- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koi ot dvamata?
Nqkoga popadali li ste v situaciqta da izbira6 ot dve mom4eta edno.Kakvo pravite pri takuv slu4ai?Ako ednoto mom4e e milo,dobro,simpati4no vsi4ko pravi kakvoto mu kajete no ne e vruskar a e pulna mi6ka vsi4ki go pluqt a drugoto mom4e e qko,gotino vruskar,samo 4e neznae kak da se durji s momi4etata ponqkoga gi naranqva pez da iska vsi4ki go poznavam i e mn izvesten ponqkoga malko nadmenen kogo 6te izberete dobroto mom4e ili lo6oto(v dobriq smisul na dumata)![]()
Spodelete va6eto mnenie
![]()
Бъркаш понятието "лошо момче". По-скоро трябваше да питаш дали предпочитат свестното и честно момче, което няма пари или шибаняка, който има.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
hahha....absolutnoПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
glasuvah za dobro 6toto az sam si dobri4ykno naistina ne6u v tva koeto si napisala ne se vryzva za6to da pluqt dobroto mom4e LOL po skoro 6te pluqt gyzara
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Не мога така да преценя!Ще избера момчето което ме кара да се чувствам щатлива,обичана жива,момчето,което е причина сърцето ми да тупка силно и краката ми да се подкосяват!Ще избера човека който по-силно ме е впечатлил!Във всеки случай няма въобще да ми пука дали той е богат ,известен и т.н....
e takiva momi4eta ovajavamПървоначално написано от LP_girl_14
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Как да се изразя по-деликатно.... трябва да си непоправим ОЛИГОФРЕН, за да зададеш такъв въпрос и въобще да разсъждаваш в/у него ! Аман от пикльовци дето познават някое пласьорче на трева и видиш ли вече връзки и то какви ! ИДИОТИЗМЪТ И ОЛИГОФРЕНИЯТА СА НАВСЯКЪДЕ !
predpo4itam muje s harakter,a te sa svestni.
абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
f@nt@zi@
Определено "лошото" ако видя някоя приятелка с некаф дет го плуят навсякаде и го джобят примерно ше я скасам от ебавки нема начини не бих я погледнал поече
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Az ne bih izbrala nikoi ot dvamata bih predpo4ela ne6ty m/u dvata varianta..Mislq 4e taka 6te e nai dobre![]()
Mi...az si padam vse po lo6i mom4eta![]()
![]()
![]()
I kolkoto pove4e se pravi na bezrazli4en i svalq drugi momi4eta pred o4ite mi sled kato znae 4e mi stava gadno,tolkova pove4e go iskam!Kolkoto pove4e se durpa,tolkova pove4e mi haresva!...![]()
No ot druga strana pone ne izpitvam ugrizeniq i sujalenie kogato az postupq taka s nqkoe takova mom4e,za6toto znam 4e e jenkar i 4e mu e vse edno.No ako znam 4e ima nqkakvi istinski 4uvstva kum men....estestveno nqma da postupq taka
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Nqma li sreden variant? Az bih izbrala ne6to smeseno mejdu dvata tipa. No ako trqbva da izbiram ot dvamata...moje bi lo6oto mom4e,no zavisi v kakva stepen e sposoben da me narani... Izbora e truden.Zatva az izbiram srednoto.![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Според мен пък въпросът е.
Дали да се предпочете човек с малко пари на когото можеш да разчиташ или човек с повече пари на когото не можеш да разчиташ.
И пак зависи от момичето.
Та запитайте се матерялисти ли сте.
Аз лично съм ,но не натрапчиво като поголямата част от населението...
А да и съм от първия тип мъже.Нямам много пари ,но пък са ми достатъчно.
Нещо му куца на това въпросче. За мен няма значение, дали приятелят ми е с връзки и пари или не. Важното е да ме обича, да ме кара да се чувствам желана и да ми е приятно, когато съм с него.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Az buh izbrala lo6oto mom4e za6toto az puk sum lo6o momi4e![]()
и аз..Първоначално написано от CuST0M1z3
![]()
Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.
Не мога така да преценя!Ще избера момчето което ме кара да се чувствам щатлива,обичана жива,момчето,което е причина сърцето ми да тупка силно и краката ми да се подкосяват!Ще избера човека който по-силно ме е впечатлил!Във всеки случай няма въобще да ми пука дали той е богат ,известен и т.н....,no ponqkoga loshite momcheta sa po-dobri.![]()
Мога само да ти кажа че си баси и тъпата пръчка.Първоначално написано от aHyC
Някой ден че се влюбиш в някой дето го плюят и ще те видим тогава какво ще викаш.
По скоро внякояПървоначално написано от няма значение
Гледайте да не си намирате мишки, хем да не са много отворени и хем да знаят да се държат с момичето, да могат и да го защитят де а не някав да седи и да гледа...
Първоначално написано от BLADE`
Ne6to takova e idealno![]()