- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko 4esto pravite sex?
mi vyprosa e qsen![]()
Правя секс по толкова пъти седмично колкото пъти майка ти е свободна.![]()
за сега 0,но само веднъж да го направа и жената ще я скъсам от секс
2 месеца не съм го правил ...
ако има с кой мога и по цял ден сех да прая..![]()
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ami da ne prozvu4i naduto kogato poiskam...
има известна доза истина в думите ти!Първоначално написано от [CSKA
![]()
пък иначе сериозно по темата ... ами нямам некви графици които да спазвам...може да е 2-3-4 пъти седмично, може да е 1 път на две седмици....![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
ami spored nastroenieto....moje da e 3 puti za 1 ve4er ,moje da e 3 puti sedmi4no ....moje i 1 na 2 sedmici....spored zavisi........![]()
![]()
![]()
![]()
ami v sedmicata po 2/3/4 pati...vseki pat e razli4no ima sedmici v koito izob6o ne pravq sex amai sam samo na sv....i takiva raboti...tva e v zavisimost ot mn ne6a![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Razli4no,zavisi ot nastroenieto situaciqta...naposledak e dosta 4esto.Oba4e ne se oplakvamvaob6te daje
![]()
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
2-3 пъти седмично.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
taka e kato ne ste pravili sex ot vreme sega shte si navaksvate s po 10 pati na sedmica ... koi sa razvival normalno sha si prodaljava da si kleca normalno kogato mu e kef
ами колкото пъти в къщи е свободно![]()
M2O Musica allo stato puro!
mi razli4no zavisi kolko 4esto se vijdame s priqtelkata mi...moe po 2 puti na den, moje seki den, moje 3-4 puti sedmi4no....
If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif
poslednata sednica pravq vseki den daje na den po nqkolko puti...no tva e samo poslednata sedmica ina4e ima slu4ai v koito sas sedmici ne sum pravila sex zavisi....
Мега редовно НО мисля изобщо да спра да правя секс.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
4-5 пъти в седмицата
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
pa neznam predpolagam 4e nqma da go pravq 4esto![]()
Първоначално написано от ZeleniqT
Vse po 4esto![]()
Приятелят ми не учи тука, а сега е в сесия и едва ли тоя месец ще вида секс![]()
Дам вече изобщо спрях да го правя и нямам намерение пак да почвам.Първоначално написано от thEClown
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
аве ти си мега тъпПървоначално написано от thEClown
секса ROXXX
а по въпроса колкото пъти ми излезе късмета,ма напоследък яко ми върви![]()