- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво се случи...
Не знам да те съветвам ли или просто да ти кажа че никой не забравя първите си но просто се старае да стане така че да не пази същите чувства от миналото...просто запази старите спомени ,но да са само тва спомени нищо повече..иначе никога няма да можеш наистина да обичаш друго момиче и да изпитваш същия "трепет"...мога и от опит да ти го кажа ..няма начин да забравиш и да си напълно безразличен идеята е да се контролираш...и ти правя евала че не си изневерил на приятелката си ако беше друг щеше да го направи без да се замисли щомима такова привличане....А за сегашната ти приятелка....не знам щом казваш че е девствена недей да й даваш зор,ще го приема не като естествена твоя нужда а като желание да я използваш...може да е глупаво но си е така....опитай да и дадеш всичко от което има нужда пък ако тя не го оцени и сметнеш че не издържаш приключи....връзките не са начин да се измъчват хора,а да си доставят удоволствие и да са щастливи...малко се отплеснах хихи успех ко да ти кажа..замисли се и реши ко искаш и на какво си способен заради момичето
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн