nqkoi moje li da mi kaje kakvo da slagam na kosata si za da ne cuftishtoto iam sredno dulga kosa i iskam da si q ostavq da porasne obache mnogo mi cufti shtoto e tunka i trqbva postoqnno da q podstrigvam
![]()
vyi i az sym taka.kosata mi e ujasna.trqbva da q postrigva6 vseki mesec i da si pravi6 maski redovno.dr na4in az ne znam.osven ako znae6 nqkyde mqstko kadeto opredelqt koi vitamin ti lipsva na kosata i da zapo4ne6 da vzima6.zn 4e ima takiva mesta,no nqmam predstava kade.
emi na men friziorkata mi kaza da i slagam balsam za suha kosa v kraishtata sled sqko miene obache ne pomaga mn....puk tva za vitam shte pitam
Ами аз като тръгна да си суша косата и по краищата слагам вакса,която да попречи косата да ми се изсуши и следователно да не цъфти и има полза определено
ми косата и като цъфри не расте..във всеки случай е супер грозно няква нацъфтяла коса..постригвай я ако ще и веднъж на 2 седмици
ako ne polzva6 barlsam trqbva da po4ne6 da go izpolzva6 redovno i da ne go 6tadi6! sa6to taka i mnogo maski(moje i vmesto balsam da slaga6 maska)a za da ne ti enacafkana slagai sled izmivane te4ni kristali-100% efekt-men samo te mi pomagat!
a tiq techni kristali ot aptekata li da si gi zema i kolko pari sa? shtoto az mai bqh chula che sum kum 20lv ama ne znam s tochnost de
еми подстригвай я редовно-друг начин няма...
da no da ne zabravqme che vischkite teq gotovi podhranvashti maski balsami i t.n sa himia...... az po nqkoga sled banq ostavqm kosata si ei taka da se sushi sama i ne i slagam nishto... mislq che ne e losho... shtoto az non stop q tretiram s balsami pqni razni vaksi i t.n.Първоначално написано от Анонимко
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Ама вие на 300стр ли гледате,кво![]()
Брях,брях
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 11:14 pm![]()
Има нещо такова..Не ви ли стигат първите няколко страници - че отивата на 300Първоначално написано от Zarity
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Айй пак..пфф..гледайте датата малко!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
купи си кристали за коса и слагай по малко на влажна коса по връхчетата - предпазват косата от цъфтене![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
\Първоначално написано от webmast3rche
кеф ли ти прай да изкапаваш праисторическите теми![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Нали за това са кристалите бе хора, пък ако нямаш кристали използвай някакъв шампоан за цъфтящи краища. :P :P
ееее стига деее 2006Първоначално написано от anisummer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
К'ът ми ги изкопайте тея теми от праисторията ми идва да ви се издрайфам...![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
То на момичето косата вече триста пъти се е оправила..
вие сега се сетихте да й помагате..
ама като трябваше-никой няма.. ха!![]()
мое па даже да е опишивяла,аее я извадете от 2005 една темичка,ммм хубаи времена беха,кво ги ваидте тия стари темиПървоначално написано от bloodymirror
![]()