.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    :(NEOBRAZOVAN:(
    Guest

MNOGO SAM PRITESNEN!

zna4i imam slednoto pritesnenie! zna4i devstven sam no kogato trugna da luskam! i si obelq glavi4kata i poneje koji4kata mi e mn golqma se sabira zad glavi4kata i po4va malko da me boli otdolu dolnata 4ast na glavi4kata i poneje glavi4kata mi e golqma i koji4kata se sabira zad neq i posinqva kakvo e tova da vi popitam!

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    za6to puska6 po 2 temi
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Фен
    Град
    Sofia
    bih kazal 4e tova e slu4eq preeban ot prirodata slu4va se na vseki hodi na hidurg.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Guest
    za kvo da xodq na hirurg we? operaciq li 6e mi pravat?

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    e za kvo se xodi na hirurg be? za da igraete svarka li?
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Цитирай Първоначално написано от :(NEOBRAZOVAN:(
    za kvo da xodq na hirurg we? operaciq li 6e mi pravat?
    Не ще ти правят тест за интелигентност.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Guest
    e dobre i az ne moga da go obqsnq to4no! zna4i koji4kata mi e mn golqma a i ot dolnata 4ast na zmiqta mi to4no kudeto e otvora na samata glava(tam ot kudeto pikaq)po nadolukudeto ve4e svur6va glavi4kata mi e zaxvanaokam koji4kata samata glava off ne moga da go obqsnq i se nerva!zna4i ot dolnata strana na pienisa mi kojata e zaxvanata za glavi4kata ne moga da go obqsnq!! mamka mu

Guest
    e dobre i az ne moga da go obqsnq to4no! zna4i koji4kata mi e mn golqma a i ot dolnata 4ast na zmiqta mi to4no kudeto e otvora na samata glava(tam ot kudeto pikaq)po nadolukudeto ve4e svur6va glavi4kata mi e zaxvanaokam koji4kata samata glava off ne moga da go obqsnq i se nerva!zna4i ot dolnata strana na pienisa mi kojata e zaxvanata za glavi4kata ne moga da go obqsnq!! mamka mu

Цитирай Първоначално написано от :(NEOBRAZOVAN:(
    Ми като неможеш какво пишеш.Хвани направи си една снимка качи я в нета дай линк някой да погледне за да ти дадат савет.Нали си
    анонимен.А ако се ебаваш мога само да ти пожелая да ти изсъхне и без това сме Петък13

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

7, 1 точка от правилника!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си