- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vqrno li e ?
Imam intimen vupros... Az sum na 19 godini i sum homoseksualist. S priqtelqt mi imame vruzka okolo godina i polovina ... Kakto vsqka normalna vruzka i nie pravime sex . Iskam da popitam - vqrno li e , 4e sled vreme analniq sex se prevrushta v golqm problem i e vuzmojno taka nare4enoto "izpuskane v gashtite" nevolno ?
Случайно да си фен на Бехемот? По темата - според мен, да.
И според мен да![]()
А ... дали не няма да мога да намеря ... от някъде ... някакво лекарство ... мазило .. или орално някакъв медикамент ... да си третирам мястото .... за да може по някакъв начин да се свива , за да не стават фалове ...![]()
Отиди на лекар и ще разбереш.
Да бе да ... и какво да кажа .... "Докторе ... ще ми кажете ли средство да ми се свива дупето , щото приятеля ми е алчен и много ме люби анално и ме е страх да не се изпускам в гащите "
ХАхахах педали гадни да мрете ве!Оди на аналолог ти бръкне с нещо отзад...
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
А ако някой ти каже, че има такова...мазило, например, ще отидеш в аптеката и ще поискаш мазило за свиване на аналните мускули? Фармацевтите знаят прекрасно за какво е всяко нещо, което се предлага...
E .. kato sum homoseksualist ne sum li 4ovek ?![]()
НЕ
а,схванал си основната идея
E mom4eta ... blagodarq za smeha .... pozabavlqvah se ....
П.С. ПЕДАЛИТЕ НА САПУУУУУН![]()
Човек си. Хората са адски нетолерантни към хомосексуализма, а самите те не знаят защо. А по проблема...да каже някое момиче, което прави анален секс редовно.
Умри сфиня
Аммм ... всъщност не съм хомосексуалист .. и ва навързах като риби![]()
![]()
SUCKERSSSSSSSSSSSSSSSSS
Оу...извинявай, толкова съм глупава. Извинявай, че не те напсувах.
Priqtelkata mi imashe sustiq problem. Sled mesec samo kato se izpusneshe i w staqta ne se jiweeshe. MirizmaKupi si sweshti4ki ama da znaesh 4e trqbwa da gi nabuhwash po nqkolko za da ne padat.
vyzmojnoe neposredstveno sled akta, inache ne, radvam se che si otkril sebe si i che ne se sramuvash,tova e geroistvo, maila mi e sinorita666@yahoo.com, ako iskash da si pogovorim mi pishi, mn uvajavam hora prili4a6ti na teb.p.p.f sym
XAXAXAXA Dem1god и тоя форум ли искаш да луднеш!? АХАХХАХАХАХХАХАХАХА, сега остава и всички от Иб-то да додат тука...![]()
Хах, прави гимнастика на сфинктерите си
или се откажи от аналния секс в полза на свирките![]()
да ви имам проблемите педали смотани..