.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А ти, Уайлд бой, защо пишеш във всички теми за пиърсинги? Май не аз съм недораслата, а ти. Ако беше пораснал, щеше да напишеш мнението си в 1-2-3 от темите и нямаше да обиждаш, а щеше да го изразиш спокойно и да кажеш, че не ти харесва и няма смисъл от такова нещо.
    taq tema ako o6te vednuj e vidq 6te kaja na modovete amahaaaaaaaaaaaa
    i nie ko da napraim 4e 6te si slaga6 da doidem i da ti durjim jensvenite ru4ici(znam 4e si m)stiga ste obnovqvali stari temi(i vsu6toto vrene tupi)
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fadde
    Guest
    i ko ? 6te vyrvi6 po ylicite na plovdiv sas izplezen ezik 4e da ti go vidqt horata absurdno e.... dne6nata mladej e razvalina

Мега фен
    Mалката, не ми говори така.
    1. Ще обновявам теми, които ме интересуват.
    2. Не си никаква в този сайт. Това, че имаш няколкостотин еднакви мнения, не значи, че можеш да се разпореждаш.

taaa qko e koito iska da sisloji da si slaga ... koito ne da ne si slaga aaeee ... tfa e az sam na 14 ... probih se vchera ... mnogo e qo super e ... ne boli dokoto te probivat gram ne boli ... boli sled tfa ... ama se tarpi ...... oshte sashtata vecher qdoh supa ..... ii mnogo zavisi ot eziak na choveka sestra mi 1 sedmica ne qde ... nai dobarata mi fr sled 30 min hamguger

Град
    Los Angeles
    am ne sam ot pld i nemoga da ti kaja kade mojesh da si naprawish no i az predi mesec si probih ezika praf si mn e zaribqwashto qky e .. zna4i riskowe ime da se infektira i takiwa ama ako si wnimatelen shansa e malak
    da znaesh samo che parwata sedmica shi si na dieta az pieh samo woda a kogaty prawih opiti da qm sichkite mi fr me sajalqwaha shot nemojeh i bqh mn nerwna ma na 2 den po4nah da qm .. i we4e na 4 5 den we4e qdqh wsi4ko ma karai na mnogy woda normalno e ezika ti da e podut d ane stresirash neshty 4e se e infektiral shot az se bqh panikoisala i misleh q maham ma mi kaaha 4e e normalno taka4e max 9 10 den ezika ti shi e normalen ako shi moij da iztraesh si naprawi
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Опасността грози предимно 13 годишни пиклички
    дето си слагат пиърсинг само,защото е 'модерно'.
    Та може да ти окапе езика,да се разцепи на две,да си
    глътнеш пиърсинга и да умреш,да ти се инфектира езика и пак да умреш или просто да хванеш радиация

Пак заповядай!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 2 и 11 от правилника!
    Благодаря!

Абе овца малка не виждаш ли,че съм момиче.
    Прекаляваш аз имам и няма нищо страшно..Даже и не болеше като м е дупчиха.. Просто трябва да попаднеш на професионалист където хигиената да е изрядна.

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    така изкам да уточня ,че е напълно и 100% вероятно да си глътнеш обицата...на мен ми се е случи преди няколко дена...просто не беше затегнато топчето ...

Темата е доста стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си