Хора, въведете правило да се пише само на кирилица! Все пак сме българи! Трябва да уважаваме матерния си език.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Be i az iskam,ama kirilicata mi ne ba4ka,a nemoga vseki pat kogato postvam ne6to,da go kiriliziram v edin sait s kirilizaciq...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Няма смисъл от такова правило.Има адкси много хора ,които не могат да пишат на кирилица,не им бачка кирилицата или пък просто им е много по-удобно да си пишат на латиница.по-добре да няма такова правило
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Как тогава във форумите на кречетало, data.bg и muzikant.org всичко живо пише на кирилица?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Аз съм твърдо ЗА въвеждането на това правило. Все пак трябва да уважаваме езика си. Също така е доста по-лесно да четеш кирилица от колкото латиница.
За тези,които не могат да пишат на кирилица- ще се наложи да се научите ако правилото влезне в сила.![]()
Ako tova pravilo se vavede,6te pi6a po-rqdko vav foruma,za6toto imam problemi s kirilicata.Nai-dobre e da se sloji buton ,s koito da se kirilizira,ima takiva v drugite forumi
Това също е добра идея.Първоначално написано от sherry
![]()
razbira seПървоначално написано от p4elata_brumze
Nai-dobre e da ima buton i taka nikoi nqma da ima problemi
Значи според мен е супер тъпо да се пише на "latinica" така ще е добре да се въведе правило за задължително писане на Кирлица ... Все пак сме българи и е смешно да пишем на латиница .... така че аз съм твърдо за въвеждане на кирилица .....
Ако имате проблем с кирилицата това е Он-Лине конвертор от латиница на кирилица ... моля използвайте го >>>>>>>> http://injinera.bgplus.com/JAZI_Conv.htm
Всичко нужно за да имате кирилица на вашият компютър >>>>>>>>http://www.kylie.cc/cyrillic/
Подпис
пишете на кирилица!
аз лично когато видя някакво мнеие написано на латиница най-често го подминавам
вина за това имат и админите разбира се
да направят там някакви правила
да сложат един кирилизатор и така ще се оправи форума
който не иска да пише на кирилица да си помисли дали е много приятно да чете постоянно някакви умотворения и правописни грешки на латицица?!
"Целувка за лека нощ"
И аз така, направо го подминавам... а и проблема не е само в това..Знете ли че тееновете вече са неграмотни покрай тази "латиница".. "а" . "ъ" няма всичко е едно..ако наистина се въведе кирилизатор не само че по някакъв начин ще уважим езика си, ами може и да помогнем малко на българските учителиПървоначално написано от midnight...
![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Аз лично по-дълъг пост от 3 реда на латиница не чета, каквото и да става. Затормозява ме някак.
Много хора са така. Ако искаш да те вземат насериозно, пиши на кирилица. Иначе рискуваш дори да не прочетат какво си писал/а.
hahahah machoka tva 4e moje da ne mi pro4etat post-a si e tehen problem! te 6e izpusnat da se nau4at na mydrost...a kolkoto do kirilicata kato pravilo...qko typa ideq e...mislq i predi kazvah 4e tva e profesionalna zaguba na forumci...teka pravqt horata ako iskat si naebyt foruma...koito iska da pi6e na kirilica, koito ne iska - da kara na latinica...az i na kirilica ne 4eta 99,(9)% ot post-ovete...teka4e kvo? 4eta ako mi e interesno...i pove4e ot 2 reda na kyvto i da e nema gi pro4eta osven ako ne e bezkraino interesno...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
не че искам да се заяждам,но хората които уважават форума и другите форумци ще пишат на кирилица а не някакви бози на латиница![]()
"Целувка за лека нощ"
Абсолютно си права!Първоначално написано от midnight...
За мен е немислимо да пиша на латиница! Отвратително е!![]()
+ това на кирилица е много по-четливо.
И айде престанете с тези глупости, че нямате на pc-то и аз нямам ама постоянно си отварям един кирилизатор и така... не е много сложно сякаш?
http://lat2bg.kredor.com/scgi-bin/og.php?op=lat2bg
http://www.fentazysvqt.hit.bg/prewod.html
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Първоначално написано от aBeP4eTo
ако имаш желание - ще намериш начин,
ако нямаш желание - ще намериш причина![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от DarthRevan
Това е много умно мнение,забележително![]()
Иначе аз съм за,просто може да се сложи бутон за кирилица в процореца за писане на отговор![]()
Дано в бъдеще навсякъде в интернет пространството да бъде забранено писането на латиница на Бълг. език![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
И аз съм за кирилицата, но пък от друга страна всеки има право на избор...има и такива, които не могат да пишат толкова бързо на кирилица...за мен лично не е толкова важно дали е латиница, не ми пречи, но явно тези, които са против дори не четат такива мненияА пък и мисля, че така може да се загубят доста форумци - ако на някого въобще му пука...това не е чак толкова голям проблем, свиква се...в крайна сметка както стане
![]()
С гордост вече мога да заявя че вече пиша на кирилица!.И ще продължавам да пиша на кирилица..чак сега осъзнавам колко е било глупаво да пишеш на латиница...
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
moita kirilica ne bachka kvo da praa ????????
a? sq shtot taka sikash i zaradi tva takia kato mene da ne vlziame vuv forumite... mi tapoz... nidei
Аз мисля,че exploitedteen достатъчно ясно обясни за кво иде реч.Човека даде линк към програма,каза кои са буквите...кво повече искаш ?Има и други програми като flex type,пък и на компютъра би трябвало да имаш кирилица !
И земи го махни този огромен 'филмов' подпис,защото има юзъри,които са на трафик и няма да могат да ползват форума 'като хората' !
Форума е Български и съответно би трябвало да се пише на кирилица,а не на изгъзица!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Vseki sam 6e si re6ava kak da pi6e i to4ka.Ne mojete da zabranqvate na horata.Edin e sviknal na ednoto,drug na drugoto.Az kakto kazah v edna druga tema,nqma da vlqza pove4e v foruma ako se zabrani latinizata.Ami tupo 6e e ina4e,egati prostotiqta tva![]()
![]()
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!