.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO

NORMALNO LI E ??????????

taka az sum momi4e na 14 s priqtelq mi vodim aktiven polov jivot ne6toto koeto me pritesnqva e 4e az svur6vam po burzo ot nego i to po4ti vseki put a po nqkoi put svur6vam po 2/3 puti iskam da vi pitam dali tva e normalno i moje li da mi stane ne6to BLAGODARQ

Повече от фен
    Град
    Варна
    Не, нищо няма да ти стане, разбира се.Нормално и хубаво за теб е да свършваш, а и особено като имаш впредвид, че много по-големи жени от теб не са изпитвали така жадувания оргазъм.

Освен да се радваш, че стигаш до оргазъм

v reda na ne6tata e spox ni6to nqma a ti stane

супер е че на тея години успяваш да свършиш та дори и по няколко пъти....за да е на 6 всичко трябва малко повечко да се постараеш така че и приятелят ти да изпитва оргазъм заедно с теб ....а за тва начини бол само желание трябва
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Божее...някои момичета за години редовен полов живот не са изпитвали оргазъм, ти се притесняваш че свършваш по няколко пъти...
    Само и единствено можеш да се радваш...аз от година и половина кажи речи винаги стигам до края по 2-3 пъти и нищо не ми е станало...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си