.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Palavnika15
    Guest

Pup4ici po glavi4kata na penisa

Nqkoi ot mom4etata tuk da ima takuv problem ? Malki beli pup4ici po ruba na glavi4kata ? Hodih na doktor i toi mi kaza 4e e normalno i dosta hora imat takuv problem .... nqkoi da znae dali se maha po nqkakuv na4in ?
    Tova e mqsto to4no kydeto glavi4kata se suedinqva s stvola

Guest
    Кога за последно прави секс?

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    ami az imax takuv problem kogato bqx pod 7 godini i me karaxa da si kupiq kaliev permanganat na kristali(ima go v aptekite)i da go raztvarqm sqka ve4er vuv topla voda i da si topq glavi4kata vuv vodata no zadaljitelno trqbva da ti e obelen 4lena
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Град
    dobrich

няма проблеми

няма6 никви проблеми приятел и аз ги имам същиъе пъпчици и супер се бях психирал ама тва си е напълно нормално не се притеснявай сички го имат даже и доктора венеролога който ме преглежда
    живей щом ти се отдава гледай си кефа другото нека чума го яде

Guest
    ами и аз имам същия проблем,но пъпчиците са навсякъде по главата,и странен сърбеж.а иначе водя редовен полов живот.моля някой да даде съвет че яко съм се психирал

Guest
    dosta iz4erpatelen suvet,no dali 6te moje nqkoi da mi kaje kakvo mi e

Guest
    Zdraveite na vsi4ki .radvam se 4e moga da vi uspokoq .i az imam su6toto ne6to no to ne e problem povqrvaite mi za6toto sum siguren v tva deto govorq! 6te vi dam obqsnenie . tova sa MASTNI JLEZI4KI po glavi4kata na 4lena koeto e napulno normalno [pone pri nas mom4etata] BLAGODARQ!KUSMET I DA NE BOLEDUVATE EI

Голям фен
    Град
    offffff gledam i ne vqrvam na o4ite si! zna4i teq "pup4ici" se maxat kato si kupi6 KALIEV PERMENGANAT NA KRISTALI ot aptekata i si go raztvarq6 v topla voda i si topi6 glavi4kata i taka v produljenie na 3 sedmici prez den go pravi6 tova ne6to! i az bqx taka i mi mina po tozi na4in!!! za tva ako iskate da gi maxnete tova e re6enieto

Guest
    Az puk imam sushtoto no ne po glavichkata ami v osnovata ... i sa nekvi kato pupki, daje bqh probval da stisna edna dve i izlzia belichko kato pri pupkite ... tova normalno li e i shte mi mine li s vremeto (na 14 sum)

Голям фен
    Град
    samo nqma da iz4ezne samo tova znam! ako ne go maxne6 neznam dali 6te ima6 problem ili ne6to drugo no znam 4e trqbva da se maxne! i ve4e kazax kak da stane....

SPOKO

abe tova se maha znachi tova se poluchava ot sexa na men mi se e polu4avalo beh go mazal i se mahna beh chukal edna super dolna kurva bqh piqn! ina4e sam mnogo pretenciozen ! tova e ot seksa ot nishto drugo! SPOKO! RUGAITE CHUSHKI V BOBA!
    Лошо има,но по-лошо от мене няма

С времето може и да изчезнат.

Голям фен
    Град

Re: SPOKO

Цитирай Първоначално написано от Belov
    abe tova se maha znachi tova se poluchava ot sexa na men mi se e polu4avalo beh go mazal i se mahna beh chukal edna super dolna k***a bqh piqn! ina4e sam mnogo pretenciozen ! tova e ot seksa ot nishto drugo! SPOKO! RUGAITE CHUSHKI V BOBA!
    ot seksa tu tupli si ili si 4orbar?az go imax na 7 godini i dokolkoto znam ne sam se ebal togava....

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Град
    dobrich

д

това са мастни жлези бе махат се или със козметична операция или както каза някой със калиев перманганат нищо страшно
    живей щом ти се отдава гледай си кефа другото нека чума го яде

c9/h1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Az puk imam sushtoto no ne po glavichkata ami v osnovata ... i sa nekvi kato pupki, daje bqh probval da stisna edna dve i izlzia belichko kato pri pupkite ... tova normalno li e i shte mi mine li s vremeto (na 14 sum)
    и тия дето ги има по ствола са нормални...те се някви пори да не растат от там косми..нещо такова беше...не ги стискай...

HORAAA....ne vi li pisna taq tema.Na 10000 mesta q 4eta.Popro4etete malko ot foruma i togava trygvaite da pishite novi temi!
    Sorry,4e otgovarqm taka,ama aman ot tazi tema ve4e!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си