Znachi,toi kogato izliza s priqteli nqkude ve4er,vinagi me vzima.Poznavam po4ti vsi4kite mu priqteli,i ve4erite sme vsi4ki zaedno kogato izlizame.Sestra mu,mi kazva kogato toi e po rabota,i kogato e nqkude na kupon i si pravi kefa.DO sega nikoga ne me e lugal,kogato otiva nqkude mi kazva"otivam na imen den,ama ne moga da te vzema/ela s men".VInagi vsi4ko si kazva.A otnosno otlaganeto-toi ne go otlaga,naprotiv,toi e tozi koito iska da imame vruzka,i kogoto mi kazva"koga 6te svikne6 s men/koga 6te me obikne6"...mnogo e stranno.Izkliu4en e varianta da ima druga v jivota mu,izkliu4vam i tova,4e me luje za ne6to.A otnosno 5min. da mine da me vidi,vseki den kogato mi se obadi kum 8 9 ad mi kaje 4e e imal work,me pita dali iskam da mine da me vidi,i az mu kazva Ne.6toto gi mrazq tiq vigdanici za po 10 min......sno6ti se karahme po gsm(absurdno zvu4i nali) i posle priznah 4e go obi4am,no me e strah da si priznaq i pred men samata dori,toi se obadi,ve4e spokoen i poiska da se vidim dnes....ama sega 6te vidim,dali az 6te se suglasq da se vidim........(ujasno e,kato nqkakuv sapunen serial,tezi intrigi nai-mnogo gi mrazq)