- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скучно ми е ... аре да се храним с некой
Петъй вечер е а съм на компа аре поне да се понахраним хубаво с некой педал/кучка![/code]
Пример за хранене: Да ти го набием у гъза ма пача!
ЕЙ ама си много тъпа бе, треаше да почнеш, а не да викаш, айде с теб ще ми е скучно... много си плоска и бавна. Такива като теб колко съм ги минал...
Не знам дали си дибил или дибилка ама да ти го набием в гъза и на теб и на модераторите!Първоначално написано от сЪблазъм
Boje kolko glupavi hora ima na tozi svqtПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ne bih kazal 4e se namesvam vuf va6iq intimen razgovor no iskam da vi napravq edno predlojenie 6to vsi4ki ne se suberete pod huq mi i ne go piete na zabaven kadans sled tova 6e vi se izhvurla otgore na vsi4kite i admina 6te e zaklu4il taq smrudliva tema v koqto edin selqnin mislil misli i nakraq re6il da govori prostotii kato tolkova iskate da si go nabivate po dupkite razmenqite si telefonite i se razvivaite analno i tn.ama ne puskaite takiva tupi temi 4e 6e vi raz6ira analniq krug ot priqteli na vsi4kite edin po edin i posle 6te mojete da si skladirate v guzovete burkani s tur6iq bidoni s kiselo zele i vsi4kata zimnina koqto poiskate.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
К`ви са тези тъпи теми?! Няма ли някой да е затвори?! Аааа госта, който ни разваля форума като си толкова оборотен вземи се регни и не се прави на мн интересен! Пфф и btw ти др освен тъпа/тъп знаеш ли?! Няма смисъл да ми отг и да флуудваш! Тази тема е![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
11 точка от правилника!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html