- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с топчета
Имам малък проблем преди малко докато си играех с топчетата на брат ми едното влезе много навътре и сега немога да го изкарам. Моля си помогнете ми ! Брат може да влезе всеки момент и да ме завари с ръка в ..... още съм малка за да кажа на мама и на татко ще ме убият. Скачах ритах стягах се неще да излезе.((((((((
Вземи едно разтворимо аспиринче и си го наблъскай отдолу...като почне да се пени и 'бълбука' топчето ще излезне
За повече информация се обърни към потребителката MaRi![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
с кой топчета на брат ти си игра?и явно не си толкова малка щом знаеш как и по-точно къде да ги използваш...
Ох, забравих да кажа, че същото станa и с банана! Какво да правя? ЗАврях си и банан, но и той на дълбоко влезе...![]()
![]()
Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
a za6to si si igrala s top4etata? predlagam ti da probva6 s vodna struqПървоначално написано от Моника
![]()
Намерих аспиринче но сега пари ужасно много. Ахххх чувството е ......... Ааа нещо ми става много хубаво. Аххххх какво ми става?
Ама айде ми кажете! Путката ми е широка и дълбока? Как да го намеря туй топче? Смятам да кажа на батко като се върне! Той има голям хой и като бръкне с него вътре може би ще излезе...:P
Уффф, нее! Путката ми гори! Леле! Да не е орагазам?
![]()
Може би пишката ти?Първоначално написано от Моника
First rule - I rule
Що ми се подигравате с глупости аз не съм такава. Аз съм още девствена. Пък и ми се припишка как да го измъкна.Първоначално написано от Моника
Спрете да ми се подигравате. Ох пак се раздвижи. оххх мамо ще викам !!!! хубаво е оххххх. Нека престане моля ви са.
6to ne si navre6 prahosmuka4kata v putkata zemi ti zasmy4e mozika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж кво! Голямо момче си, за да пишеш във форума със женски никове! Легни и се наспи! Ако беше момиче щеше да знаеш, че се пикае от клитора и няма проблеми с путка проблем! Капиш!
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
А ти кога ще станеш толкова голямо момче че да направиш разликата между клитор и вагина(мястото откъдето наистина се пикае)??
First rule - I rule
abe q malko se zapoznaite s jenskata anatomiq i togava govorete
аз пък предлагам да си поговорим за уретрата- мястото от където НАИСТИНА се пишка...Първоначално написано от ImaNewbie
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Топчето е много голямо немога да пишкам![]()
Нпъвам се но нестава !
Не пишкаш от вагината.
Първоначално написано от Моника
![]()
Mom4eta ko se karate za glupsti we. A ti malkata prosto si pritisni korema nadolu nqkolko pyti i ste izleze stom e tolkowa golqmo top4eto.Първоначално написано от Анонимко
A i da te oswedomq we4e ne si dewstwena![]()
![]()
![]()
eeee iskah az da i slob6ta novinkata http://i.data.bg/forum/images/smiles...withstupid.gif
Не казах на приятеля ми че съм девствена !!Първоначално написано от jugolo
Немога ли да го оправя със скоч или лекопласт ??
![]()
probvai kanakulit deistva neotkazno
Може ако ша та отварят с ножица![]()
Изчакай батко си и го помоли за помощт![]()