Една бивша моя приятелка (първата ми любов, първото момиче, с което съм правил секс също е тя) ми дойде на гости и... показа ми татуйровките си на разни места по тялото... за което трябваше да се посъблече малко... и аз се надървих (кой не би?). Изпитах желание към нея. тя винаги ме възбужда (независимо, че имам друга приятелка). Просто ... заете как е - тя е ПЪРВАТА
И тя го искаше... и аз...,но тя не позволи да се случи, тъй като "не е правилно" - това и бяха думите.
А като се съблече пред мен............ не мога с думи да ви опиша какво стана в мен (не само оная ми работа...), нещо трепна. А си има приятелка...
Никога не съм имал такова желание да изневеря. Да бъда с друга. А с моята едва ли скоро ще го направим.... но това е друга тема на разговор.
Не зная съвет ли искам или питам нещо. Просто ви споделям какво сеслучи и какво изпитах. Желаех я
Грешно ли е? Тя винаги е знаела как да ме възбуди. Винаги - още от самото начало, като се запознахме, тя ми четеше мислите. Още първия ни път. Сякаш е част от мен и знае какво искам и какво чувствам. Само с погледа си може да ме накара да се побъркам.
Нормално ли е? Случвало ли ви се е и на вас да изпитате такова чувство? Да изтръпнете от аромата й, от движенията и незабравимата й първична красота, с която сте били в едно легло за първи път...