Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
vupreki 4e 6tom tq te e ostavila i sega PAK se vru6ta pri teb ne e mnogo na dobre!6toto tq ako si misli 4e moje vinagi taka da te ostavq i pak da idva pri teb zna4i 1 vid si igrae s teb!imai si 1 na um kakvo pravi6 s neq i vinagi postavqi na 1-vo mqsto sega6nata ti priqtelka za da ne ti stane biv6a!
Ами то хубаво, аз нея поставям на 1-во място, но от това което чувам от приятелите и, че тя е девствена и дори след половин годишна връзка не е пуснала на бившия си приятел (тогава настоящ), не знам как да гледам. А аз имам нужда да правя секс, а и нещо повече - любов. Но когато не мога, изпитвам неконтролируемо желание да го направя с друга. Вчера, когато тя беше у нас (бившата) аз непрекъснато си повтарях, че не трябва, но продължавах, воден от незнайни сили да я желая и да се опитвам да направя нещо, за да го направим.. Тя сама си каза, че и се е*е, но също така не позволи това да се случи. Ако не беше тя, към друго момиче едва ли бих изпитал желание за секс... Но това е ТЯ, какво да направя... СЪДБА! Сега не знам да съжалявам ли, че нищо не стана или да се радвам.