.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

камъни в бъбреците?!

искам да попитам,някой знае ли,дали може камъни в бъбреците да се разсеят (отстранят),по друг начин освен оперативно?
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

Guest
    дам..можеш да ги изпикаеш ако са малки
    ама АДСКИ УЖАСНо боли

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    da poznavam e ne az de a tatko poznava 1 ot 7-te 4oveka v BG koito razbivat kamani 4rez ultra zvuk! Tva e nai noviq na4in i e mnogo efektiven,lesen i burz! ako iska6 pi6i na LS da ti dam kordinatite na priqtela na tatko!a i nai vajnoto 4e ne e operativno ili pone ne te rejat!samo ti dopirat nqkaf ured do bubrecite i posle ve4e neznam!
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Голям фен
    Град
    София
    Доколкото знам може и да ти ги разбият с лазери и такива неща
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    e da za tva su6toto! spoko nie ve4e se izqsnixme po vuprosa s avtorkata!dadox i razni kordinati mislq 4e 6te se spravi!
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Guest
    kamacite v buprecite sa varovikovi nasloqvaniq koito ste natrupvali s godini sled kato ne ste pili pre4istena voda ili ste se drehidratirali redovno. za tova sled kato sa varovikovi nasloqvaniq bi trqbvalo da mogat da se razseqt no do kato sa malki. t.e. ako se otkriqt v ranen stadii 4ovek trqbva da pie mnogo pre4istena voda t.e. da ne se drehidratira 4e 6te stane lo6o. za prokazvaneto na kamunite opredeleno moje da se kaje 4e e mnogo bolezneno.

ima daje sporove 4e e po bolezneno ot razdane. (za6toto pove4eto puti e suprovodeno ot treska)

Guest
    пии повече течности движи се и се консултирай с лекар да ти изпише хапчета и чайове

Guest
    hi,az sa6to iskam da kaja,4e imam kamani v babrezite.dori imah v4era problemi t.e urinirah krav.Nepriqtno ne6to.okaza se,4e trqbva da mi razbivat kamanite,Iskam da popitam na nqkoi dali sa mu razbivali kamanite i dali znae kak e.Boli li?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hi,az sa6to iskam da kaja,4e imam kamani v babrezite.dori imah v4era problemi t.e urinirah krav.Nepriqtno ne6to.okaza se,4e trqbva da mi razbivat kamanite,Iskam da popitam na nqkoi dali sa mu razbivali kamanite i dali znae kak e.Boli li?
    Направи си собствена тема, ако искаш да ти се обърне необходимото внимание!
    Тази тема е стара и ще бъде заключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си