- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hormon na rasteja?
hora na 17 sum i sum 170cm visok. a ve4e po4ti ne rasta pove4e ima li na4in da usilq razteja?
изпуснал си времето преди няколко седмици гледах по дискавъри хора със същия проблем обаче те бяха на по 8 години и до колкото знам само тогава става в ранните години това с биенето на хормони но не се отчаиваи не се нисък познавам много хора които са по ниски от теб а са колко теб а и това не трябва да се превръща в комплекс защото по принцип проблемите във вънщноста идват заради противоположния пол и както знаеш много вискотие момичета са рядкост затова не се притесняваи живеи си живота без да се притесняваш
e tova za razteja po diskovari i az sum go gledal. stava duma 4e tam ima6e edno dete koeto be6e po malko ot ostanalite i mu davaha hormon na razteja za 2 meseca i to gi dogoni. no spored men hormona na razteja moje da se dava do zrqla vuzrast, do kogata 4ovek raste t.e. predi rastejnite hru6tqli da se zatvurdqt. ina4e nqmam problem s momi4etata prosto mi e malko kofti da sum edin ot nai niskite
qj pove4e meso i sirene ne6to v koeto se sadurjat kalcii
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
ako vdiga6 teje6ti pre4i li na razteja?
super mnogo! da opitai sus nqkakaf sport!az sam na 15 i sam 178 blizo i treniram futbol ot 6 godini! q me vij kuf sam![]()
![]()
![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
emi az sam 195 a se mislq za nisak ne znam vsi4ko si e genetika rodite li sa mi niski ama az sam visok ne znam neshto deto pomaga za rasteja vinagi e vredno koito kolko si e poraqsnal tolkova si e nqma nujda ot ximiq taka e
emi az sam nomer 1
пробвай да потренираш баскет например, комбинирай с повече витаминци, но не очаквай драстична разлика. изпуснал си времето за хормоните..
алелуя.
Кво е изпуснал бе? вие го пратихте у старческия! Момчетата растем до 25 години. Имаш време брато - истината е в правилното хранене и физическо натоварване
и без щанги!
ХАХаха ми ше растеш ве кате ше идеш...Е аз съм на 14 и съм 183надявам се да порастна с още 10-11 сантиметра
![]()
До 18-19 се расте при момчетата.Първоначално написано от Анонимко
До 25 години се развиваме! Питай личния си лекар :PПървоначално написано от Анонимко
O bojeee bil 170 i se 4ustwal nisak hahahah
Az pak sam 173 i sam ebati pi4a hahaha, izob6to ne se 4ustwam nisak,dreme mi 4e ima nekwi det sa po 2 i n36to tehen si e problema...
Q go wij Napoleon 160 e bil s pi6ka 7 sm.. a e edin ot nai welikite hora w na6to ob6testwo(twa ne mu e pre4ilo da e bil eba4 ili imperator) ...
taka 4e moga da kaja na si4ki det imat takiwa kompleksi da se osaznaqt i da si jiweqt jiwota polnocenno...
si4ko mejdu 160-2 metra e w normite hahaha
kakto i si4ko mejdu 7 i 27![]()
Aide gl...
otkyde se zima toq hormon na rasteja bie![]()
ni6to ne razbiram.obqsnete!
ima6 vreme i o6te spokoino , no ve4e nqma da e tolkova intenzivno - hormona na rasteja e dosta skyyp no opredeleno 6te ti pomogne , amam ZADYLJITELNO trqbva da se konsultira6 s lekar
za6o pak iska6 da se promenq6 ako nqkoi te haresva neka da te haresa zaradi teb samiq....i moeto gadje e 171/2 ama si e mn sladak i si otgovarq na rasta..mn mi haresva na tazi viso4ina![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Ми то няма за какво да се притесняваш аз съм на 18 и съм висок 163+/- а пък приятелката ми е с някаде 3-4см. по-висока от мен и е с една година по-малка обаче нямам проблеми с нея смисал че се обичаме и тя няма претенции към това че се "надигам на пръсти да я целувам"Е естесвено ме обива ме от базик от време на време ама аз няма за какво да и се сърдя все пак наистина съм си нисичък!!
Вижте сега...
ВИСОЧИНАТА В ХОРИЗОНТАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
чак рима се получи!
Да желаеш зъбите си ти да впиеш,
в една невинна,чуствена душа,
да отнемеш красотата от живота,
на една самотница в ноща.
И щом слънцето залезе
и луната озари ноща,
глътка въздyх ще поемеш
и ще тръгнеш сам сама.
aj neskoik[/quote][/list][/list]
mi ako pushish ot 5-6ti klas mislq che nqma da porasnesh poveche ama inache 1 70 malko li e az sum 1:73 i sum na 18 mislq che mi stiga tilkova
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Евала брато! Абсолютната истина! Свалям ти шапка.Първоначално написано от Анонимко