.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Iskam obica na ezika!

13 m pld i mn iskam obica na ezika .. ako nqkoi moje da mi kaje v pld kade ima studiq za piercing .. kakvi opasnosti ima pri dup4eneto i razni takiva molq da mi pishe !!

Predvaritelno 10x!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    тая обица нещо като обецата ли е ?

Супер фен
    Опасността грози предимно 13 годишни пиклички
    дето си слагат пиърсинг само,защото е 'модерно'.
    Та може да ти окапе езика,да се разцепи на две,да си
    глътнеш пиърсинга и да умреш,да ти се инфектира езика и пак да умреш или просто да хванеш радиация

Пак заповядай!

Точки 2 и 11 от правилника!
    Благодаря!

Абе овца малка не виждаш ли,че съм момиче.
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Повече от фен
    ми при Жоро скина там до ск8 шопа и в дома на красотата преди пешеходния мост точно

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Опасността грози предимно 13 годишни пиклички
    дето си слагат пиърсинг само,защото е 'модерно'.
    Та може да ти окапе езика,да се разцепи на две,да си
    глътнеш пиърсинга и да умреш,да ти се инфектира езика и пак да умреш или просто да хванеш радиация

Пак заповядай!

toa pa toa pa ti lut li si kaf si we? kak moje da si glatnesh piercinga we??? omg.. infekciite sa mn rqdko shtoto ima lekarstva za predpazvane ... s koito se jaburkash... ole ne za prav pat vijdam takav chovek !! OMG
    Точки 2 и 11 от правилника!
    Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    тая обица нещо като обецата ли е ?
    ne ne e kato obica to4no.. top4e ot dvete strani na ezika super qko e!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    и за кфо ти е?
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    и за кфо ти е?
    shtoto e super qko i sedi super zaribeno ! :P

Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    и за кфо ти е?
    и си фиешън майна
    аре поредния пиклив пишкодръпчо. (ако ми въобще кво да дръпнеш)

та г-н Зарибен, що не си пробиеш и веждата, ушите, циците, лайното, сливиците и тогаша ще си мноо зарибен ... ИДИОТ майна

Повече от фен
    Град
    Варна
    И аз искам от 1 година да си сложа ама малко ме е страх от последствията, пък и нашите не са много съгласни.Е вече нямам чак толкова голямо желание да си сложа, ама по някой път много искам като се изплезия и да има едно яко топченце много е сладко.
    Иначе освен, че може да ти се цепне езика на две(ама не баш целия като на змия ) да глътнеш топчето ако не е добре завито, има къде-къде по-опасни неща, например да се подуе и напълни с гной и някфи такива гадости и да тряя да ти го цепят да изтече гнойта и най-добре е тогава да се откажеш от обицата, както и като ти го пробиват да улучат някой вкусов рецептор и разни такива.

Мега фен
    А ти, Уайлд бой, защо пишеш във всички теми за пиърсинги? Май не аз съм недораслата, а ти. Ако беше пораснал, щеше да напишеш мнението си в 1-2-3 от темите и нямаше да обиждаш, а щеше да го изразиш спокойно и да кажеш, че не ти харесва и няма смисъл от такова нещо.

Мега фен
    И какво, ако го глътнеш? Аз като малка съм глътнала голям ръждив пирон и съм жива.

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    и за кфо ти е?
    и си фиешън майна
    аре поредния пиклив пишкодръпчо. (ако ми въобще кво да дръпнеш)

та г-н Зарибен, що не си пробиеш и веждата, ушите, циците, лайното, сливиците и тогаша ще си мноо зарибен ... ИДИОТ майна
    awe q si ...... maikata! Bati kompleksara tap! Shto si izrazqvash izobshto mnenieto???Ae napusni

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А ти, Уайлд бой, защо пишеш във всички теми за пиърсинги? Май не аз съм недораслата, а ти. Ако беше пораснал, щеше да напишеш мнението си в 1-2-3 от темите и нямаше да обиждаш, а щеше да го изразиш спокойно и да кажеш, че не ти харесва и няма смисъл от такова нещо.
    мм тва е втората тема в която пиша за пиерсинг
    и нямам против ако на някой му харесва да го прави, ама да е наясно какво прави, а не някъв сополанко да ми дрънак глупости. Било модерно и не знам си кво. Дразнят ме такива кухари. Има хора които наистина са зарибени на пиерсинкг (често в комбо с татуси) ама знаят какви рискоре крият, знаят и че ще се кефят на тоя пиерсинг. ама тоя шибан сополо дето ми псува на майка да ми разправя колко е зарибено.
    Поредния пример за гниещото от корените ни общество - младежта. То от деца на по 12, 13 години почнаха се израждат "гангстери" и "гъзари".
    Наясно съм че не го прави щото го кефи него, а щото компанийката се кефи на такива неща, модерно и тем подобни глупости. И той е решил да се барне модерно. Проблем с пеирсинга нямам. Решил съм че мен не ме кефи и няма да си направя. Има хора, харесва им - да си се дупчат. Ама такива дето даже не знае каде се прави и как се прави ... айде бегай.
    И само ми кажи каде откри комплекисите ми бе nikitooo???

