- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно въпросче ?
До скоро си нямах приятелка но сега имам проблема е че съм срамежлив много .До толкова че ме е срам да я целуна ,може би иэглежда смешно но ако не го направя връэката ни е обречена.Не че досега не съм се целувал с момиче но ме е срам.Нэ эащо не мога да направя първата крачка.Някой може ли да ме посъветва как да потходя.Пиша ви эащото много я обичам и не искам да я эагубя.![]()
![]()
Не мога да ти дам никакъв съвет. Просто бъди мъж, не се сдухвай и я целуни.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Az 6te ti kja purvo da se uspokoi6 i da premahne6 srama si tova e edinstveniq na4in![]()
Как
Бе ти момче ли си или какво?! Няма точна формула. Трябва да си кажеш "ето сега ще я целуна" и да го направиш. Налагаш си го и го правиш без да мислиш. Ако почнеш да го обмисляш... нищо няма да стане. Само ще се сдухаш още повече.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Всичко си зависи от теб!Малко странно ми изглежда да си имаш приятелка и дане си се целувал с нея.И кво праите заедно-седите и се гледате ли?!Пич,няма от кво да те е срам!Целувката е израз на любов,на чувства ,на привличане и няма нищо по хубаво от тва да се целуваш с човек,който наистина е важен за теб!Събери смелост,подготви някава романтична обстановка-например излезте някъде двамата вечерта на някое място с красив изглед,погледни я в очите,докосни лицето й и просто я целуни
![]()
Отново сме свидетели на грандиозен и тотален проблем плод на тийнеджърското ежедневие !
абе човече ,успокой се,не ще те коле,ако я целунешпросто успокой топката и се отпусни в Любовта
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
...и аз така мисля.Първоначално написано от LP_girl_14
ДЕЙСТВАЙ И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ!![]()
Spored men triabva prosto da se otusne6!Ne se stiagai a i 6tom si tragnal s tolkova gotino momi4e ti ne si v4era6en!Are karai po majki i 4akai podhodia6tia moment(kato se razdeliate sled izlizane naprimer)!USPEH!S tebe sam!!!
явно и тя е супер срамежлива щом не може да направи първата крачка.пийни си малко за кураж![]()
хаха абсолютно вярноПървоначално написано от Yes, it`s me :)
![]()
abe q se uspokoi kvo mu ima tolkova da q celunesh ako tolkova te e strah (ili nzn i az kak da go kaja )zatvori si ochite i deistvai bez mn mn da mu mislish shtom sega edvam edvam sybirash smelost za edna celuvka kakvo ostava po natatyk za neshto poveche![]()
ahamПървоначално написано от xOtkiSsSs
po malko misli i poveche deistvai![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Na kolko si godiniAko si maluk 6ti mine kato porasne6..Ama ako si golqm tva zna4i mnogo lo6o , momi4etata ne obi4at da pravqt 1-vata kra4ka
e pone nqkoi de...Taka 4e vzemai se v ryce
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
f@nt@zi@
E tva e mnogo kofti .. imah edin priqtel deto go beshe sram da me celuni i taka 4-5 dena i nakraq edna moq pr.me celuna i mu kaza ,,Ei taka sa prai ne da gledash kat tele v jeleznica'' .... Tai che prosto q fani i q celuni nqma ot kakvo da te e sram shtom e s teb znachi te haresva i ot tuka si4ko e v tvoiterace
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ми...Пийни си малко, ама малко, де, да не вземеш да идеш пиян при нея![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mi shtom te e sram da celunesh momiche edva li si na poehce ot 14 15drugiq put rpedi da izlezete opuni tam 1 2 biri ta da ti padnat malko zadrujkite
a mnoo mi e chudno sushto kak ste trugnali.. as sus sichkite si priqtelki dosega(koiteo naistina ne sa malko) nikoga ne sum kazval "iskash li da hodime" "iskash li da sme gadjeta" ili nqkvi takiva prostotii.. to prosto si idva...momnta s purvata celufka i si stavate edno cqlo
![]()