- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
Какви чувства минимум трябва да изпитвате към едно момче за да го прегърнете истински т.е. един срещу друг в истинска прегръдка или изобщо не са нужни никакви чувства за да стане това.
Минимум приятелски![]()
m daaПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Ne mi govorete za priqtelstvo za6toto kakvi ne6ta sa mi pravili edni ku4ki s tova priqtelstvo ebal sum im maikite.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
mi trqbva da go haresvam nai malkoto 6toto ako e nqkoi mn krasiv v kavi4ki nqma da e mn veselo
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Трябва да го чувствам по някакъв начин близък,да изпитвам привличане,да ми е приятно когато съм с него и да се чувствам жива :P
Spored men minimum obich ili pone privlichane
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
zavisi za kakfa pregrydka stava na vypros . da go pregurna priqtelski minimum da mi e mn dobyr priqtel . a romantic pregrudka pone da go haresvam mnogo
Pone priqtelski 4uvstva![]()
Ами аз по принцип не раздавам целувки, прегръди и всякакъв вид милувки така лесно. Затова и за мен те са ценни. Ако прегърна човек , то ще е наистина , защото чувствам нещо към него - благодарност, любов, силна привързаност... Може би съм малко студена с това, към хората, които не съм опознала, но поне не съм фалшива.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
минимум приятелски и аз!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ами прегръдка винаги :P :P аз по принцип постоянно прегръщам приятелите си или някфи познати но да са ми приятни![]()
а за чувства мисля че не е необходимо да имаш кой знае какви чувства за да прегърнеш някого, според мен да ти е симпатичен и да ти допада като човек е напълно достатъчно
![]()
![]()
а и прегръдката е хубаво нещо :P :P
![]()
f@nt@zi@
Ем приятели бе..пък и да не сте никви що да не го прегърнеш?
Най-малко приятелски![]()