Повече от фен
    Леле кви кавали тъпи има в тая тема .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

порасни с още някоя друга годинка, и ако още ти харесва, тогава се пробий
    алелуя.

мм тва е втората тема в която пиша за пиерсинг
    и нямам против ако на някой му харесва да го прави, ама да е наясно какво прави, а не някъв сополанко да ми дрънак глупости. Било модерно и не знам си кво. Дразнят ме такива кухари. Има хора които наистина са зарибени на пиерсинкг (често в комбо с татуси) ама знаят какви рискоре крият, знаят и че ще се кефят на тоя пиерсинг. ама тоя шибан сополо дето ми псува на майка да ми разправя колко е зарибено.
    Поредния пример за гниещото от корените ни общество - младежта. То от деца на по 12, 13 години почнаха се израждат "гангстери" и "гъзари".
    Наясно съм че не го прави щото го кефи него, а щото компанийката се кефи на такива неща, модерно и тем подобни глупости. И той е решил да се барне модерно. Проблем с пеирсинга нямам. Решил съм че мен не ме кефи и няма да си направя. Има хора, харесва им - да си се дупчат. Ама такива дето даже не знае каде се прави и как се прави ... айде бегай.
    И само ми кажи каде откри комплекисите ми бе nikitooo???
    Da ti kaja izobshto ne go prava shtoto nqkoi go e napravil! Prosto mislq che shte mi haresva i otiva no ako ne e taka - shte q mahna!Inache ti za kvo si tragnal da obijdash? Vseki si ima mnenie i vkus..no ne savpadat!Na nqkoi im haresva na drugi ne.I az ne iskam piercing nikade drugade!Izglejda mi gadno na momche!No na ezika mi haresva tai che!Plius tova az mnogo sym se interesuval (i oshte se interesuvam) kakvo pravq s tozi piercing!Btw i znam kade moga da si napravq i kakvo da si kupq za jaburkane..abe kvo da ti obqsnqvam!Samo shte ti kaja , che ne go pravq za da izglejdam kato drugite , zashtoto vseki si ima sobstven ideal i az ne prilicham na nikogo ( i ne iskam ) Tova e ot men!

taka e!

а знаеш ли какви проблеми може да имаш?
    наясно ли си кво да направиш, ако усетиш, че има проблем с езика ти (кръв например, ако не иска да спадне, или ако не усещаш вкусове) ? и тогава ще мрънкаш по форумите.
    а и освен това пак ти казвам да изчакаш годинка-две и ако все още те кефи, дупчи, кърти и извозвай ако щеш
    алелуя.

наясно ли си кво да направиш, ако усетиш, че има проблем с езика ти (кръв например, ако не иска да спадне, или ако не усещаш вкусове) ? и тогава ще мрънкаш по форумите.
    а и освен това пак ти казвам да изчакаш годинка-две и ако все още те кефи, дупчи, кърти и извозвай ако щеш
    Agreed!

Та, готов ли си за болката щом си толкова навит? А и да отбележим че докато позарасне ще ядеш само супи със сламка, че може да фъфлиш и да ти е некомфортно да свикнеш с него. Отделно трябва да внимаваш да не си разпориш езика.

Agreed!

Та, готов ли си за болката щом си толкова навит? А и да отбележим че докато позарасне ще ядеш само супи със сламка, че може да фъфлиш и да ти е некомфортно да свикнеш с него. Отделно трябва да внимаваш да не си разпориш езика.
    Koito i da pitam kazva che ne boli !! Az shte iskam da mi slojat upoika! Pyk i da boli ne me pritesnqva! Nai malkiq problem mi e straha! Moje da fuflq no sled tova shte mi e got s obichka Nqma nishto kato qm samo supi! Shte qm po 3 tendjeri na 4as

ееее, как не съм се сетила да пия бульона със сламка. та се мъчих с лъжица
    е като толкова ти харесва се продупчи. но усещам как ще станеш едно сополиво малко гъзарче, което ще си мисли, че е нещо повече с тая обица. надявам се да не съм права
    алелуя.

ееее, как не съм се сетила да пия бульона със сламка. та се мъчих с лъжица
    е като толкова ти харесва се продупчи. но усещам как ще станеш едно сополиво малко гъзарче, което ще си мисли, че е нещо повече с тая обица. надявам се да не съм права

ne si prava i nqma da badesh...nikoga ne sam letql v oblacite vinagi stoq na zemqta!!Ti kato imash ne si stanala takava nali? Ne mislq che shte stana i az!

Фен
    Град
    Шумен
    Абе на вас къв ви е проблема него си го кефи обица не езика не е задължително да го прави защото е модерно или газарско.И не вярвам, че е възможно да му се сцепи езика или нещо от сорта.За това че може да си глътне обицата съм съгласна...само ако обичката не е завита добре.Е да ще има да яде само супички и бульони със сламка,ама това ще е временно не завинаги.Както виждам на него не му пука много за това че ще го боли...има си решение да няма болка има упойки за това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си