Здравейте. Значи поразчетох се тук там из форума и открих доста интересни теми за моя проблем. Най обикновенна невъзможност от заголване на главичката с която се сблъскват (както видях тук) доста хора. Само че четох четох и се замислих. Забравих му как се викаше на доктора нали който беше, оролог или нещо такова та ходих при него и ми каза да заголвам всекидневно главичката и че постепенно ще се разшири. При ерекция не става, но при нормално състояние като опъна и се получава. Та има ли смисъл да продължавам така един вид ще има ли ефект или трябва да ме обрежат. Малко и се притеснявам от това нещо повече защото нали там хората като викат "уу рязян". Некви такива, не че ще разберат, ама. И ся нали уж добре вървеше вече 2ра седмица става откакто ходих на лекър и се появи тази пъпка на кожичката. Незнам точно от какво, но мисля, че няма да е нещо кой знае колко сериозно, ако отида на лекър.
Та и това ме притеснява да си търся и приятелки (който не ми е трудно да си намеря), защото ако искат да правим секс или все пак аз да искам - не мога. Какво може да ми репоръчате примерно като хора с повече опит в такива ситуации.
Въобще какво да правя?