.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    пъпчо
    Guest

Пъпка...УЖАС!

Хора хееееелп! Преди 2 дни ми излезе една ОГРОМНА пъпка на носа Ама наистина е голяма....пробвах да я истискам ама не можа цялата и стана малка раничка на върха ...намазах я със мехлем да се дезинфикцира ама сега не знам какво да я правя....четох в някакъв сайт, че ако истискам пъпка на носа или около носа може да умра, защото гнойта щяла да тръгне по някви си артерии до мозъка нз си кво - надявам се да не е вярно Но главния ми въпрос е - КАК ДА Я МАХНА????? Утре имам 1ва среща с едно момиче и се надявах да се махне, но си седи.....не мога да отида така

ХЕЛП!

Guest
    Отиваш в аптеката и купуваш следните неща-хума, лосион акне аут или лосион Мелмак против пъпки. прибираш се и правиш хумата на каша с вода и я мажеш върху пъпката, щакаш докато изсъхне и отмиваш. После мажеш с лосиона които си си купил и така. Ако решиш може на около 2-3 часа да повтаряш. Купи си и крем здраве, че много ще ти се изсуши кожата. Няма да е зле и коректор да си купиш, ама знам ли те...нали си момче-може да те е срам Ае успех

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Xaxa nqkva planina kaji na maika ti da q rezne s noja
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Vari na kozmetik be ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    вземи си салицилов спирт 1% специално за пъпки и се намажи

Супер фен Аватара на rakiQ
    до са да съм умрела 100 пъти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си