.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Kak namirate ideqta za podobno ne6to v neta

poraztyrsih se iz forumite i otkrih , 4e navsqkyde kydeto vlqza ne se govori svobodno za sexa ,za6toto se namirat hora koito da pi6at raboti ot sorta - abe vsi4ki jeni sa kurvi , evbati komplexara si , mnogo mi e golqm duhaite i t.n. Ta celta mi e da napravq ne6to razli4no, pak forum , no da nqma podobni ne6ta i da mojem da diskutirame svobodno - za celta napravih forum ( http://lovensex.11.forumer.com ) 6te napravq nqkolko hora na koito imam pylno doverie moderatori i 6te se opitam da go postigna , slojih info za problemite koito ni pritesnqvat i 6te slagam vse pove4e i pove4e , vqrvam 4e ako se syberem hora 6te mojem da napravim edin prekrasen forum, koito da se razli4ava ot ostanalite i mladite pyk i ne tolkova mladite da uspqt da se otyrsqt ot srama si , da popitat kakvo gi pritesnqva svobodno , bez kym tqh da se otnasqt lekomisleno i da povi6at sexualnata si kultura. KAK MISLITE 6TE SE POLU4I LI I AKO NQKOI ISKA DA POMOGNE - MNOGO 6TE SYM MU BLAGODAREN!

Фен
    Град
    Sofia
    Abe pi4 ti drusa6 li be?6to ne vzeme6 da napravi6 ne6to razli4no naprimer forum za klizma taka vseki 6te spodelq use6taneto i udovolstvieto o tazi taka bezubidna i neskupo struva6ta operaciq ako iska6 moga da stana admin na foruma i da pusna edna tema kak se pravi klizma v doma6ni usloviq za da ne trqbva da dava6 po 3,50 na lekarq si.Foruma 6te ima mnogo useh vervai mi.6e se registriam 1000000 puti i 6e ima6 mnogo useri.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

ami 6te gleam to4no takiva kato tebe da nqma tam

Цитирай Първоначално написано от Klizmata
    Abe pi4 ti drusa6 li be?6to ne vzeme6 da napravi6 ne6to razli4no naprimer forum za klizma taka vseki 6te spodelq use6taneto i udovolstvieto o tazi taka bezubidna i neskupo struva6ta operaciq ako iska6 moga da stana admin na foruma i da pusna edna tema kak se pravi klizma v doma6ni usloviq za da ne trqbva da dava6 po 3,50 na lekarq si.Foruma 6te ima mnogo useh vervai mi.6e se registriam 1000000 puti i 6e ima6 mnogo useri.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Хммм този форум ми хареса Аз ще пиша в него. Замисълът е добър
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Хммм този форум ми хареса Аз ще пиша в него. Замисълът е добър
    Съгласен.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

mda malko po malko zapo4naha da se registrirat horat , blagodarq mnogo za koeto , no sqka6 horata o6te ne varvat za podobno ne6to , pyk i ne se interesubvat mnogo ot dfree forumi , dano naistina da se polu4i. A za tezi deto pisaha po gore klizmata i n`am si koi - hora to si e za vas , ob6to vzeto znaem kak zavyr6vate takiva. No prosto e typo da pylnite temi na hora koito iskat da popitat ne6to v taq oblast sys typi spamove i da gi byzikate za vyprosi koito ste si zadavali i vie samite 100 pyti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си