ягодов сладолед. „Ягодовите“ са по-романтични, но нямат нищо против „креватните“ лудории.
4.Как говори
Ако нейният начин на вербална и невербална комуникация съвпада с вашия, има голям шанс да си паснете и в леглото.
Казано на нормален език, ако и вие и тя не спирате да говорите за какво ли не и с часове обсъждате някоя тема, то определено ще намерите и общ език в леглото.
5.Как танцува
Това е най-разпространения сред мъжете начин за познаване на вероятното поведение в леглото на една жена. Смята се, че ако момичето танцува добре в дискотеката, ще „танцува“ по същия начин и пред "ограничен брой" зрители.
Истината обаче е, че способността за танцуване показва по-скоро дали въпросната дама е самоуверена и дали се справя добре в общуването с другите, а не толкова дали е лъвица в леглото.
Но самоуевереността също е положително качество, което си заслужава да притежава жената до вас, нали.
O.K.
И ако може да си върти дупето на дансинга, ще го върти умело и в леглото.
pravilno...TAKA E!!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Не казаха нищо за шоколадовия сладолед.
Dobre, 4e nqmam priqteli f toq forum, 4e sled tui izkazvane, 6tqha mn da me ebavatПървоначално написано от Loveza NEO
![]()
![]()
![]()
Mai kato gledam teq harakteristiki, qfno se izqfqfam dosta strastno![]()
![]()
![]()
![]()
Дрън-дрън, че пляс!![]()
spored men edinstvenoto verno e 4e ako dvama 4oveka mogat da govorqt mnogo tva zna4i i 4e v legloto 6te suvpadnat vupreki 4e si4ko si ima isklu4eniq abe ... ne vrqvam na takiva ne6ta![]()
ima i verni ne6a..abe temata e qka....ama ne vs moje da se kaje 4e e na 100% vqrno :P
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
I za vaniloviq ni6ty ne kazaha...Първоначално написано от `Death`Whore`
:[~
е па брао за темата ама мисла че не е верно.. ама хич не е верно![]()
![]()
..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
HMM....KUKLO..po4vach da mi stavach lubimka tuk)))))Ako e istina de..Първоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Точно така ХаХаХаХаПървоначално написано от [CSKA
![]()
I LOVE MY SEX
Emmm, sq niznamПървоначално написано от Loveza NEO
![]()
Btw ti otdavna si mi lubimetc![]()
Моята трябва да е апетитна самоуверена креватна лудетина която да говори на моя език в леглото .Само че трябва аз и тя да сме съгласни че никой не принадлежи на другия.Имам предвид като собственност.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
UAUUU....taka li))))))Ami..interesno mi e togava dokade ste stignem)))Първоначално написано от sineoka_kukla
TI KAK MISLICH......
Ооо аз съм от най-мързеливите чесно казано. Голяяям мързел ми е! Ама не мога да разбера що си мислите, че по такъв начин ще разберете каква е жената? Тя може дори в любовната игра да е супер а при акта да е кат дърво!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
az spezialno parvo gledam o4ite na edna jena...v pogleda se kriat tolkova mnogo nesta))))
За някои неща ОК, ама за други... а пак и бая подробности за сладоледите са пропуснати - да взема се поровичкам и дано открия нещо(защото взе да ми става интересно)
Аз знам, че ако има гъдел е много дива в леглото.