- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nameci....
Zdraveite mn. 6e s1m vi blagodarna ako mi kajete spored vas kakvi nameci pravi nqkoi mom4e kogato haresva nqkoi momi4e...kak se d1rji s tova momi4e ! V slu4aq stava v1pros za mom4e koeto nikoga nqma da kaje na dadeno momi4e 4e go haresva , 6toto e po-pritesnitelen..no vinagi deistva s nameci spored vas kvi sa te(pod formata na dumi,na deistviq,durjanie!
10x predvaritelno![]()
![]()
Mi rqdko moje da se kaje... Ne vinagi tova, 4e drazni6 momi4e zna4i, 4e go haresva6...
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
хехе надали някой може да ти каже със сигурност!
всяко момче е различно и действай по различен начин...
но мисля,че ако ти се кефи ти определено ще го усетиш!
Жените използват намеци. При мъжете просто си личи, особено когато се притесняват.
Първоначално написано от 123456789
Ахахахах абе и аз дразним дебила на даскалото ама не го харесфам щото е повече от ужастна....![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Е що бе..ако е на 13 може.. хахахаПървоначално написано от 123456789
А по темата...ем наизтина немога да кажа, но се усеща. То просто си го има и ще го разбереш
Кой да ти обади.При всеки е различно.То си личи кога даден човек те харесва или не.Ако се закача с теб и ти обръща внимание значи има нещо![]()
...zavisi kolko e golqmo mom4eto dali ve4e ima akul v glavata ili ... mi nai dobre shte e ako go haresvash .. da otidesh i da razkriesh 4ustvata si pred nego ili da go popitash kakvo ima predvid sas svoite deistviq ak ozabelejish neshto po osobenno![]()
naistina ne moje to4no da se razbere..
shtom kazvash che e pritesnitelen bi trqbvalo da sledva,che
se pritesnqva i se 4uvstva nelovko f tvoe prisastvie
nai-dobre,ako i ti go haresvash pochni da go svalqsh i gotovo
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
Mila mislq 4e dobre znae6 kakva e razlikata ot mom4e do mom4e ...nz moje bi tvoq priqtel ima nqkakviii namereniq kum teb no samo ako ti obru6ta nqkakvo vnimanie,usmihva ti se,sheguva se s teb,govorite si .. a ne da ste na zdravei i zdrasti..no nali kaza 4e toi e malko po stesnitelen..za6to ne probva6 da mmmu namekne6 4e ti go haresva6 i ako ti otklikne e dobre za teb..nz
Revnuva tozi koito ne vqrva,vqrva tozi koito obi4a!kefete se na LOVE!sa vi e padnalo!
Moje bi 6te ti obra6ta pove4e vnimanie,6te ti hvarlq pogledi,6te se radva na kompaniqta ti,6te se zaka4a s tebe,6te te pregarne,ili 6te ti pravi uj nevolno komplimenti.To si li4i ako si simpati4na na nqkogo![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Така е.Първоначално написано от sherry
![]()
kaji kvi nameci ti pravi de!!! nqma da gadaeme tuka!!!!!! aman!